Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vambomzepokazu
No jst sm šel na 8km, ker drgač nč ne laufam (letos 12km)! :lol: Sm jih prek 1000 komadov prehito! Tolk se smešn čuje! :lol: Če komu povem, misli, da sm ful dober tekač! :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi zame prvič MKM. Organizacija odlična le vreme res ni bilo najbolj ugodno. Moja pamet pozabila doma dolge rokave tako da v roke sploh nisem švical :). Mogoče me je ravno ta mraz motiviral naproti izboljšanju PB, izboljšal sem za slabih 15 minut jupiii.
Naslednje leto definitivno pridem.
 Galja
Moja malenkost je pa tekla na 21 km - drugič v življenju in sem zelo zadovoljna z rezultatom :clap: ; obenem je pa to moja prva tekma nasploh.

Do sedaj sem bila samo gledalka, od sedaj naprej pa me nič več ne ustavi, da ne bi bila tudi tekmovalka. :lauf: Lepo je bilo, le burja mi je delala preglavice. Organizacija je bila zelo dobra - od začetka do konca - pohvala organizatorju in vsem, ki so delali zato, da smo imeli vse pri roki.

Drugo leto se spet vidimo.
Uporabniški avatar
 javaman
Sem sel prvic na 21km in prezivel. :laola
 GOLOVŠKI TEKAČ
TEKEL SEM PRVIČ , SEVEDA SAMO 8 KM. Z ORGANIZACIJO SEM BIL ZELO ZADOVOLJEN. MOGOČE BI LAHKO V DVORANI IGRALA KAKŠNA DOMAČA
SKUPINA. PA ŠE TO DA SO PRI REZULTATIH, DOPIISANA NAROBE IMENA
DRUŠTVA OZ, SKUPINE VSAJ PRI MENI IN ŠE PRI KOMU.TODA TO SPLOH NI TAKA NAPAKA.

UPAM ,DA SE VIDIMO NASLEDNJE LETO NA 21 KM. LP :lol:
Uporabniški avatar
 dexi27
Še nekaj vtisov, moj drugi MKM, ker sem bil že lani me dobra organizacija ni presenetila in lahko rečem le tako naprej. Me pa je presenetila organizacija v Italiji, saj je bilo že lani velik polemik o organiziranosti prometa po Italiji, nič nimam proti, da gre trasa po sosednji državi, celo prav je tako a promet je katastrofa, tud jaz sem mel srečanje s tistim belim puntom, pa še kakega mercedesa se spomnil ki nas je veselo prehiteval (kar na tesno).
Mogoče še nekaj o štartu, za kaj pa niso krivi organizatorji ampak sodelujoči. Mogoč bi blo pošteno, da bi bili udeleženci tolk samokritični pa bi se postavli na štart glede na svoje zmožnosti in doseške, ter zastavljene čase ne pa da se spotikamo prvi kilometer - v razmislek nekaterim. Ja na žalost najbrž ti tako la tko ne berejo tega foruma, ker drgač tko nebi blo tako.

Vreme pa tako kot je blo tipično primorsko vendar sem zato še bolj zadovoljen z rezultatom.
Uporabniški avatar
 brankos
Moj mali kraški maraton sem vzel v takratki razdalji iz več razlogov-regeneracija od včerajšne Murovce, letos sem se tako na gorce vpičil in pride 21ka na vrsto šele v LJ, malo pa tudi zaradi "kujanja" glede neprimerne izbirne izbirne tekme za SP v krosu.
No pa sem kljub burji skoraj ulovil načrtovanih 29 minutk, tako da zelo zadovoljen tudi z končno uvrstivijo.
Glede organizacije pa res "kapo dol" Sežancem in se zna zgoditi da sva s Heidi drugo leto spet na MKM.
Uporabniški avatar
 RoKo
brankos napisal/-a:No pa sem kljub burji skoraj ulovil načrtovanih 29 minutk, tako da zelo zadovoljen tudi z končno uvrstivijo.

Pozabil si se pohvaliti z uvrstitvijo in medaljo.
 sempja
stari napisal/-a:Sempja,žal mi je ampak na okrepčevalnici na Orleku je bila na voljo voda ,energijski napitek sadje in sladkor. Vse to pa je bilo na voljo tudi na cilju. :lol:

Hm, potem pa sem imel jaz samo muziko prenaglas in me je preveč katapultiral. ;)
Uporabniški avatar
 brankos
RoKo napisal/-a:
brankos napisal/-a:No pa sem kljub burji skoraj ulovil načrtovanih 29 minutk, tako da zelo zadovoljen tudi z končno uvrstivijo.

Hvala za opomin RoKo a mi je bil načrtovan čas danes večji cilj. Sicer pa pohvale vsem taplavim za borbenost in številčnost. Se kar množimo
 Jasna Branka
Zdravo tekači!
Hja, kar pošteno mi je žal, da se kljub resnim namenom nisem mogla udeležiti MKM v Sežani (več kot mesec dni bolezni je naredilo svoje).
Berem vaše vzhičene zapiske in me kar stisne pri srcu, ker nisem mogla začutiti tega prekrasnega primorsko tekaščega vzdušja in se bosti z burjo.

Toliko dobrega sem že slišala o tem teku, da sem si res želela, da bi svoj tekaški krst doživela ravno v Sežani. Pa nič. Bo kmalu kakšen tek. Ker sem Prlečka, me bodo leto prvič videli v Radencih.
Ponosna sem nase (stara 46 let), kajti po letu teka moram reči, da je to nekaj enkratnega.
Ko sem prej gledala tekače z zornega kota voznika avtomobila, sem čudno skimavala z glavo, sedaj se mi skupaj z njimi smeje srce in v mislih jih pozdravljam: "Dajmo, bravo!"
Branka
Uporabniški avatar
 RoKo
No se vidimo v Radencih, pol pa še v Ljutomeru. Letos spet. Tudi če bo dež kot lani.. To bo letos vse za Pomurski konec.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne oziraje se na "kr neki" vreme, smo imeli lep družinski izlet po Krasu ter Obali. 8)

Obenem pa se je tretjina družine še malo porekreirala na 8 km. :P

:arrow: ... Recimo temu, nekako v načrtovanem tempu za v kratkem prihajajoči 21 km dirki v BG (za hec) ter v Radenci (na škrge :oops: ). Pravzaprav sem se do Orleka celo nekoliko pretirano "šparal", nazaj grede pa pospeševal, obenem pa bil težki boj z vzrokom za nastanek pršuta. :)

Drugače pa, vesel sem bil vseh tekaških frendov, zlasti tistih iz vrst TF, ki jih, žal, le občasno srečujem. :D Samo vzdušje na teku je bilo božansko, organizacija standardno OK. 8) Darila so mi pa tudi všeč, narezek bo vzel slovo že jutri, teranček pa bo nekaj "vlajko" generacij krasil vitrino. :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
brankos napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

Hvala za opomin RoKo a mi je bil načrtovan čas danes večji cilj. Sicer pa pohvale vsem taplavim za borbenost in številčnost. Se kar množimo

Ja, res nas je blo dosti. Menda 167, lani pa 27. Delamo dobro propagando. Če bo 1.aprila v Novem mestu tako, bo super.
Uporabniški avatar
 katja r.
tud jst sm prežvela prvo tekaško tekmo na 21km. super je blo, ampak a bi mogoče naslednje leto kdo veter ugasnu prej? :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA