Najprej čestitke vsem našim norcem, ki so se tako dobro držali.

Res ta balaton ima svojo moč in čeprav na tekmi nisem srečal nobenega našega v svoji izmeni sem vseeno vse solo tekače spodbujal z glasnim ploskanjem in navijanjem.
Naša sladka ekipa je tudi zaključila to ultro in sem zelo vesel tega dejtva, ker na poti je bilo kar nekaj zapletov v smislu iskanja lokacije predaje in je kombi zamudil predajo, oziroma je tekač bil prehiter, pa težave z iskanjem modela, ki bi moral imeti ono škatlico za čip( je šel na wc s skatlico).... da ne govorim o naših cukrih, ki so bili včasih visoki ...včasih pa niski.... Seveda je pa najbolj fasciniralo mene to, ker sedaj šele vem, kaj pomeni biti v solo izvedbi ...glede na logistiko in vse ostalo..... čeprav sem bil v ekipi ni bilo skoraj nič drugače v smislu težavnosti.
Tistih par sekund nad 20 ur je malo grenkih

, ampak vseeno veliko bolje, kot smo planirali pred samo dirko. Morate vedeti ,da sem samo jaz imel izkušnje s takim načinom tekanja in so ostali fantje bili na čistini in smo se sproti prilagajali na situacijo in moram jih pohvaliti, ker so se dobro držali.

Seveda brez spremstva ne bi bilo nič in tudi njim velika zahvala. organizacija kar se tiče okrepčevalnic je bila susper...težave so pa povzročali kolesarji ,ki so spremljali prvih 120 km svoje tekače v ekipah, čeprav je bilo prepovedano.... Res me čudi ,da niso(smo) koga povozili, ker je bilo na momente čisto kaotično...

Vem, pa da je bila za nami še večja gužva, ker smo mi štartali v prvi tretini ekip....
Aja poleg UB so imeli ta dan tam še triatlon in še eno kolesarkos dirko z več, kot 4000 udeleženci in ti so vozili celo kontra nam tekačem....... Skratka skoraj popolni mrk na cestah.....
Sedaj ,ko tole pišem sem šele prišel nazaj s spancem na nulo, ker sem v dveh dnevih spal mogoče 3 ure......pač idejni vodja je moral paziti na vse.

Namestitev je bila ala Hilton...hotel III brez recepcije je bil full cool, ker sem ugotovil, da bi lahko pretovoril v sobe pol Slovenije....
So pa vsaj nekaj popravili od zadnjič , ker so del cest na delu kjer so bili največji klanci speglali v nulo z novim asfaltom in je bil vsaj tek v klanec malo bolj fensi, ker po skoraj novem asfaltu še nisem tekal......