ki so jih pretekle noge TEKAŠKEGA FORUMA skupaj, zelo težko najdem državo v Evropi, katere ne bi skupaj dosegli!!!

LP Tomaž
Tomaž 77 napisal/-a:Če na hitro seštejem vse km pretečene v 8 urah,
ki so jih pretekle noge TEKAŠKEGA FORUMA skupaj, zelo težko najdem državo v Evropi, katere ne bi skupaj dosegli!!!
tae napisal/-a: Ej, ZdravkoC, Mitjas in Stefan, a se niste vi ravnokar vrnili iz Rotterdama, tam en maratonček, tu pa ultramaraton.
Še pri ekipah moram nekaj povedati:
TF ultra je itak daleč daleč spredaj, tako da se ji težko kdo sploh približa. Presenetilo pa me je 3. mesto Vitezi dobrega teka in 4. mesto TF leteči K-rožniki.
ZdravkoC napisal/-a:Toliko je že napisanega v tej temi, da sem se komaj uspel prebiti čez vse te črke in seveda čudovite fotografije. Hvala predvsem vsem fotografom, ki so svoje delo opravili odlično.
Tek je bil resnično lep, pmnožičen, dobrodelen in seveda bi bilo prekičasto, če bi bil brez napak. Tudi jaz bi Loni dal medaljo in seveda tudi drugim izrednim dekletom, kot seveda tahitrim pubecom. Verjamem, da bodo te dobronamerne bsede TF segle do ušesa![]()
Zmaga ekipno je bila tudi tokrat sladka. Avi si je umislil odlične majčke, ki jih ni pokazal do zadnje minute. Mislim, da smo bili na podelitvi prav kičastipredvesm pa veseli. To je ekipa, da je lušno teči zanjo, tudi če bi še tretjič zmagali
![]()
Ko gledam fotke se mi zdi, da je bil to tek TF in Vitezov, saj dresi prevladujejo. Opa, verjetno prevladujejo predvsem fotke![]()
Matej in Nataša si zaslužita vse čestitke, enako pa seveda vsi, ki so upali tega lepega dne teči po Tivoliju.
spela* napisal/-a:Tomaž 77 napisal/-a:Če na hitro seštejem vse km pretečene v 8 urah,
Islandija?![]()
Laufer, naj me vrag, če še kdaj pritisnem sprožilec, ko boš v mojem vidnem polju.![]()
![]()
žabc napisal/-a:Zgolj toliko v vednost...da bo morda komu malce lažje:))...jaz še zdaj ne morem normalno hoditi.
Žiga Golouh napisal/-a:Pozdravljeni VSI tekači!
Najprej čestitke vsem, ki ste se udeležili Formaratona in pretekli n krogov!
Upam, da ste z organizacijo in izvedno Formaratona 2010 zadovoljnji in da se vidimo naslednje leto.
Na Formini strani http://www.fplus.si pripravljamo kratko reportažo iz prireditve. Prosim za imeni tekačic, ki sta skupaj z nami praznovali rojstni dan.
Hvala in še veliko tekaških užitkov
Žiga
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA