Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Dobro jutro in hvala vsem za pohvale, ki pomenijo veliko vzpodbudo in motivacijo za naprej.

Hvala tudi za ideje in predloge za spremembe in izboljšave. Jih bomo poskusili čim več upoštevati. Tudi sami smo že natuhtali nekaj predlogov za izboljšanje.

Popoldne sestavim 'uraden seznam' zahval. Za zdaj pa prilagam povezavo na uradne rezultate na Timingovi strani ->
bernarda napisal/-a:
Wega napisal/-a:Super je blo. Hvala vsem!

Samo dodam, hvala vsem za fotke.Ne bom vas imenovala, da ne zgrešim koga. :laola

Organizator KAPO DOL- CARSKO :clap: :clap: :clap:

Se pridružujem čestitkam za organizacijo na visokem nivoju :laola
Se vidimo naslednje leto obvezno spet, medtem pa malo potreniram da izboljšam svoj čas :D
Čestitke vsem za odlične boje in dosežene čase, še posebej pa Matjažu za lepo , suvereno zmago :clap:

Pa hvala za navijanje ob progi (Kustus :clap: ), drugi del proge mi je vročina pobrala precej moči zato tudi dosežen čas nekoliko slabši od načrtovanega..Bo že.. :lol:
Se bo dalo razmisliti o tem, da bi se štart pomaknil na 8:00h? Bi bilo tudi za ostale skupine lažje. Saj bomo šli zvečer malo prej v postelje in bomo zjutraj tipi topi. Ko, da nam je problem za tek vstati bolj zgodaj? Večini mislim da ne.
ero napisal/-a:Start ob osmih pomeni, da morajo biti vse službe in vse tehnikalije pripravljene vsaj ob 7:30. kar pomeni, da so ljudje / delavci na stadionu že ob šestih. kar pomeni vstajanje najmanj ob štirih :)

je opcija in bomo razmislili.

mimogrede - kaj pravite na video na naslovnici? meni je zelo všeč :)

Sorči Ero ja pozabil kaj vse to še potegne za sabo. Posnetek ? Superca!
Tudi z moje strani hvala vsem, ki se pomagali pri organizaciji, kakor tudi fotografom za super fotke.
Doma sem pozabil čip, pa je Pia tudi to rešila še preden sem do konca povedal za kaj gre.

Res spuper. :laola
He, he....

24. 8. 2009, 10:22 | spela*
saj se ne sekiram, nada - fotke so super, ker odražajo dejansko stanje :D
24. 8. 2009, 10:16 | nada
špela na splošno, si čist preveč fejst punca, da bi zaradi fotk travmirala ;))
24. 8. 2009, 10:12 | spela*
matjaz, ti si prav super, sploh tale je dobra: http://picasaweb.google.com/1spela789/T ... 8320633282
24. 8. 2009, 10:12 | spela*
nada, a to praviš za fotke? glede rezultatov bi samo nekaj rada preverila ...
24. 8. 2009, 9:58 | MatjazV
spela*, na fotkah si čist u redu, poglej raje moje face, tam proti koncu
24. 8. 2009, 9:49 | nada
Špela čist fejst punca si ne kompliciraj
24. 8. 2009, 9:08 | Medicius
6.9 imam jaz "zadevo" tako, da bo težko it na kak maraton. Bom razmislil in ti javim. V primeru, da ne boš zamenjala pa se ti z veseljem pridružim na 21, saj imam jaz ta vikend 22,5km. :)
24. 8. 2009, 8:48 | spela*
sem mislila po skupinah, kot smo tekli - ne po kategorijah. če seveda obstaja tak seznam. če ne, pa tudi ni panike :)

Tale je res simpatična. http://picasaweb.google.com/1spela789/T ... 5618482722
Neka gospa očitno s svojim fotoaparatom ni pustila slikati samo sebe, medtem ko je prestavljala krake po oranžni preprogici. Ali se je mar avtocenzurirala?
Včasih namreč fotoaparat zajame bistvo zadeve.... http://picasaweb.google.com/1spela789/T ... 3772177314
tae napisal/-a:Moj tek: danes prisotni to že veste, za vse ostale pa DANES SEM PRVIČ V ŽIVLJENJU ODSTOPIL in tudi sam končal tek po 11-ih krogih.

:bum: :bum: edina letošnja priložnost da bi te nascal je splavala po vodi :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA