klaudi napisal/-a:Men ful srček zaigra in zato upam, da bom tudi letos tam.
Tudi meni bo odslej, kajti vtisi so več kot pohvalni.
Glede na to, da sem bil ( menda ) lansko leto pogrešan,

letos skoraj ni bilo opravičila za izostanek. Zelo sem vesel, da sem bil soudeležen tako prijetnemu dogodku, za katerega lahko rečem, da si bova podala roke tudi v letu ki sledi.
Ker mi ni bilo do extremo rane ure vstajanja, je padla odločitev o humanejši uri odhoda, ki se je pokazala kot idealna ( hvala Vilkotu za prevzem številke ).
Glede na to, da nimam izkušenj glede teka v mrazu, niti nisem bil prepričan, kako se obleči. Mi je kasneje na progi odleglo, ko sem videl, da nisem edini pristaš "tazmrznjenih".
O teku menim, da je bilo fino, da smo začeli malce počasneje. Napaka s prehitrim štartom iz Podgorice je še presveža, da bi jo ponovil. Ker v tujini pač ne poznaš tekačev, ne veš s kom bi tekel oz. kako se stvari lotiti na "pravilen" način. Tako sem na okoli 3 km ocenil, da ga en starejši možakar kar lepo žge, in sem mu sledil kot senca do cca 12 km ( vmes me je Nataša oskrbela z vodo - zlata si

), kjer sem ocenil, da gre stvar vseeno malenkostno prehitro, zato sem se raje pridružil Perotu ( Sprinterju ) in Poloni, ki sta šla kot namazana ura - točno enako stalen tempo do cca 18 km. Ker sem čutil, da lahko še malo pospešim sem se podal na lov na čas, kajti želja letošnjega leta je bila priti v cilj pod uro in pol, kar mi je na veliko veselje tudi uspelo.
Za primerjavo: na LJ maratonu bi bil z doseženim časom okoli 120. mesta med 1800 nastopajočimi moškimi ( med ženskami je bila hitrejša le Kristina - iz TF jasno

), na omenjenem teku pa 230 med 830 nastopajočimi. Toliko o kvaliteti prireditve in nastopajočih.
Analiza je zopet opravičila svoj sloves. Ker se z vsemi še nismo poznali, sem imel željo, da se nekako "javno" predstavimo, samo kaj, ko me niste pustili do besede .....
Prijetno vas je bilo zopet videti - nekatere po daljšem času.
Drugo leto pa zopet juriš na PB.