Dan potem, nekoliko zbrani vtisi.
S kolegom sva prišla dovolj zgodaj. Pohvala organizatorju za označitev parkirišč-a.
Dan v znamenju debijev: prvič kraški 21, prvič v majici TF, prvič na tekmi s Polarjem, prvič na analizi s TF.
Srečujem forumovce, znane, manj znane, neznane ...
Potem na štartu. Zadnje minute preganjava tremo skupaj z Obivankenobijem. Prvih šest kilometrov tečeva skupaj v mojem (raziskovalec ne zbezlat) tempu, potem pa je (zame malo prehitro in premočno) prestavil v višjo prestavo in dokaj hitro izginil v daljavi.
Nekoliko pospešim tudi sam. Počutim se odlično. Pojem prvi gel, popijem polovico tekočine svojega bidona in nadaljujem. Polar RS 200 pa kaže nekam visok pulz (panika), a ko ga občasno ga sploh ne kaže, oziroma kaže nek noro nizek pulz, se pomirim. Na prostih tekih, ga ni nikoli lomil. Pa naj bi bil signal kodiran, neobčutljiv na motnje.
Ker se odlično počutim, se odločim se, da pulz ignoriram in tečem na občutek.
Na progi sem pojedel dva gela in nazadnje dosegel svoj najboljši čas. Pričakoval sem 1:55, tekel pa pod 1:50.
Kar pa je glavno. V cilj sem prišel s finišem (navijači-ce, tu ste se res izkazali-e) in nasmehom. Tek brez krize. Kako drugače kot na zadnjem Ljubljancu. Hvala Obivankenobi za družbo prvih 6 kilometrov.
O analizi je pa že vse napisala Snežinka. Končno sem našel čas še za ta del TF dogodka. Pa še lakota me je zagrabila.
Danes, dan po teku brez "muskelfibra", Polar pa kaže, da sem na tekmi imel povprečen utrip 95% maksimalnega. Tukaj mi nekaj ne štima.
V Sežano pa upam še pridem. Ocena organizatorju -10.
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje.