Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bravo, čestitke vsem skupaj :clap:

Sem vas gledal, simultano na netu in Eurošprtu. Ta maraton je res nekaj posebnega. Tokrat sem ga podoživljal malo drugače kot lani, kosem tudi sam tekel. Definitivno se še vrnem v NY in ga ponovno odtečem :D

Uževajte še naprej

Matjaž
mitjas napisal/-a:Hvala za vse čestitke :laola
Raf, teklo naj bi nas okrog 42000, vsaj ta števika se pojavlja v vseh brošurah, še najbolj verjetna pa je cifra malo pod 40000, lani jih je bilo v cilju dobrih 38000.

Lp v domovino :!:

se mi je zdelo, da so brcnili v temo tile od tvs1 in navajli številke, ki absolutno ne držijo.
drugače pa vsem iskrene čestitke in če bo bog dal, bom enkrat v prihodnosti tudi jaz v živo preveri tale NY utrip.
oooo tale maraton bi tudi sama rada doživela. po tihem planiram udeležbo čez kake tri, štiri leta. mora bit poseben filing.
ne vem kje sem zasledila podatek, da so pogoji za udeležbo. to drži?

lp, nini
mitjas napisal/-a:Še drugi del napisan... analizo je pa tud že narejena, še spesnit moram zraven kaj berljivega... :oops:

A se meni samo zdi, da v teh tvojih zapiskih en dan manjka, in to ravno nedelja? :?:
Zanimiva ta tvoja poročila, maraton le mimogrede omenjen ... :lol:
Kdo je pa tisti Uroš, ki ga nekajkrat omenjaš, in a on tudi kaj teče? :rol:
mitjas napisal/-a:Končno mi je uspelo :lol: Projekt NYC maraton 2009 pod streho :D

:D kdor čaka dočaka, za tole se je pa izplačalo čakati, čestitke vsem po vrsti :clap:
mitjas napisal/-a:Končno mi je uspelo :lol: Projekt NYC maraton 2009 pod streho :D

Praviš(citiram): "No okrog 18km sem vendarle zavil v enega, že drugi maraton zapored z wc pavzo..."
Hm, za težave s prostato bo pri tvojih letih še prezgodaj, zna bit, da bo to, kar sem ti že rekel. Pumpa za :drink preveč dela.
Ti pa tisti tvoj bosonogi viteški kompanjon tudi v soboto nista zatajila. Da bi prišla že na pohod prijateljev GM4O, to ne. Ampak, komaj smo začeli z družabnim delom v kulturnem domu...
Draga publika, le kateri pojavi sta bili prvi na vratih :?: :twisted: (vprašanje je zgolj retorično...)
Drugače pa vse čestitke za nastop v NY. :cast: :cast: :cast:

lp, Štefan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA