- 14 Sep 2009, 21:31
Ej ne moreš verjet! bolš kot pred tekom! Bol ga matraš manj škripa. Zdej bo drug začel štrajkat, k je zadnje čase delal nadure. 

JohnK napisal/-a:Prvič sem se udeležil teka od Tržiča do Jezerskega, letošnjega KAM-a (zaradi čudovitih opisov udeležencev preteklih SAM-ov). Zadovoljen sem s svojim opravljenim tekom in doseženim rezultatom.
JohnK napisal/-a:Celo zmaga naših košarkarjev pa me ne more spraviti v dobro voljo, katero so mi zagrenili ORGANIZATORJI današnjega KAM-a.
Vabili ste me z naslednjimi besedami:
Okrepčevalnice: vsake 3 do 5km-Završnik, Kal, Kofce, Šija, Pungrat, nad Tegoško planino, Sp. Dolga njiva, Zg. Dolga njiva, Pečovnik, Virnikova planina, Jezersko. Na okrepčevalnicah bo na voljo voda, isotonični napitki, energijski geli, sadje, prigrizki…
Sam sem preživel vsa pomanjkanja napovedanih okrepčevalnic, manjkajoče pa smo pogrešali vsi, še najbolj tisti, ki so se malo bolj matrali, da so s progo opravili. Povrhu vsega je za tiste malo manj hitre, še na obstoječih, zmanjkovalo in zmanjkalo vsega, prav vsega, razen suhih rozin (ma gredo brez tekočine zelo težko po grlu).
Tista zadnja (Jezersko) pa ni premogla niti koščka sadja ali obljubljenega prigrizka. Zgolj malo zelo razredčenega izotoničnega napitka in vode!!! Halo in za to so nas obrali za celih 25 evrov. Dobro so nas nategnili, če nas bodo še kdaj ...
JohnK napisal/-a:Razglasitev rezultatov in podelitev priznanj: Na ciljnem prostoru na Jezerskem ob 15.00.
Razglasitev se je začela s celourno zamudo in še ta brez predhodne objave rezultatov in tako brez možnosti pritožb. Ob obvestilu organizatorju, da je naredil napako pri razglasitvi rezultatov v ženski kategoriji, pa je voditelj – zame organizator, vehementno odločil, da bo po končani raglasitvi in podelitvi medalj ugotavljal, kaj je na tem. Potem so medalje odšle, ... baje bomo v sredo, ko bomo lahko poklicali, nič prej, dobili odgovor ... Če bi reagiral, kakor vsak normalen organizator, ob prejetem obvestilu, te pripombe ne bi bile potrebne. In bi bile tiste popisane plastične ploščice, brez konkretnih podatkov pravično razdeljene...
JohnK napisal/-a:Verjetno se nas kar večina današnjih udeležencev udeležuje tudi drugih prireditev, kjer za svoj denarni prispevek prejmemo tudi spominsko darilo, pa še kaj od sponzorjev. Tudi tokrat je bilo tako. Dobili smo ceneno bombažno majico nerazumljivih velikosti, vzorec Ice powerja in Odo.
Ta hitri na maloštevilnih okrepčevalnicah še nekaj gelov, koščkov banan, čokolade in napitkov, v cilju pa res obilico dobrih testenin – hvala.
Spoštovani organizatorji – VAŠ TRUD SMO KREPKO PREPLAČALI, pričakujem obvestilo v katere dobrodelne namene ste nakazali sredstva, za katere ste nas (potrošnike) ogoljufali.
Hvala in nasvidenje prihodnje leto, JOhn
JohnK napisal/-a:Ne morem, da se ne bi še enkrat "vmešal" v debato. Samohvala organizatorjev mi dviga pulz. Obveščate, da je bilo dovolj kontrolnih točk, zakaj pa je bila potrebna mini iskalna akcija, če ... Tudi tako dobro so delovale vse te vaše "kontrolne" točke, da naše članice niso opazili ne na progi, niti v cilju (saj ste takoj po pritožbi odgovorili, DA NI ŠTARTALA)
Tudi velika zahvala Timingu, ki je pomešal marsikateri čas, napovedal tekmovalko, Jolando Kofol, da prihaja v cilj s časom 4:06:11 in je v rezultate ni uvrstil (izgubil?), se mi zdi smešna.
Če drugega ne, bi se en prizadeven organizator za storjeno napako, vsaj opravičil.
Pa še o okrepčevalnicah. Pravite 9, ena je bila prav zanimiva - brez tekočine, verjetno je vesten planinec iz svojega nahrbtnika ponudil kar je imel. Spremenjena razporeditev, bravo, v zadnjih petih kilometrih 4, ostale pa ... (vsake 3 do 5 km ste zapisali v vabilu) Mogoče bi pa le bilo prav, da se ne hvalite, ker se je vse srečno izteklo zgolj po naključju in si zamislite, kako v bodoče.
Na račun lepe narave, proge, minulega dela SAM-ovcev se vam res ni šopiriti.
Pozdrav JOhn
MatjazV napisal/-a:Hoj,
najprej, vse čestitke organizatorju in vsem, ki ste prispevali, da je ta tekaška prireditev odlično uspela.
Ko prebiram vse te poste me kar mika, da to progo sprobam tudi sam. Gorskih tekov se sicer ne branim, sem pa previden kadar so na progi tudi strmejši in daljši spusti (pred leti sem imel težjo poškodbo trebušne prepone). Če ne bo kakšnih poškodb, se vam naslednje leto z veseljem pridružim.
Pa lepo tekajte, Matjaž
štefan64 napisal/-a:Hja, tule imam eno manjšo pripombo. Če se prav spomnim(mater, res je bilo zoprno tisto sonce), si na koncu, ko smo še zapeli, stal malo ob strani. Bi bilo drugo leto lepo, če to popraviš in se nam pridružiš.
mitjas napisal/-a:štefan64 napisal/-a:Hja, tule imam eno manjšo pripombo. Če se prav spomnim(mater, res je bilo zoprno tisto sonce), si na koncu, ko smo še zapeli, stal malo ob strani. Bi bilo drugo leto lepo, če to popraviš in se nam pridružiš.
Ni res Štefan, sem stal v krogu med vami, ko se je pelo, samo kaj dosti več kot prvega stavka preventivnonisem dal od/iz sebe.
hudec napisal/-a: ...izpraznjene embalaže gelov metali vsepovsod po progi ...
marjan napisal/-a:Nisem si zapisal svojega rezultata, spletne strani z rezultati pa ni več. Ima kdo rezultate KAM 2009 v kakšrnikoli obliki.
LP
Marjan
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA