Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali si že bil na Kališču?

Da
21
51%
Ne
9
22%
Kje pa je to???
11
27%
 janezu
IGI team bi pa res rabu kakšnega sponzorja iz švice,ki dela ure,s povdarkom na budilkah.elingr -če ga do miklavža ne najdete,pa mu pišite,mogoče pa vam prinese.še dobr,da bo start novoletne tekme GOR-DOL-GOR ob 12.uri :D ali je že kaj pomanjkanja vrhunskih tekačev za ekipe :shock: LP ju
Uporabniški avatar
 Cveto
Ja jest bi tud rabu kako dobro budilko oz. zbudilko.

Sem se že v nedeljo odločil, da res nebom šel žurat to soboto, ker drugeče bom spet zaspal. :lol:
Uporabniški avatar
 elingr
ja sej ti si pa tud ze dvakrat zaspav
 marjan
Je kdo meril koliko znaša pot, ko gremo po bližnjici preko serpentin in od sedla zadaj gor. Originalna markirana naj bi bila okoli 4km.

Koliko si skrajšamo?
Uporabniški avatar
 BONI
Marjan bo treba enkrat povabiti Janeza Potočnika da bo on to preveril,on ma vse te garmine, pa ure pa ......
lp dare
Uporabniški avatar
 Cveto
marjan napisal/-a:Je kdo meril koliko znaša pot, ko gremo po bližnjici preko serpentin in od sedla zadaj gor. Originalna markirana naj bi bila okoli 4km.

Koliko si skrajšamo?

Danes sem meril s svojim polar-jem, ta mi je pokazal 3.30km.
Kako krajšo serpentino sem vseeno pretekel, ker sm tako hitrejši, kot če grem hitro hojo po vseh bližnicah. Tako imajo nekateri še vedno nekaj 10m majn.
drugače pa sem šel kar čimbol direkt tam kjer kredo najhitrejši.
Ja me je kar presenetl, da si pot skrajšamo za celih 700m to pa je kar nekaj če gledaš časovno.

Lp Jure
Uporabniški avatar
 T1
marjan napisal/-a:Je kdo meril koliko znaša pot, ko gremo po bližnjici preko serpentin in od sedla zadaj gor. Originalna markirana naj bi bila okoli 4km.

Koliko si skrajšamo?

Živjo,

meni je Polar nameril točno 3km. Za prvi del vem, da sem šel enako kot ti, pod drugo klopco sem šel samo po eni bližnjici, potem od sedla naprej pa spet naravnost. Aja, še to, višinske razlike je bilo 805m. Pozimi, ko se bo ozračje ohladilo, pa bo nameril kakšnih 20..40m več.

LPT1
 marjan
Cveto napisal/-a:Danes sem meril s svojim polar-jem, ta mi je pokazal 3.30km.

T1 napisal/-a:Meni je Polar nameril točno 3km.

Hvala fanta za podatke. Se mi je zdelo da mora biti razlike vsaj 400 m.

To pomeni, da v povprečju premagujemo 25% klanec, kar ni mačji kašelj. :D Ni čudno da na vrhu gledamo samo to kam bi se vsedli. :shock:

Sicer pa danes res spolzko, temperatura pa idealna. :)

Hvala tudi navijačem, ki so bili zelo glasni (pa ne vem, če ni k temu pripomogel Firbec s svojimi "dobrotami" :piti: :pivo: :toast: ).

Drug teden pa Rab, potem pa zopet v kališko strmino,
Marjan
Uporabniški avatar
 Franci65
Ko gledam 10-metrske izohipse na zemljevidu občine Preddvor, namerim višinsko razliko 810m (od potoka (od mosta po novem) do prve stopnice na Kališču).
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Dragi moji, rezultatov pa ni!!!! :oops: :(
EMŠO dela po svoje, tako da je papir z rezultati ostal v bajti na Kališču!!! :oops:
Samo na kratko:
- Udeležba rekordna - 37 tekačev
- Zmagal je spet Nejc Kuhar - čas 30:22
- Vreme slabo, megleno, mokro, spolzko, 0°C

Naslednjič pa obljubim, da bodo rezultati že skoraj v živo s Kališča. :wink:

Če bo vse po planu, grem med tednom po rezultate gor!

Pa brez zamere!
LP Marjan
 Simona T
Marjan, nič hudega, bomo pa počakali.
Sicer pa imamo skoraj vedno možnost iti rezultate spremljati v živo.

Lepo se imej.

Simona

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA