Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Staša
Uuuuu, na hitro preletavam tele vtise in rastem... :) :) :)
Ma saj vem, da vi to tako samo malce za vzpodbudo...
Meni je šlo čisto prehitro - kot da bi minili med pol sedmo in pol enajsto ene pol ure! To je tudi največja kritika! :) :) Aja, poleg tiste, da tudi jaz nisem dobila niti enega koščka štrudla od boljše (hihi, a je to mogoče?;) :oops: ) polovice od boruta69?!?!! :evil:

Sicer pa se lepo zahvaljujem vsem, ki ste prišli, najbolj vesela sem tistih, ki ste se pojavili prvič in teh vas res ni bilo malo!!!

Da pa je vse klapalo, ko mora, je v prvi vrsti "kriv" Darko, ki je več kot teden dni prej pridno razmišljal, kje teči, šel do sosedov po dovoljenje, pomagal nabirati dobitke, naredil res lične oznake, kje teči... in še in še. Pa seveda Erika, Robert, kakopak ERO, ki nas je spodbudil, da smo sploh začeli misliti na to, in potem pridno dajal nasvete, kako in kaj. No, zahvala gre še Žigi, ki smo ga na hitro potunkali, da je zabaval otročke, Lučku, ki je skrbel za vodo, enako Simonu, Špiku za promocijo, pa seveda vse ostalim, ki ste res super družba, vsak popestri na svoj način!!!

Hja, potem pa so tu še Valkarton z jem samo papir škatlicami, pa trgovina Tandem, kjer prodajajo dobra kolesa in ostalo opremo, pa rožice iz vrtnarije, katere ime bo povedal Kunec, pa Robert je polovil v svojewm DIGITIMu nekaj miši :), pa Bosin je prispeval nekaj za poletno branje, pa seveda Merkur ter slaščičarna Pri Sladoledarju in klub Grajski park!

Malce me priganja čas, zato zgolj tole, potem pa bom šla še enkrat brat, da dosežem 180... hja, samo potem se pa niti ne bom hotela več pogovarjati... 8) ;)
 Nataša
tamy napisal/-a: v glavnem, zelo lepo je blo videt vse,ceprav nisem tekla!!

a ČIST vse? a si prepričana? :lol: :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 Kunec
No še sam kaj napisal, sicer je po tem kar se je dogajal težko kaj napisat, že slikce mnogo povedo, pa vseeno za tiste ki niste mogli priti, ste pa bili z mislimi z nami. Izbrali smo kar se je dalo lepo progo, vse skupaj je potem še polepšalo lepo sončno vreme kot se za poletni tek spodobi. Kmetje poskrbeli da so bila polja vsa obdelana in dišave svežega sena so progo še polepšala. Sicer se mi je vse skupaj tako hitro odvijal, tako da se mi zdi da se je čas od 16-22 ure čisto ustavil, no pol pa se vse skupaj umirilo.

Zahvalil bi se predvsem Eru in Staši, ki sta krivca da je tek sploh potekal v našem okolju, z veseljkem se pomagal po svojih močeh v zameno pa dobil nepozabne trenutke, ki smo si jih lahko delili. Skratka uresničile so se mi sanje. Hvala tudi vsem sponzorjem, med njimi tudi vrtni center DA-LA za njihove rožice, kmetom da so malo zamižali, tudi če je šlo del poti po njihovi zemlji, vsem ostalim tekačem iz Logatca in drugje ki so priskočili napomoč pri izvedbi teka, pa vsem ki so pekli pecivo in nakoncu še Primožu Petku, da nam je dovolil izvesti tek v Grajskem parku.
Uporabniški avatar
 Špik
Lučko napisal/-a:nisem pa vidu, kdaj se mi je Špik z mikrofonom približu :shock: pa skoz sm ga mel na uč :evil: fnt moj, tolk kse mi je pa včeri žulca tresla :oops: jz sm mislu, da bom skp padu :oops: ma Jezersk, pa Plitvice niso nč napram Špiku, če ma mikrofon v rok :evil:

Š dons ne vem kva sm povedu :?: A sm sploh kej povedu :?: A sm slučajen forum bicikl.com opisu :?: :oops:

Res da si imel malce treme :oops: , sam si čist luštno povedal, tako kot vsi ostali. :wink:

Ero se je pa sploh izkazal (danes) kot odličen govorec. Ful je lepo govoril :cast: , tako da sem imel resne težave kako skrajšati njegovo modrovanje.

Lučko napisal/-a:Oblubm Špik, slej ko prej boš ti pršu na moj teren :twisted: se bo teb tud žulca tresla :-- :wink:

Še dobro, da nimam namenov kaj okoli Litije opletat. :)
 borut69
ja, še jaz se moram zahvaliti organizatorjem in vsem sodelujočim za lep uvod v letošnje poletje.

Lp Borut
Uporabniški avatar
 ero
Staša, Darko, Erika, Simon, Tomaž in vsi, ki ste pripomogli, da je bil zadnji pomladni večer najlepši večer v tem letu - HVALA! enkratni ste!

hvala tudi vsem vam, ki ste bili kakorkoli zraven - brez vas seveda večer ne bi bil tako prijeten.

še enkrat hvala Staši in logaški ekipi, da ste s svojo pridnostjo, prizadevnostjo in dobroto uresničili željo po mirnem in prijetnem druženju ob teku - najlepše reči so lahko včasih tako nezapletene
Uporabniški avatar
 nada
Ja, če bi bili vsi uvodi v dooolga vroča poletja takšni, bi bilo to :lol: :lol: :lol: .
Vsi organizatorji ste od sile in po Katančevo "kapo dol" :cast1:.
 Lučko
Luštne fotke :lol: predvsem pa luštne tele dve 8) A so tud "naše" :oops: no... forumke mislm :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
Špik napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Pogrešani: Ninočka, Pegaz, Runner, Alan...vsakemu po eno neopravičeno. :roll:

Ninočka se je že meni opravičevala celo večnost, opravičilo pa je bilo posredovani tudi Staši - eni so bil pač pridni na drug način.

vem, vem :wink: To je bil en tak način, da se pove, da smo jih pogrešali, sicer pa jasno, da ima vsak svoje obveznosti (dodajam pa še pomanjkanje Dpopa in tmp)

:--( :--( :--( :--( :-((
Sej bi vam povedal, da sem bil v duhu z vami, pa da je fino, da ste se meli fajn, pa da je lepo biti pogrešan (tud z eno neopravičeno)... ampak KUD BAŠ se tadobre zadeve na TF dogajajo, ko mene ni? To je krivica!
Ampak na piknik pa pridem, pa če ošpičene prekle padajo skoz kose mesa in se jih potem lepo zapeče na ražnju!
(njammmmm)
Pa tudi bolniške bo - upam da danes - konec. Born to run!

LL, Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA