Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Fotr
Vsi ste svoje vtise in občutke s tekov tako lepo in zanimivo opisali, da sem se počutil, kot da bi bil prisoten in tekel z vami. Zato moram še strniti ostale občutke s teka v Grosupljem, da ne bomo zaostali za Plitvičani, ki so res enkratno ne samo tekli ampak vse to preko TF povedali tudi nam.

V Grosuplje nisem prišel s kakšnim posebnim namenom, še največja motivacija je bila odteči krog ali dva za Filipida, ali pa mogoče, glede na moj penzionerski tempo, spremljati tekače šele potem, ko bi bili toliko utrujeni, da bi se njihov tempo ujel z mojim. Bigfrika pa ne bi dohajal niti takrat, ko ga je najbolj trgalo v kolenu. Ampak ko sem z majhno zamudo prišel v ciljni prostor, je bil lajf že v zagonu. Matjaž je že štepal kroge in videl sem, da ima približno moj tempo. Po prvem krogu sem se mu že pridružil in čeprav stara, izkušena mačka, ki sva izšla iz žrela življenja, sva čvekala kot dva pokovca. Zagotovo je najino čvekanje Matjažu vzelo ene par krogov, ker sva predebatirala kar precejšen kos preteklosti. No na koncu se to ni poznalo, saj je Matjaž krepko presegel svoj cilj. Tudi sam sem tekel z lahkoto in po šestih krogih nehal. Ob desetih je začela teči Staša in ker je ona mene spremljala v Visokem, sem se ji ponudil za sotekača. Bila je zato, potem pa me je začelo skrbeti, če ne bo spet diktirala njej značilni tempo. No, bila je kavalirka do Fotra in teči ob njej je bilo pravi užitek. Pa bi rekel, če sta čvekala Fotr in Matjaž, ki sta oba dedca in imata kaj povedati, pa penzionist in dvajsetletna mladenka že ne bosta uničevala energije in zapravljala časa za klepet. Narobe, s Stašo sva tudi obdelala razne življenjske situacije in dogodke, da je čas tako hitro mineval, da nisva štela niti krogov. Če bi mi kdo pred štirimi meseci rekel, da bom okoli polnoči v Grosupljem skupaj s simpatičnim mladim dekletom nabiral kilometre bi mu rekel, da niti v najbujnejši domišljiji to ni mogoče. Še huje pa je izgledalo za Stašo, če bi nekomu pred nekaj meseci napovedala, da bo s penzionistom opolnoči tekala po Grosupljem, bi rekli, da je norka, ki se ji je še zmešalo po vrhu. Sedaj pa nas je bilo norcev in noric ali nork celo Grosuplje polno. Vse skupaj je bil krasen tek, naredil sem šest krogov, imel pa sem slabo vest, ker sem Stašo pustil sredi noči samo teči še eno uro, zato sem si nadel rolerje in jo še en krog spremljal. Po spanju v avtomobilu sem se zbudil v sveže jutro, le na licu sem imel rdeč flek, dolgo nazobčano črto od fršlusa pri spalki, ki me je tiščal v lice. Naredil sem še nekaj krogov, pa potem še nekaj, prijazno me je spremljal Aleš, potem pa sva še z njim obdelala nekaj tem. Nato sem še malo hodil, na koncu jih je bilo 23 krogov in ne upam povedati, da je to 39 km, ker bodo pri Poletu rekli, ti si že zrel za kaj drugega kot za 21 km in bodo rekli adijo. Ampak, če bi me drugi dan videli v Logatcu bi besedo vzeli nazaj. Toliko o osebnih vtisih, da ne bo samo uradnih poročil. Če se bom še kaj spomnil, pa seveda sledi nadaljevanje, kajti dogajanje preko dneva je bilo nabito z enegijo in sem že mislil, da bom sredi dneva odšel. Potem pa so se začeli zanimivi razpleti in vročica je naraščala do razglasitve rezultatov, kjer smo TF spet briljirali. O tem pa smo že poročali.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hej hej, koncno se oglasam. Vse okey. Kaj na povem. V taki druzbi in ob taki podpori vseh, fotr, big frik, stasa, bor, oranzni slon, pa saj vas je bilo toliko da ni res, Hvala vam da ste me vzpodbujali mi dali moc in voljo tudi takrat, ko bi vse skupaj nekam poslal, uresnicil sem svojo zeljo , 100 km in dodal se kupcek 5-ih km, da je malo cez. Fotr , razen moje sase me tezko kdo tako umiri ko hocem bezlat, tebi je to uspelo, da si me spravil v umirjen tempo. Hvala. Big frik, vesel sem da te poznam, namrec ko si pri 50-ih km, rekel da si presegel svoja pricakovanja, in se po pocitku pobral in nadaljeval do zmage, za to je res potrebna volja in se mnogo drugih stvari. Tudi sam sem pri 70 km zapadel v obup, tempo je bil sicer isti, mi je pa pulz grdo padel na 110/min, zeblo meje, potem pa je prisla se vrtoglavica. Ko sem se spravil spat sem mislil samo na to da bi nehal. Vendar pa sem se potem pobral in nadaljeval. Vendar pa je bil na koncu ves trud poplacan, saj sem okoli sebe videl toliko veselih ljudi ki ste se veselili z menoj in jaz z vami. Hvala vsem :D :D :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
No me veseli :D ,da si tudi ti Matjaz v redu,se enkrat hvala tud fotru za vse komplimente je ze kar mal pretiran :oops: ,bom na koncu se vazen ratal 8) :!: Predvsem sem hotel povedati se eno.V resnici sta v Grosuplju zmagala tek in TEKAŠKI FORUM :!: :!: :!:
 Nataša
nekak tko razumem, kot da je Bigfrikova Špela tud po poklicu maserka?
je to res? ker če je, potem jo prisrčno in zelooooooooo navdušeni vabimo v naše vrste!!!!!!!!!

ne sej zdej se mal hecam, sam res, TF nujno rabi par sponzorskih maserjev in maserk, ker smo tkole po vikend kr mal utrujeni. :P
Uporabniški avatar
 bigfrik
V TF-ju je ze ,po poklicu pa ni maserka.Sorry. :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
helou

lohk rečem da ste suuuper!!!!!
VSI !
jst sem pa tolk lahko tekel( v taki družbi seveda), da grem drug let tut u grosuplje.
aja pa seveda čestitam Bigfriku ( :cast1: ), Matjažu ( :cast1: ), Fotru ( :cast1: ), Staški ( :cast1: ), Marathonu ( :cast1: ), Ppoce-ju(:cast1: ) ,
Barb( :cast1: ) in pa seveda Alešu ki je tekel izven konkurence in je bil enkratna družba(pa ne zato k mi je dal pivo :wink: ), pa da ne pozabim tut Erota in Pie.

super super super

lp bor

pies: filipid,pozdrav se !
 Nataša
eh...dobr...bil je pač žarek upanja :wink:
me veseli, da je že v TF!!
Uporabniški avatar
 Bor
helou
forumovci smo skupaj naredili 441 krogov, kar znese 749,7 km

dobr neeeeeee!

lp bor
Uporabniški avatar
 Dule
Bor napisal/-a:helou
forumovci smo skupaj naredili 441 krogov, kar znese 749,7 km

dobr neeeeeee!

lp bor

Ja TF naredi hudo veeeeliko km vsak vikend :wink: :
Zgornji številki 749km je potrebno prišteti še cca 310 km Pohorje, pa še Plitvice ... :laola
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D vau pozabil, PPOCE, in maraton cestitke :D :D :D
 PPoce
Matjaž, hvala za prašek za žulje (se lepo celijo) in čestitke.

Lep dan
Uporabniški avatar
 Staša
PPoce napisal/-a:Matjaž, hvala za prašek za žulje (se lepo celijo) in čestitke.

Lep dan

PPoce, dej nam mal ob priliki, ko boš imel kaj časa in boš strnil vtise, še mal poročaj. Namreč: s PPoce-jevo ekipo (mama in še eno res pozorno dekle) smo bili ves čas sosedi. Z njegovo mamo sva najprej s fotrom, potem pa še sami kramljali kar lep čas, tudi ona je tekla maratone... Je povedala, da si se lep čas pripravljal na Grosuplje, da si imel vse do potankosti naštudirano... To je bilo videti tudi navzven. Ampak da si ti PPoce smo izvedeli pa šele na koncu na podelitvi! Smo bili še bolj ponosni!

Ja no, opiši nam no svoje doživetje, ker si bil res ELITA ZASE, tako kot tekač kot s svojimi spremljevalkami!!!
Uporabniški avatar
 matjaz
PPoce napisal/-a:Matjazˇ, hvala za prasˇek za zˇulje (se lepo celijo) in cˇestitke.

Lep dan

hoj, sem vesel da ti prasek pomaga. cim prej okrevaj :D :D :D
 PPoce
Pa trenutno so vtisi mešani - nisem zadovoljen z rezultatom, tempo je bil prvih 18 ur odličen, taktika vrhunska - ampak na takem teku te lahko zaj*** vsaka malenkost (tokrat žulji za katere sem v glavnem kriv sam).

Enostavno sem se držal sistema da se vsak krog odteče enako (ravninski deli tek, klanci navzgor hitra hoje), piješ vsak drugi krog = cca 1 liter na uro, vsake toliko krogov greš cel krog peš in vmes ješ. Tako da sem imel čase od 1. do 90. kroga praktično enake.

Ampak dobro je, da so noge relativno spočite in pripravljene za nove akcije.

In res sem imel najboljšo spremljevalno ekipo po imenu Klavdija, ki je vseh 24 ur skrbela za najboljše možno počutje.

LP
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Čestitke, čestitke!!
Bigfrik, boš ta teden mogoče že pripravljen za najino dvajsetko???!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA