Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
...majčkeno so pomešali slike in podnapise...na sliki je JanezU...pod sliko pa piše...Zmagovalec Tomaž Iglič je po desetem vzponu v dvanajstih urah na cilj h koči na Kališču prišel nasmejan..... :lol: :lol: :lol:
 ivansavs
Toliko hvale za "okrepčevalnico Šavs", da sem tudi jaz dolžan odgovoriti na to temo 12 ur Kališča.Ko je sonce posijalo izza obronka skozi bukov gozd, vi vsi že rahlo utrujeni, to je bil pravi čas, da začnem s svojo okrepčevalnico, obenem pa tudi čas, da jo pobrišem, če se ne bi prijelo.Lepo vas je bilo gledati-videti veselje v vaših očeh.Ste se okrepčali in zadovoljnih obrazov odšli naprej.Zadovoljni ste bili vi, presrečen jaz.Toliko hvale med samim obratovanjem okrepčevalnice, kot tudi še sedaj, ko je že vse mimo, mi pomeni več, kakor postaviti najbolj nori rekord Kališča, malo je bilo potrebno in vsi smo bili zadovoljni.Čestitke vsem, bili ste krasni.Dekleta, polepšale ste kališko osiromašeno stezo, fantje, bili ste enkratni.Tudi narava ve, da je bilo tisti dan Kališče naše in je vse svoje solze odlila kar v dolini.Jensterle, s pravega si ti testa, bil si zadnji tekmovalec, ki je zaključil 10-letno zgodovino 12 ur Kališča in to s čisto 10.Jaz kot tvoj gonič, sem okusil tudi to veselje.Vsakemu posebej in vsem skupaj hvala vam za tako lepo doživeto soboto,nikoli ne bo pozabljena, ostala bo za večno.Hvala Kališče, ki si mi omogočilo "80-krat", bilo je kot v lepih sanjah, in me pustilo v enem kosu, obogatenem fizično in dušno.Hvala Marjanu, Ireni in vsem ostalim, ki delate v dobro Kališča.
Uporabniški avatar
 AVI
...ja Ivan res si lepo poskrbel za nas...tako mi je bilo v dolini lažje zaviti ponovno navzgor, ko sem vedel da tam pri klopci nas čaka nekdo.... :D :D
...tako hvala za pijačko, kakor za vzpodbudne besede, da je lažje šlo še čez grebenček.... :D :D

LP...pa da še kakšno ŠG skupaj "ušpičimo".... :D
Uporabniški avatar
 PeterM
ivansavs napisal/-a:Toliko hvale za "okrepčevalnico Šavs"

Ivan, hvalimo te, ker si to zaslužiš. Rekorder, ki na odlični poziciji streže s pijačo, vitergini, ploščicami. Tedaj, ko to res prav pride. Vsaka čast. :clap:
Zahvaljujem se odlični ekipi organizatorjev, ki se je zbrala okoli firbca.
Čestitke večno mlademu (zelo primerno ime), Jocotu, gorskemu kozlu, JanezU-ju, Cvetu, Katji, Marjeti, Moniki in vsem ostalim sotekačicam
in sotekačem, za vzrajno premagovanje strmin med potokom in kočo in kočo in potokom in tako naprej. :)
LP Peter
 kožuščki
:) :D :P :lol: :hehe:
Smo sami taki se skupaj zbrali. Je večno mlad našga ta mladga navdušil, da je začel tekati gori doli. Zelo potrudil se je prejšnji dve leti tudi svak od večno mladga, ki je kriv, da je večno mlad začel tekati gori doli in dve leti nazaj tudi začel delati kroge na Kališču. No potem pa se je letos še malo bolj potrudil, pridružil se je še ženski del in z večno mladim smo naredili ekipo. Rezultat je bil odličen, vsi smo se imeli fajn. Tudi mi vsem iskreno čestitamo in se zahvaljujemo "okrepčevalnici pri Šavsu", ki nam je dala krila. Žal nam je, da je konec, mi smo ravno dobro zaštartali. Ej večno mlad a še rabiš "mešauc".

L.p.
Preden nepozabna dirka 12 ur Kališča ostane le spomin, dovolite še nekaj mojih letošnjih vtisov.
Prejšnja leta sem poročilo o tekmi začela takole: prvič, a ne zadnjič; drugič, a ne zadnjič,...
Letos pa moram zapisati: "Šestič, a žal zadnjič... :( " Res mi je žal, da je bila letošnja zadnja, hkrati pa zelo spoštujem odločitev organizatorjev. Ni enostavno organizirati, predvsem pa ohranjati nivo in energijo, ki je potrebna za izvedbo. Zato na tem mestu: MARJAN & CO. - ISKRENA HVALA, KER STE NAM OMOGOČILI TE NEPOZABNE TRENUTKE!
Šestkrat sem bila del te neverjetne skupine ljudi, ki smo prvo soboto v aprilu preživeli na relaciji Mače (potok) - Kališče - potok. Vsaka tekma je bila nekaj posebnega. In po čem si bom zapomnila letošnjo - po tem, da do zadnjega trenutka zaradi obveznosti sploh nisem vedela ali bom na tekmo sploh šla (štartala sem šele ob 11.30) in seveda po Ivanu ŠAVSU in njegovi potujoči okrepčevalnici. Zares si štejem v čast, da sem se okrepčala s pijačo in čokoladkami pri človeku, katerih dosežki so za moje pojme "nezemeljski".
Predvsem pa me je navdušila njegova skromnost - zato IVAN, ŠE ENKRAT HVALA!

Se vidimo naslednje leto - prvo soboto v aprilu na Kališču in obudimo spomin...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA