Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 BoF
adrian napisal/-a:Na tem furumu je malo preveč nacionalne nestrposti do Italijanov, s čimer se ne morem strinjati.
Za Slovence so maratoni v Italiji daleč najboljša varianta, kar lahko dokažem na več načinov če kdo želi.

Ej, ustavi konje! Nekaj je hec, nekaj pa nestrpnost. Razlikuj kakšno stvar pa bo vse na svojem mestu. In ne, nič ti ni potrebno dokazovat, saj vsak sam zase najbolj ve kako je bilo. Šala stari, šala...
Za tisti pokal pa tud' če je al' pa ni. Če bi šli tečt samo za kolajne in pokalne nagrade bi nas kaj malo premikalo levo pred desno nogo in potem desno pred levo in potem levo pred desno...

:juhuhu: :Fita :juhuhu: :Fslo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 mare
adrian napisal/-a:Na tem furumu je malo preveč nacionalne nestrposti do Italijanov, s čimer se ne morem strinjati.
Za Slovence so maratoni v Italiji daleč najboljša varianta, kar lahko dokažem na več načinov če kdo želi.

Daj napiši, zakaj so najboljša varianta. Jaz nisem bil še na nobenem, pa me zanima. Bil sem pa na par kolesarskih, pa so Italijani znani po tem, da radi kaj zmutijo.
Uporabniški avatar
 alan
BoF napisal/-a:Šala stari, šala... Za tisti pokal pa tud' če je al' pa ni...

Sala itak da je vedno in povsod na mestu. Ampak vcasih ni tako ocitna kot
si predstavljamo...

Mogoce pa (glede na seznam prijavljenih ekip) kdo caka, da bos spremenil
podnaslov in en odstavek clanka? :roll: Sala?
Uporabniški avatar
 klaudi
Meni se zdi ta paranoja pred nestrpnostjo prav zanimiva. Me spominja na en skeč, ko temnopolt Američan čist ven pade, ker je belec prijazen do njega in ga obtoži, da je to zihr zato, ker je črn.
Mi se samo razburjamo, ker nismo dobili pokala. Mogoče res mal preveč izpostavljamo nacionalnost, amapk jaz sem prepričana, da se vsi zavedamo, da so italijani kot vsi ostali, takšni in drugačni.
Uporabniški avatar
 BoF
Ma ja no, kakšna kanta neki, glavno, da se imamo :juhuhu: , po drugi strani pa ni čisto nič narobe, če se malce :hehe: in še kaj :hack: , da ljudje vedo, da smo, da obstajamo in da nam je luštno, ane, ane!!!
Uporabniški avatar
 pegaz
Klaudi, :clap:

BoF, ti samo neusmiljeno naprej. Sam kdaj daj kak smejček zraven, če kdo ne razume ravno vseh štosov (iz prve roke PRESS)

LL, Pegaz :)
 Nataša
itak smo pa vsi eni cgani :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
a ksne fotke bodo :)
Uporabniški avatar
 RoKo
matej712 napisal/-a:slike (uradne) bodo verjetno tu http://www.lefotoimmediate.it/ (galerie/eventi vari)

Mape so že, piše da je še vse v pripravi po času sodeč ki ga rabijo bo nekih 12 taužnt slik.
Uporabniški avatar
 sosed
Kaj pa naši paparazzi? boste kaj objavili?
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
sosed napisal/-a:Kaj pa naši paparazzi? boste kaj objavili?

Madonca, ste neučakani!!! :wink:
Tu je nekaj posnetkov, ki so bolj slabi, saj sem šele spoznaval skrivnosti moje nove "trotelziherce"! :wink:

http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=162789

Za kaj boljšega bo treba pa počakati na Perota, da se vas usmili z objavo slik :roll: !

Uživajte!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 RoKo
http://www.lefotoimmediate.it/ (galerie/eventi vari)[/quote]

Slike so. Jih zastopim zakaj je tolko trajalo. Je res enih pet taužnt slik. Pa se najdmo.
Uporabniški avatar
 Snezinka
2MUCH4ME napisal/-a:Tu je nekaj posnetkov, ki so bolj slabi, saj sem šele spoznaval skrivnosti moje nove "trotelziherce"! :wink:

Meni so slikice prav všeč!
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Pero
Evo mene ... sori sem bil zadnje cajte kar zaseden ...
Obljubljene slike...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA