Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MatjazV napisal/-a:
spela* napisal/-a:Kaj jaz dobim še medaljo? :shock: :D :D :D
Vidiš, ZZ topka, kaj si povzročila s svojim navijanjem! :laola
To bo šla pa na posebno mesto! :D

Kdaj bo slavnostna podelitev? :D
Lahko mi jo podeli tudi miciM na posebnih stopničkah Tomas Sporta, če ti je tako ok (v tem primeru jo daš njej, jaz pa pridem do nje).

Špela, zmenjeno. Medaljo dobiš pri miciM v Tomas Sportu od jutri dalje. Čestitke, je bilo vredno truda :clap: .

Lp, Matjaž

Hvala, Matjaž, je že prevzeta. :)
bernarda napisal/-a:Matjaž.....naslov sem ti sporočila :D sorry, ker nisem prej opazila tvoje objave tukaj :wink:

Hvala vsem za fotke :clap:

Sem dobil in ti kolajno včeraj tudi poslal.

Lp, Matjaž
Glede novih prog sem tudi mnenja, da niso dobro izbrali. Sem tekel na 10 km in je bilo zelo moteče , če ne celo nevarno, ko nas je na ozki poti skozi gozd prehiteval najprej motorist, nato še osebni avto pred prvim tekačem na 21 km, saj je zadnji del proge na 21 in 42 km za vse isti. Ne vem, zakaj 21 km in 42 km ne bi mogli nadaljevati v cilj lepo nazaj po glavni asfaltni cesti in še nekje drugje dobiti tistih nekaj manjkajočih kilometrov.
10 km je vedno dobro obiskana in je trenutna proga že na meji prepustnosti, vsaj na nekaterih delih.
LP vsem udeležencem radencev 2016

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA