- 28 Mar 2005, 09:47
Hojla,
no pa je tudi moj prvi sežanski tek mimo. Jeseni sem sicer bila na krajšem 6km teku, ampak s tem se ne da primerjati. Z rezultatom sem zadovoljna, vse je šlo lepo po planih.
Enako pomemben kot tek pa je bilo druženje TF-ja. Res smo se imeli super, pozitivna eneergija je prevladovala in vsi tisti, ki ste bili mogoče s čim nezadovoljni, boste na vse to kmalu pozabili, ostali pa vam bodo samo lepi spomini.
Uživalte v prostem dnevu, pa upam, da se kmalu vidimo!
no pa je tudi moj prvi sežanski tek mimo. Jeseni sem sicer bila na krajšem 6km teku, ampak s tem se ne da primerjati. Z rezultatom sem zadovoljna, vse je šlo lepo po planih.
Enako pomemben kot tek pa je bilo druženje TF-ja. Res smo se imeli super, pozitivna eneergija je prevladovala in vsi tisti, ki ste bili mogoče s čim nezadovoljni, boste na vse to kmalu pozabili, ostali pa vam bodo samo lepi spomini.
Uživalte v prostem dnevu, pa upam, da se kmalu vidimo!
LP-Darja
Tisti, ki se raje smehlja kot besni, je vedno močnejši.
(Japonski pregovor)
Tisti, ki se raje smehlja kot besni, je vedno močnejši.
(Japonski pregovor)

Ta boljša pa je bla Mateja, ki je namest na 8 km odvila kar na 21-ko (sej lahko napišem, a ne) in to s kakšnim rezultatom!
(mi smo jo pa po Sežani iskal!)
– res ste face, tko dobr zgleda. Pa kako prov pride takšna vpadljiva barva nam navijačem
in nikar se ne sekiraj za tisto, za kar nisi odgovorna. Da smo se na analizi razmnožil, smo sami krivi, pa noben se ni pritožu – pogled z galerije je bil več kot dober. Šele ko bi ti vse spustila iz rok, bi se mi dodobra zavedali, kako velik je tvoj prispevek na TF.