Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 jan_jan
INOT napisal/-a: Če pa bo kdaj kakšen bolj počasen za to.... se priporočam :D

Inot, ni problema, stvar ni v tem, da se preganjamo po trasi kot norci, ampak da pošteno dosežemo vse točke (vrhove) in skupaj pridemo nazaj v Črno. :D Pot ni namenjena tekmovanju, čas si meri vsak sam, vse je prepuščeno planinski etiki in poštenosti.
Strinjam se, da prvič potrebuješ vodnika.
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 Damijan
... se pridružujem Inotovim željam...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Najprej čestitke Jan_jan-u, pol pa ...
Ja, zgleda, da bi lahko Štajerci spravili skupaj ekipo
Moji plani za julij so padli v vodo, jesenska varianta se že tudi odmika ...
Vesel sem, da sem se lahko pridružil Janiju pri njegovi enajsti uspešni izvedbi K24.
Ob dejstvu, da sva imela vrhunsko podporo v Stanetu B. in da bi Jani obvladal progo tudi zavezanimi očmi, je bila uspešnost že v naprej zagotovljena.

Startala sva še v petek 25.7. ob 23.33 in preko Uršlje, Smrekovca, Raduhe, Olševe in Pece prispela na cilj v soboto 26.7.2008 ob 18.17.

Najin rezultat je bil torej 18.44, kar sicer ni vrhunsko, vendar pa zelo solidno!

Po lanskem uspešnem graparskem ekstremu in po letošnji uspešni T24, sem tako premagal še eno ultramaratonsko progo, ki je prav tako čudovita kot že omenjeni.

Če vse tri primerjam med sabo po težavnosti, T24 je brez primere najtežja, potem sledi graparska, K24 je sicer lažja, vendar niti slučajno za podcenjevanje. Kot rečeno: vse tri pa so čudovite.

Še enkrat bi se rad zahvalil Janiju za povabilo, vrhunsko vodenje ter prijetno družbo in teamsko atmosfero po prelepi trasi, Stanetu pa za vrhunsko demonstracijo supporta po vsej trasi. V čast si lahko štejem, da sem imel pomoč v takem strokovnjaku in človeku.
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljena Jani in Uroš!

Iskrene čestitke obema!
V takem času opraviti s to potjo uspe le redkim.

Seveda čestitka Janiju za 11-to ponovitev.

Še veliko ponovitev vama želim!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
 Jožko
Pozdravljeni!
Bravo fanta, čestitke tudi iz Grape za uspešno opravljeno pot. Seveda sta Jani in Stane poleg Zvoneta "vrhunska" strkovnjaka za K24 in sem prav ponosen, da sem jo premagal skupaj z njima. Tudi tebi Jani čestitke za 11tko
 marjan
Fantje bravo in čestitkeSlika

lp
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA