Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 milkec
Ej, Martin, vem kako je to! Ko me je lani v zadnjih metrih Sežane spodbujal LojzeP (čeprav je bil verjetno že kakih 20 min na cilju) in verjetno še kdo, se mi je to dalo nov polet in zagon k gibajočem se življenju. In mislim, da je prav, da se poskušam tudi sam to komu vrniti!

Da si pa v cilj prišel, pa mislim, da so te tudi drugi opazili, predvsem tisti, ki so stali malce dlje, ker je tako lažje opazovati nadzvočno hitrost :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Hvala, milkec, za spodbudo. Moram reči, da je bilo v Vipavi še najbolj všeč sinu, ki je prvič tekel na tekmovanju. Na 300 m je bil 4 in mu je dalo poleta, da bo šel še drugič. Kljub temu, da je bila hči med zadnjimi na 600 m, pa jo njena trma žene naprej. Pravi, da se mora za drugič bolje pripraviti.
Uporabniški avatar
 milkec
Koliko pa stara?

Drugače pa sem se jaz pri teh letih na široko izogibal atletike!
Uporabniški avatar
 Martin
Koliko pa stara?

Filip 6, Agata 8 - glej TF podmladek na sliki nazaj.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Lipi moji, koncno sem tudi jaz uspel spravit svojo rit na tekmo. Kakor je pegaz lepo napisal sem v soboto preganjal rocno orodje in se tako celo soboto ogreval ter pripravljal na tek. :) Uspelo mi je tudi pritect na skupinsko sliko TF, kar je zame seveda poseben uspeh. :) Start sem seveda preslisal, ker sem cvekal kot jezicni dohtar. Se dobro, da sem opazil, da je nekaj malo druzbe ratalo. In potem sva s pegazom, ki se mu ob tej priliki iskreno zahvaljujem za potrpljenje, v lahnem drncu lovila najin srednjerocni plan (Ninocko), ki se nama je seveda izmaknil ze v prvem krogu. Vecji del zaslug za to imam seveda jaz, ki sem pegaza stalno nekaj maltretiral in motil pri drzanju tempa in dihanju. No, milkec je kamalu pogrunatal, da bo se stala, ce ga bova stalno sprasevala 'ata srumf ali je se dalec?' in jo je pobrisal naprej. In tako smo skupaj z Eriko nakrivili tistih 9km v zame zelo nepricakovanem casu 47 minut. Lustno. Po teku smo se se malo raztekali in navijali, pa golaz in polento smo pojedli. Nagrado sem dobil, Luckota sem srecal, kaj bi si se clovek zelel od dneva? :) No, pogresal sem N'to, ki je obljubila, da pride navijat. :( Seveda jih je precej manjkalo in lahko jim je zal za to prelepo soboto, ce se niso podili kje zunaj.
Kdor se je prebil do tukaj je zmagal. :) Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pettr
En velik Živ vsem!

No, obstaja tudi kaj drugega kot samo Ljubljanski in kraški maraton. Pa sem Igorja zvlekel...
Madona, al sva se matrala ko sva lovila Gago in Maniko!
Pa hvala punce, res je bilo lažje tekat ko imaš družbo.
Sicer sem navajen trde podlage in so bile nogice precej utrujene na koncu. Pa je bilo vse skupaj precej zabavno, sploh pa smeha ob praktičnih nagradah.
Teglc z (baje) robidnico je pa moj mali sine dobil za svojo prvo rožico ki jo zdaj pridno zaliva in neguje. (Taka je zdaj prihodnost rožice, Alan; če bo preživela, pa izveš na naslednjem teku.)
Alan, z Igorjem sva vaju z veseljem peljala do Ljubljane, saj smo se fajn imeli!
in forumovci, hvala za družbo! Še se vidimo.
Uporabniški avatar
 pia
Vse že povedano; v TF družbi je bilo spet najboljše... Posebej bi rada pohvalila organizatorje, ki so usedli v srce tudi nemesojedcem (travožerom - definicija mojega očeta): POLENTA je še posebej teknila z JOGURTOM Yovilanda :lol: Hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA