Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
Pero napisal/-a:Zaradi takih izletov si človek želi čimprej organizirati še kakšnega. NAJBOLJŠI STE!!! :cast1: :cast1:

:lol: Dobr občutek, a ne :D

Škoda,da me ni blo :!:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Salame pa sir za nagrado preverjeno dobre :)
 klavdija
Pa še en komentarček s Tolminskega konca.
Hvale tekmi je bilo že z vaših ust veliko in lahko rečem, da nihče ni pretiraval. Moj utrinek - ko se na 17 km ozreš in zagledaš naš mogočni KRN (ne Dolomite), te od veselja noge kar same nesejo v cilj.
Vlajko, hvala za čestitke. Ti priporaočam Palmanovo, saj nas je večina izboljšala čas in tudi ti mislim, da bi prestopil magično mejo 2 ur. Je pa nekaj, tekači so zelo "naviti" in čeprav sem zboljšala čas iz Udin za kar 10 min, sem bila s časom 2:04 med ta zadnjimi (vendar zelo, zelo vesela).

Še hvala moji mali ekipi za čudovit rojstni dan...

Glede fotografij - mislim, da je isti foto kot v Udinah, tako da fotke lahko pričakujemo šele čez kakšen teden. Objavljene so na strani http://www.lefotoimmediate.it v rubriki GALERIE in nato EVENTI VARI.
Lep mrzel dan,
Uporabniški avatar
 Pero
Fotke se urejajo ... izbirajo, ampak sem zadnje čase precej zaposlen. Se bom potrudil, da bodo čimprej..
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
klaudi napisal/-a:Če je imela 12 otrok, po moje na konc še sama ni več vedla, a je Neža al Francka :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klaudi, vsaj mal si mi razvedrila ta depresiven dan :wink: (ostala brez torte PRESS)

Nataša,
v črtici iz 7/8 berila za OŠ, kjer teče Francka za vozom, je implicirana Ivanova mama. Ampak po mojem sta se zdilala, da če ne uporabi njenega imena, potem dobi tisto kavo. Mogoče ji je bil psevdonim Francka bolj všeč.
:)
(jest sm tut mislu, da je bla Francka. A to pomen, da tut jest ne dobim torte? A jo lohk skupi ne dobiva? A mi pol vsaj en kos od nje ne daš?)

nePegaz :)

P.S.:
"Veliko prenese človek, to vem tudi sam. A da je moč trpeti tako dolgo in tako neizprosno, kot je trpela moja mama, mi je še danes skrivnost".
(prosto po spominu na Cankarja)
Uporabniški avatar
 pegaz
In seveda, uradni mail.

Dragi moji,

Najprej moje iskrene čestitke za izvrstne rezultate, pogumno izvedbo tega tradicionalnega teka, lepe opise vtisov in sploh za veliko pozitivne energije.

Pero, častno si opravil nalogo organizatorja, zato ti ob tej priliki v znak priznanja za zasluge pri organizaciji aktivnosti TF podeljujem uraden (plemiški ali kak drug, saj smo v demokraciji) naslov Kapitana. Če ti ne ustreza, predlagaj drugega; lahko si ga izbereš sam. Veljaven je na TF, v področju "Kr Neki".

Kapitan Pero, dobrodošel!

Lep let, Nadvojvoda J. Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
klaudi napisal/-a:Men ful srček zaigra in zato upam, da bom tudi letos tam.

Tudi meni bo odslej, kajti vtisi so več kot pohvalni. :D
Glede na to, da sem bil ( menda ) lansko leto pogrešan, :oops: letos skoraj ni bilo opravičila za izostanek. Zelo sem vesel, da sem bil soudeležen tako prijetnemu dogodku, za katerega lahko rečem, da si bova podala roke tudi v letu ki sledi.

Ker mi ni bilo do extremo rane ure vstajanja, je padla odločitev o humanejši uri odhoda, ki se je pokazala kot idealna ( hvala Vilkotu za prevzem številke ).

Glede na to, da nimam izkušenj glede teka v mrazu, niti nisem bil prepričan, kako se obleči. Mi je kasneje na progi odleglo, ko sem videl, da nisem edini pristaš "tazmrznjenih". :wink:

O teku menim, da je bilo fino, da smo začeli malce počasneje. Napaka s prehitrim štartom iz Podgorice je še presveža, da bi jo ponovil. Ker v tujini pač ne poznaš tekačev, ne veš s kom bi tekel oz. kako se stvari lotiti na "pravilen" način. Tako sem na okoli 3 km ocenil, da ga en starejši možakar kar lepo žge, in sem mu sledil kot senca do cca 12 km ( vmes me je Nataša oskrbela z vodo - zlata si :D ), kjer sem ocenil, da gre stvar vseeno malenkostno prehitro, zato sem se raje pridružil Perotu ( Sprinterju ) in Poloni, ki sta šla kot namazana ura - točno enako stalen tempo do cca 18 km. Ker sem čutil, da lahko še malo pospešim sem se podal na lov na čas, kajti želja letošnjega leta je bila priti v cilj pod uro in pol, kar mi je na veliko veselje tudi uspelo.

Za primerjavo: na LJ maratonu bi bil z doseženim časom okoli 120. mesta med 1800 nastopajočimi moškimi ( med ženskami je bila hitrejša le Kristina - iz TF jasno :D ), na omenjenem teku pa 230 med 830 nastopajočimi. Toliko o kvaliteti prireditve in nastopajočih.

Analiza je zopet opravičila svoj sloves. Ker se z vsemi še nismo poznali, sem imel željo, da se nekako "javno" predstavimo, samo kaj, ko me niste pustili do besede ..... :roll:

Prijetno vas je bilo zopet videti - nekatere po daljšem času.
Drugo leto pa zopet juriš na PB. 8)
Uporabniški avatar
 Dule
pegaz napisal/-a:Pero, častno si opravil nalogo organizatorja, zato ti ob tej priliki v znak priznanja za zasluge pri organizaciji aktivnosti TF podeljujem uraden (plemiški ali kak drug, saj smo v demokraciji) naslov Kapitana. :)

Res povsem zasluženo :clap:

Me pa skrbi, da ne bo nekdo o vtisih s prireditve napisal: "It was 2MUCH4ME" :D :D
Uporabniški avatar
 Pero
Oj, Veliki Nadvojvoda Pegaz! V veliko čast mi je sprejeti plemiški naziv Kapitana! Nosil ga bom vestno do zadnje ure svojega življenja.

A bo kšna zakletva :beer: :wink:

Ej ful ste face! Hvala še enkrat za vso pozornost!!
 Nataša
pegaz napisal/-a:psevdonim Francka

et tu, Brutus! :evil:
sej, če bi bli še v časih Shakespearja, bi bile stvari veliko bolj dramatične - meči, kri, harakiri, krvna maščevanja...tko pa izmenjamo viski in torto in fertik deu.

eh, ti dolgočasni sodobni časi... :cry: :wink:

Sej res, zakaj pa 3mač4you nič ne napiše??? :roll:
Uporabniški avatar
 Sanči
Heeeeej!!

Sem mislila, Da je Nataša pozabila kaj sem si jaz zaželela :lol: !! Ok Nataša tkole se zmenva, torta je tud men kul!! Pa jo bomo skupaj pojedl, ko se vidimo!! A je kul ideja??? :clap: Da ne boste še ostali prikrajšani za užitke!! :D :toast:
Kako ste pa kaj drugače??? Jest sem čist na spidu k sneži!! 2MUCH4ME ma pa baje veliko dela, pomoje bo kmal napisal kakšen prispevek, glede na to, da ste ga očitno vsi pogrešili!!

:driver: Janko vas lepo pozdravlja!!

Lep snežni tekaški pozdrav!!

Sanja

:TF)
 Nataša
Sanči napisal/-a:Sem mislila, Da je Nataša pozabila kaj sem si jaz zaželela :lol: !!

Cosa nostra never forgets 8)

Sanči napisal/-a:A je kul ideja???

kul! :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Cosa nostra never forgets 8)

Ja pa res. Posebi s tistimi harakiriji si me pa čist prestrašla! A so vsaj praženi pa soljeni? (Koookice sokići kiki banaaaneeee! PRESS)

he he

Kapitan Pero: dobrodošel med organizatorji na TF! Več ko nas bo, ki bomo pripravljeni zorganizirati kak TF dogodek, bolj bo zanimivo - prijetna pozitivna povratna pzanka!

Vsem en lep pozdrav iz Porta, kjer me pri 15 stopinjah sonček prijetno greje v levo kopito. :)

Lep let,
Nadvojvoda J. Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA