Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezu
glede na obisk kroga k24,ter odlične čase,sem že v povezavi s kozli,tako,da decembra ne bo težav v ČRNI.še sreča,da vsi niso člani tek.foruma.kot pravi JAN,hec mora bit,jaz pa želim,da bi ga bilo čim več,zato veselo pot pod noge-december se bliža. LP ju
 Jožko
Pozdravljeni

Ja vidim Janez, da te že malo skrbi za dane obljube(se hecam)okrog hmeljevega soka. Prejšnji vikend je bila res kar gužva na K24. Mislim da take ta vikend ne bo. Nkol se pa ne ve, takih in drugačnih laufarjev je zmeraj več.
Drugače pa so spomini na to izjemno turo še vedno živi in jih še kar malo analiziram. Še se bo treba vrniti v te izjemno lepe kraje in med zelo prijazne ljudi. Posebno me je presenetilo to da domačini poznajo to zadevo in ko sem "kruncal"po asfaltu proti Črni mi je vstavilo kar nekaj avtov ki so mi ponudili prevoz in ko sem odklonil seveda z zahvalo so me vprašali, če je to K24? Verjetno pa sem res izgledal kod da se vračam iz Ruske fronte. Pa naj bo kakor hoče za mano je tudi ta, in treba bo misliti na kaj drugega.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
P.S.
Duško kar v miru zaradi mene, želim pa ti veliko mirnih poti, pa oglasi se kaj.
 Jožko
Pozdravljeni!
Slabo vreme in seveda počutje, ki je povezano tudi z vremenom nam ni prav posebno naklonjeno. Malo se mi že nabirajo razno razne "navlake", ki jih drugače spucaš z tekom po lepi neokrnjeni naravi v tišini gora in mirnih poti po obronkih naše grape. Vidim in čutim, da bo treba spet udariti EN krog in se naužiti vseh teh sladkosti. Res že kar pogrešam strmine Koble, Črne Prsti, Durnika in vseh ostalih detajlov, ki jih verjetno že dobro poznate.
Mislim da bom po teku na Črno Prst, kar kmalu opravil z še enim krogom. Seveda pa so tu tudi mamljive ponudbe in vabilo prjatlov iz Koroške za ponovitev K24. Odločitev bo padla po teku na Č.P. maraton pa v vsakem primeru opravim še enkrat. Potem pa čakamo še na prvo zimsko ponovitev seveda s smučmi. Upajmo da nam letos to uspe!
Uporabniški avatar
 zvone
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!

Mislim da bom po teku na Črno Prst, kar kmalu opravil z še enim krogom. Seveda pa so tu tudi mamljive ponudbe in vabilo prjatlov iz Koroške za ponovitev K24.

Pozdravljen Jožko!

Lepo od tebe da že zdaj marsikomu "dviguješ" adrenalin. Če bo priložnost, se pridružim tudi jaz tebi na "tvojem krogu" (enem).

Drži se na Črni prsti in naj vam bo vreme naklonjeno.

lp. Zvone

P.S. Se vidimo najpozneje konec septembra na K-24
 Jožko
Pozdravljen Zvone in vsi osatli!

Če ti povem po pravici, mi taki "krajši" teki zmeraj manj dišijo. Preveč je treba na polno že takoj od začetka in preveč se moram na tako kratki razdalji ponucat. Vso to energijo z večjim veseljem vlagam za daljše in vzdržljivostno bolj zahtevne projekte in na koncu mi prinesejo veliko več užitkov in zadovoljstva. Pa kaj hočemo Č.P. je naša domača tekma in nemorem drugače kod se je udeležit.
Mogoče pa se ti pridružim pri ponovitvi K24 v ženski družbi.Samo se bojim, da bodo ženske za naju prehitre. Posebno Simona in Anka sta verjetno kar dobro naspidirane. No bomo videli, časa je še kar nekaj pa se mu prepustimo.
Lep vikend in lep pozdrav iz baške grape obsijane z sončkom. Jožko
Uporabniški avatar
 zvone
Jožko napisal/-a:Pozdravljen Zvone in vsi osatli!

Mogoče pa se ti pridružim pri ponovitvi K24 v ženski družbi.Samo se bojim, da bodo ženske za naju prehitre. Posebno Simona in Anka sta verjetno kar dobro naspidirane.

Pozdravljen Jožko!

Najprej čestitke za dober čas in dosežek na Črni prsti. Upam, da se bom tega teka enkrat udeležil tudi sam. Kar se tiče K-24 - res prisrčno vabljen. Se že veselim "tvoje pomoči".

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
 Jožko
Pozdravljeni!

Hvala za čestitke Zvone, saj veš stari se trudimo kar se moramo potem pa je kar je. Tek na Črno prst pa je res klasika in bi mi bilo žal če bi ga zamudil. Domača tekma je le domača.
Rad pa bi ponovil tudi K24 v tvoji družbi in seveda v družbi delet, ki se pripravljajo za ta podvig, pa mi na žalost ne bo zneslo. Imam kar nekaj drugih stvari in kod je rekel Jani "amortizerje" sem malo zmatral, tako da jih moram malo šparat.
Tebi in tvoji družbi Zvone pa želim lep in nepozaben tek po prelepih Koroških gorah.
Lep dan in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 janezu
v soboto 7.9.06 smo 4 člani tek.foruma JAN-JAN, SAM, BONI, JANEZU v 22,12 URE trikrat pretekli progo maratona 4 občin po hribih nad baško grapo in se tako kot 2.do 5.vpisali v knjigo GM 4O extrem.več o izzivu na straneh -gorski maraton štirih občin-. LP ju
Uporabniški avatar
 zvone
JanezU je napisal:

janezu napisal/-a:v soboto 7.9.06 smo 4 člani tek.foruma JAN-JAN, SAM, BONI, JANEZU v 22,12 URE trikrat pretekli progo maratona 4 občin po hribih nad baško grapo in se tako kot 2.do 5.vpisali v knjigo GM 4O extrem.več o izzivu na straneh -gorski maraton štirih občin-. LP ju

Porezen, Črna prst in ostali okoliški vrhovi so, po Jožkotu , ki je prvi "prebil zvočni zid štirih občin", dobili nove gorsko-tekaške heroje.
V 22-tih urah TRI (3) krat preteč/prehodit progo gorskega maratona ŠTIRIH OBČIN res zmore le peščica tekačev v Sloveniji.

Bravo JAN-JAN, Iztok, JanezU in Boni. Res izjemen podvih štiri vrhunsko pripravljenih tekačev.

Kot kaže, bomo v naslednjem letu brali o še bolj extremnih in zahtevnih
gorsko tekaških preiskušnjah. Ne dvomim da jih bo "pisala" druščina
ki ima za sabo trojno ponovitev maratona ŠTIRIH OBČIN!

Jani, Iztok, Janez-u, Boni in seveda Jožko, napišite kaj več o tej težki preizkušnji!

Lep pozdrav in hitro regeneracijo vam želim! Zvone
 Jožko
Pozdravljen Zvone!

Zvone sem prepričan, da bo v naslednjih letih tudi tvoj podpis v naši sekciji GM4Ox3 in ga bomo nadvse veseli. Da sem se odločil za tako ekstremno turo so bili povod prav tvoji zapisi z teka okrog Mont Blanka. Ti povem sem te občudoval in si zamišljal tek, ki traja 24 ur in več.
Nekaj sem od takrat že poskusil, nekaj pa upam, da bom še lahko.
Kakor sem rekel, dobrodošel v našem klubu! Moja pomoč imaš zagotovljeno.
Uporabniški avatar
 zvone
Jožko napisal/-a:Pozdravljen Zvone!

Zvone sem prepričan, da bo v naslednjih letih tudi tvoj podpis v naši sekciji GM4Ox3 in ga bomo nadvse veseli. Da sem se odločil za tako ekstremno turo so bili povod prav tvoji zapisi z teka okrog Mont Blanka. Ti povem sem te občudoval in si zamišljal tek, ki traja 24 ur in več.
Nekaj sem od takrat že poskusil, nekaj pa upam, da bom še lahko.
Kakor sem rekel, dobrodošel v našem klubu! Moja pomoč imaš zagotovljeno.

Hvala Jožko!

Veseli me če sem "kaj pomagal" pri tem.

Dejstvo je (če čekiramo letošnje dosežke), da (pred leti) tako "množično in tako množičnih " extremnih tur ni delal (skoraj) nihče!!!

Letos je tega bilo že toliko, da so tudi skrajnje extremni dosežki - skoraj samoumevni- v smislu: kaj pa je to...
Toda, to ne delamo "za denar in slavo" ampak za "srce in dušo".
Nagrada je tisto kar smo doživeli na turi in zmagoslavni občutki na cilju.

Toliko bolj me veseli ta "množična" udeležba in izvedba.

Tudi ti si (bil) " gonilna sila" na GM4O, potem pa še na 3 x GM4O. Poglej kaj je nastalo iz tega. Res si lahko ponosen!

Vsekakor ti bom hvaležen za pomoč na 3 x GM4O. Res bom jo potreboval. Upam da bom našel čas za to avanturo čim prej.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 BONI
zvone to si zelo lepo napisal,zanima me pa če mislite narediti v bodoče tudi kakšno tekmo v tem stilu(extrem)
lp Dare
Uporabniški avatar
 zvone
BONI napisal/-a:zvone to si zelo lepo napisal,zanima me pa če mislite narediti v bodoče tudi kakšno tekmo v tem stilu(extrem)
lp Dare

Pozdravljen Dare!

Hvala za javljanje!

Če si kaj spremljal FORUM, je bilo nekaj besed tudi o tem. Jaz sem že dal pobudo organizatorju K-24, da določi en termin v letu, v katerm bi "množično" opravili tek na K-24.

Klub K-24 ima zdaj že čez 70 članov in prepričan sem, da bi se marsikdo
odločil za udeležbo.

Narašča tudi članstvo v klubu 3 x GM4O... Tudi tu bi lahko naredili podobno akcijo.

Letos je bilo kar nekaj "skupinsko" organiziranih tekov na teh dveh progah.

V "rezervi" so tudi številne druge proge: Pohorje & Kozjak (160 km),
po obmejni poti ( 130 km), K-24 & Pohorje ( 135 km), tudi na Gorenjskem so številne možnosti ...

Iztok ( Boltez) potihem pripravlja večdnevno in daljšo preizkušnjo ...

Vidi se da je zdaj interes dokaj velik in prepričan sem da bomo čez zimo
v miru marsikaj pripravili v letu 2007!

Mogoče najprej kak sestanek zainteresiranih in organizacija ULTRA maratonskih gorskih tekačev , potem portal... in tekme

Tudi v tujini ...

Zadeva bo morala biti "dokaj" amaterska in predvsem na prostovoljni bazi.

lep vikend vsem! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA