Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 kacj
jegart napisal/-a:Da tudi jaz dodam nekaj o teku in prirediteljih, čeprav se teka nisem udeležila. Na teku 75 km je bil tudi jubilant POLDE DOLENC ,za svojih 75let je tekel 75 km. Na majici je imel napis ,da teče 75 km , vsak km za eno leto. To je vedel tudi organizator, saj je dobil za to priložnost tudi štartno številko 75. Mislim, da bi bilo lepo od organizatorja, da bi Polde na cilju dobil kakšen poseben sprejem ali pa kakšno majhno darilce, kar mislim, da si je tudi zaslužil. Ker pa je Polde skromen človek, se ni hotel preveč izpostavljat. Zato mu jaz v imenu tekačev, ki tečemo z njim na raznih tekmovanjih, čestitam za pogum in mu želim kljub njegovim letom, še veliko pretečenih kilometrov. POLDE le tako naprej.

Kaksen dosezek, bravo!!! :cast1: :cast1: :cast1:
Tudi ostalim cestitke za pretecene razdalje :clap:
Uporabniški avatar
 klatez
Hoj!

Evo še moj prispevek. To je prav lušten tek! Bil sem prvič, tekel sem 42 km (Mozirje-Logarska) kot dolgi trening pred Berlinom.

Vzdušje je zame bilo podobno kot na trojkah. Ker sem imel zmeren tempo, sem se lahko pogovarjal med tekom z (ne)znanci, užival v pokrajini in se ne preveč utrudil. Pa še posebej vredu spremstvo sem imel vse do Ljubnega (forumka ana*, prvič na 42 in seveda takoj na stopničke).

Edino motilo me je kar precej prometa (avtomobilov) med Ljubnim in Lučami. Ni mi bilo jasno, kam gredo vsi ti ljudje. No potem pa sem videl množico pohodnikov in tekačev v Lučah...

Tako pa zgleda tek Mozirje-Logarska iz zraka: Slika
 ana*
..Velik izziv zivljenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor mogoce se v sanjah ne bi pomislil, da je mogoce..Cestitam vsem tekacem, se posebaj vsem ULTRAMARATONCEM, udelezenih na teku po Logarski dolini, ki so,sprejeli izziv in si upali podat na dolgo pot..Bravo vsem!!!
..Za mojo izkusnjo, po pretecenih 42km-jih, pa moram napisat, da je bilo ful lepo, uzivala v prelepi pokrajini, razmisljala o tem, da se tisti dan verjetno nikjer drugje ne bi mogla imet boljs..,sploh prvi dve uri teka sta bili najboljsi..proti koncu, pa je casu le uspelo, da me je posteno prehitel in sem bila potem njegova porazenka..Kljub temu so vtisi mojega 1.maratona danes prav lepi..slediti svojim sanjam, se spoznavati in z drugimi deliti, carobnost, ko jo odkrijemo..prav to se mi je izpolnilo, ko mi je koncno uspelo pritect v cilj.
Hvala, Piji in Eru za dober navdih, za vspodbudo in to noro dobro dogodivsino V Logarski, aja pa Klatezu za vse pametnovspodbudne besede in vsem, ki so pripomogli za tolk dobropozitivnosportnega vzdusja na tem sobotnem teku!
LP,
Ana

***Run for Your Life***[/img][/u]
Uporabniški avatar
 INOT
kacj napisal/-a:
jegart napisal/-a:Da tudi jaz dodam nekaj o teku in prirediteljih, čeprav se teka nisem udeležila. Na teku 75 km je bil tudi jubilant POLDE DOLENC ,za svojih 75let je tekel 75 km. Na majici je imel napis ,da teče 75 km , vsak km za eno leto. To je vedel tudi organizator, saj je dobil za to priložnost tudi štartno številko 75. Mislim, da bi bilo lepo od organizatorja, da bi Polde na cilju dobil kakšen poseben sprejem ali pa kakšno majhno darilce, kar mislim, da si je tudi zaslužil. Ker pa je Polde skromen človek, se ni hotel preveč izpostavljat. Zato mu jaz v imenu tekačev, ki tečemo z njim na raznih tekmovanjih, čestitam za pogum in mu želim kljub njegovim letom, še veliko pretečenih kilometrov. POLDE le tako naprej.

Kaksen dosezek, bravo!!! :cast1: :cast1: :cast1:
Tudi ostalim cestitke za pretecene razdalje :clap:

Polde in Lojzka sta mariborski legendi.Res sta neverjetna :cast1:
Uporabniški avatar
 še1PR
:clap: :clap: :clap: :cast:

Pia! Občudujem te :!: :!: :!: Ko sem v SMS prebrala tisto: 2+2.... mi je bilo spet jasno, da si CARICA :!:
Uporabniški avatar
 pia
Hvala za čestitke :lol:

Moj moto je bil: cilj je CILJ. Vse ostalo je nagrada...

2 + 2 pomeni, da sem imela za zajtrk 2 banani, na celi progi pa pojedla 2 gela in 2 enervit tableti ter (skupaj še s tremi tekači) zašla in si podaljšala pot za ene 2 km... Po polarju porabila 4.600 Kcal

Bilo je krasno, še boljše pa je, da me NIČ ne boli :D , nimam muskelfibra (se raje ne spomnih GM 4 občin, ko do četrtka nisem mogla hodit), tudi kolena so čist normalna...

In hvala za zveste navijače, logistično podporo očeta in Dragonsove Darje z deklicama in za dobro družbo na poti in v cilju...

Čestitke vsem, ki ste v soboto dosegli svoj cilj (četudi štart ni bil v CE)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vprašanje
A kdo ve, kje bi se dale dobit kakšne fotke fotografov ob progi? Nekje med 50 in 60 km je na desni strani ceste stal gospod z dobrim aparatom in večjim objektivom.
Hvala
Uporabniški avatar
 Romch
PIA ČESTITKE !!! Super punca :D Še lepše pa je, da te naslednji dan NIČ ne boli !! Ko sem gledal slike, tudi na cilju nisi bila nevem kaj utrujena, za torej res POHVALA in še enkrat čestitke z moje strani "RESPECT"

ZdravkoC, žal ne bi vedel, pričakujemo pa še slike na uradni strani MARATONA link:
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/logarska.html

Tudi mene zanima, če se bo dalo še kje najti kakšne slike, tko za arhiv, če bom slučajno gor.!?

Lp vsem

Tomaž R.
Uporabniški avatar
 janko_vl
Vsako leto znova se vračam na to progo, pa čeprav se zdi nekaterim tako strašansko dolga. Pa ni, samo pravilno se je je treba lotiti. Tako kot se loteva Jožko svoje 40M. Kapo dol Jožko.
Seveda vse čestitke vsem, ki ste premagali dolgo 75KM razdaljo. Čestitke tudi za vse ostale premagane razdalje; boste pa drugo leto poskusili na daljši.
Vidim pa, da vas bo kar nekaj že jutri po dolgih 75 km Logarske že na startu SAM 50. Vse čestitke in želim vam veliko lepega vremena in prijeten tek, sam pa vas bom spremljal v mislih in mogoče malo na inernetu. Prav ta dvojček (Logarska, SAM) sem napravil leta 2004.

Lp
Uporabniški avatar
 MatjazV
Čestitke vsem, ki ste se potili v Logarski, še posebej ultrašem.

Jaz sem tekel na najkrajši razdalji, pa je bilo čisto dovolj, saj sem prišel v cilj precej izmučen.

Tako kot vedno do sedaj, je bila organizacija odlična. V cilju pa sami znani TF obrazi. Ker je naš kombi že zelo zgodaj odpeljal s prizorišča, žal ni bilo časa za kakšno poglobljeno analizo in ustrezno hidracijo. Pa drugič.

Se vidimo na naslednji tekmi!

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA