Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ursa
...tudi od mene iskrene čestitke! Piji tudi za cunce in ostalo :)

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sej ni kej velik dodat,super,bravo,cestitke :!: :!: :!: Odlicen cas :!: Ne vem ce te bom sploh se uspel dohajat,ce bos tko nadaljeval :roll: :wink: :D Mislm da bo mogu v cetrtek en dat za pivo :wink: :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Uf, če bo pa pivo, pa mene zagotovo pridem 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 Tuareg
Se pridružujem čestitkam in pozdravnim brzojavkam! :D :D :D
Uporabniški avatar
 primus
JEST TUD !!!

(mislim na čestitke, ne pivo :lol: )

primus
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Ero,tudi jaz ti čestitam. Saj ne morem verjet, da lahko člouvk v enem dnevu preteče 42 km. S kolesom že, ampak peš :shock: in da lahko Pia vse cunce, ki jih prešvicata sprot upere :shock:
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:V Lizboni poizkusi konzumirat še kak večer Fada-ne bo ti žal.

sem si ga privoscil ze v petek zvecer - odlicno in toplo priporocam vsem, ki se boste kadarkoli znasli v Lizboni!
Uporabniški avatar
 simi
Ero čestitam!!

Kot je že matjaž povedal, smo te med nedeljskim tekom malce obirali in zelo navijali zate! :wink:

Na fado pa čakam tudi jaz...še dva-tri dni :P :P
 mojA
Tudi mi vsi ti čestitamo, krasen rezultat. Se veselimo podrobnosti. Menda je bil to prvi lizbonski ? Srečno !
Uporabniški avatar
 ero
[img=left]http://www.sportosplet.net/galerija/albums/prireditve/Lizbona2004/thumb_IM007065.JPG[/img]sori, ker sem tole temo povlekel iz naftalina. uporabil sem jo za testiranje novih možnosti fotogalerije in vanjo naložil nekaj fotk, ki sem jih naredil v Lizboni. vabljeni k ogledu :arrow:

kot vidite, je bilo vreme res bolj kislo. natančni opazovalci boste videli tudi, da sem bil čisto preveč ovešen z bidonom in torbico. bidona nisem potreboval zaradi noro velikega števila okrepčevalnic in dežja, ki je redno dostavljal močo. v torbici sem imel gele, ki so jih tudi delili, tako da sem jih v cilj prinesel več, kot sem jih imel na startu. poleg gelov sem v torbico stisnil še fotoaparat, da bi ob svojem predvidenem počasnem teku naredil še nekaj fotk. a potem se mi je kar nekam mudilo in ni se mi dalo ustaviti in v miru fotkati dogajanje. pa drugič...
Uporabniški avatar
 5rca
lepe slike :)
Uporabniški avatar
 ero
[img=left]http://www.sportosplet.net/galerija/albums/prireditve/Lizbona2004/thumb_diploma.jpg[/img]sori, ker spet pogrevam tole temo a ...

kot sem že napisal, smo v cilju dobili lep okvir za diplomo in obljubo, da diploma pride po pošti. na to sem že skoraj pozabil a pred par tedni je diploma res prišla. zdaj jo bom svečano obesil na sveto mesto v potrditev, da sem diplomirani maratonec :D

tule pa je sken diplome - mogoče bo kdo od organizatorjev pri nas dobil idejo, kako se to dela. če to slučajno bere, seveda...
Uporabniški avatar
 Filipid
ero napisal/-a:[img=left]http://www.sportosplet.net/galerija/albums/prireditve/Lizbona2004/thumb_diploma.jpg[/img]sori, ker spet pogrevam tole temo a ...

kot sem že napisal, smo v cilju dobili lep okvir za diplomo in obljubo, da diploma pride po pošti. na to sem že skoraj pozabil a pred par tedni je diploma res prišla. zdaj jo bom svečano obesil na sveto mesto v potrditev, da sem diplomirani maratonec :D

tule pa je sken diplome - mogoče bo kdo od organizatorjev pri nas dobil idejo, kako se to dela. če to slučajno bere, seveda...

Čestitam Ero :clap: , resnično lepa diploma. Tko se to dela. Pri nas bo kaj takega čez 10 let :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA