Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Če na hitro seštejem vse km pretečene v 8 urah,
ki so jih pretekle noge TEKAŠKEGA FORUMA skupaj, zelo težko najdem državo v Evropi, katere ne bi skupaj dosegli!!!
:laola

LP Tomaž
Tudi jaz sem imel to čast, da sem tekel za ekipo TF-Muce-mace. (hvala Maci za povabilo), najprej sem imel v planu odteči 10 krogov, vendar mi ni uspelo... :D zaradi prijetnega vzdušja in pozetivne energije sem naredil 17 krogov, zares lep trening, bi šlo še z lahkoto ob takem prijetnem vzdušju in za tak lep humanitarni namen ,vendar sem se malo šparal za nedeljski tek pod Kriško goro, na letošnji 1. tekmi za Gorenjski pokal...
LP Miro
Tomaž 77 napisal/-a:Če na hitro seštejem vse km pretečene v 8 urah,
ki so jih pretekle noge TEKAŠKEGA FORUMA skupaj, zelo težko najdem državo v Evropi, katere ne bi skupaj dosegli!!!

Islandija? :D

Laufer, naj me vrag, če še kdaj pritisnem sprožilec, ko boš v mojem vidnem polju. :twisted: :--
Pozdravljeni. Meni ste v prvem sotoru ponudili kremo za moja obribana baloncka v medkoraku. Mi je kr pomagalo. Super hvala
kaj je bila to za ena krema, ki jo dajete ponavadi na kozo da se ne drgne do krvi?
Zgledalo je podobno kot kak oldspice za pod pazduho.

Torej iscem eno preverjeno kremo da se preventivno namazem da ne bo prevec skurilo koze pri dolgih tekih. Medkorak, pa pod pazduho...

Drugace pa cestitke
lp u
tae napisal/-a: Ej, ZdravkoC, Mitjas in Stefan, a se niste vi ravnokar vrnili iz Rotterdama, tam en maratonček, tu pa ultramaraton.
Še pri ekipah moram nekaj povedati:
TF ultra je itak daleč daleč spredaj, tako da se ji težko kdo sploh približa. Presenetilo pa me je 3. mesto Vitezi dobrega teka in 4. mesto TF leteči K-rožniki.

Res je :wink: Moj plan zjutraj je bil, da tečem dokler bo pač šlo. Potihem sem razmišljal o svoji novi najdaljši pretečeni razdalji in da bo to test za jesensko ultro Celje - Logarska. No ja, pravi test sicer ni bil, okrepčevalnica je bila le preveč mikavna in zato sem si vmes privoščil dve skoraj 10 minutni pavzi in še par malo krajših. Je pa morala glava delati 8ur :D
Kar pa se tiče ekipne razvrstitve je pa za naše kroge in kilometre precej kriv napovedovalec Gojdo, ki je vseskozi prešteval kroge in poročal, kako se borimo ekipe med sabo. In smo morali stisnit iz sebe še kakšen krog, ki ga drugače najbrž nebi - tudi to je čar skupinskega tekanja.

:clap: vsem, ki ste krožili včeraj po Tivoliju. Vedno je lepo biti del tako pozitivne druščine.
Res lepo preživet tekaški dan. Najprej čestitke vsem skupaj in vsakemu posebej…nekateri ste res prav neverjetni :cast: :cast: . In pa zahvala maci, da sem lahko tekla v taki fletkani ekipi...teči v ekipi je sigurno še dodaten motiv za kakšen krogec več naredit.

Drugače pa…super zadovoljna. Po 12 krogih, ki sva jih pretekli skupaj z IRO (tudi meni so minili kot bi mignil…je bilo treba tolk enga čveka nadoknadit :-- ) in izteku (vsaj tako sem mislila) z Asparagus, sem se pridružila Andreji in Ireni, ki sta me vspodbudili, da nisem odnehala…in smo krožile ...dejmo še enga, pa še enga... do 22ih krogcov :D …hvala vama in pa seveda čestitke :clap: . Na koncu kar precej utrujena, vendar na srečo brez kakršnihkoli bolečin.
:laola
Toliko je že napisanega v tej temi, da sem se komaj uspel prebiti čez vse te črke in seveda čudovite fotografije. Hvala predvsem vsem fotografom, ki so svoje delo opravili odlično.
Tek je bil resnično lep, pmnožičen, dobrodelen in seveda bi bilo prekičasto, če bi bil brez napak. Tudi jaz bi Loni dal medaljo in seveda tudi drugim izrednim dekletom, kot seveda tahitrim pubecom. Verjamem, da bodo te dobronamerne bsede TF segle do ušesa :D
Zmaga ekipno je bila tudi tokrat sladka. Avi si je umislil odlične majčke, ki jih ni pokazal do zadnje minute. Mislim, da smo bili na podelitvi prav kičasti :D predvesm pa veseli. To je ekipa, da je lušno teči zanjo, tudi če bi še tretjič zmagali :lol:
Ko gledam fotke se mi zdi, da je bil to tek TF in Vitezov, saj dresi prevladujejo. Opa, verjetno prevladujejo predvsem fotke :D

Matej in Nataša si zaslužita vse čestitke, enako pa seveda vsi, ki so upali tega lepega dne teči po Tivoliju.
No, zdajle bi se pa že spodobilo, da napišem še poročilo. Je bila Janina ideja, da bi bil tale FORMAraton specialna zadeva za proslavljanje njenega in posledično tudi mojega rojstnega dneva, to počenjava več ali manj skupaj že celo življenje. Tako mimogrede, sovražili sva dobivati enaka darila. :twisted:
Rojstnodnevna želja je temeljila na podlagi Sladkih6, tam mi je uspelo preteči maraton (če ne bi bilo Nataše, ga sicer ne bi, ampak je bila tam), ostalo pa prehoditi. Dve uri časa več in posledično tudi "daljši" apetiti. Seveda zelo pametni :oops: - končno ugotoviti, kako se človek počuti, ko je popolnoma crknjen. To sem izjavila Oleju na Kališču in sem čisto resno mislila. Adijo pamet. Zvečer prišla domov necrknjena, torej še ena "neuspela" misija. Zanimivo, kako si doma vse splaniram v nulo in se potem tega držim samo na startu. Zagledam ta drugo rojstnodnevnico in si mislim, da bi bilo super, če bi midve to oddelali skupaj. In sva, njenih pretečenih 22 krogov in prva maratonska razdalja. Jana, čestitam še tule. In v vsem tem času se nisva uspeli niti enkrat skregati, tu je za čestitati obema :-- . Saj tempo je bil po planu, edina neplanirana zadeva je bilo levo koleno, ki se je prvič oglasilo v 17. krogu, ko sem začela razmišljati o tem, da bi vrgla puško v koruzo in zaključila po 22em. Pa je se je prikazala gorenjska motivacija na dveh nogah, katera se je ravno dovolj časa zadrževala v Tivoliju, da je bilo koleno pozabljeno. In da je vklopil ego, napovedovalčeva omena mojega tretjega mesta je bila dovolj. Jana je vmes vklopila sprehajalni tempo, sama pa sem svojo trmo gonila do konca, zaključila v 32. krogu. Rosi, Ole in ostali so imeli veliko pri tem, da sva z Aljo odmaširali par sekund pred koncem še v zadnji krog. 33 se namreč precej lepše sliši kot 32. Skratka, bilo je fenomenalno. Uspelo mi je zdržati 8 ur skupaj, z dvema konkretnima in nekaj krajšimi pavzami. Seveda imam Tivolija zdaj za nekaj časa dovolj, nimam pa dovolj tako fajn družbe kot je bila, vsi po vrsti ste bili enkratni in super. ZdravC je že rekel, kič na kič. Pa bo še.
Kar se pa naše ekipe tiče, kdo bi si mislil, Jana in jaz sva se imeli za velika turista, pa nama je tako fajn uspelo, čeprav so ji Timingovci pozabili prišteti krog.
Preveč nas je bilo, da bi omenjala vsakega posebej, še enkrat hvala vsem skupaj, ker sem se tudi ob vaši asistenci imela super. Bomo ponovili.

In še PS - če niste uspeli pogruntati, v torti se je nahajalo kar precej ruma, katerega v originalnem receptu ni opaziti, je tlo zmanjkati marmelade, pa sem jo malce zredčila.
ZdravkoC napisal/-a:Toliko je že napisanega v tej temi, da sem se komaj uspel prebiti čez vse te črke in seveda čudovite fotografije. Hvala predvsem vsem fotografom, ki so svoje delo opravili odlično.
Tek je bil resnično lep, pmnožičen, dobrodelen in seveda bi bilo prekičasto, če bi bil brez napak. Tudi jaz bi Loni dal medaljo in seveda tudi drugim izrednim dekletom, kot seveda tahitrim pubecom. Verjamem, da bodo te dobronamerne bsede TF segle do ušesa :D
Zmaga ekipno je bila tudi tokrat sladka. Avi si je umislil odlične majčke, ki jih ni pokazal do zadnje minute. Mislim, da smo bili na podelitvi prav kičasti :D predvesm pa veseli. To je ekipa, da je lušno teči zanjo, tudi če bi še tretjič zmagali :lol:
Ko gledam fotke se mi zdi, da je bil to tek TF in Vitezov, saj dresi prevladujejo. Opa, verjetno prevladujejo predvsem fotke :D

Matej in Nataša si zaslužita vse čestitke, enako pa seveda vsi, ki so upali tega lepega dne teči po Tivoliju.

Zdravko fajn, da si že vse napisal tako, da se meni ne bo treba preveč mučiti :D
Tiste tvoje "dobornamerne" besede kot kaže ne bodo dosegle pravih ušes :evil: očitno bi bilo treba Koširja poslati, da teče po Tivoliju celih 8 ur. Potem bi mogoče pogruntal, da si zasluži priznanje za trud še kdo razen zmagovalcev :lol:
Čestitke vsem še posebej pa naši ekipi; spet smo dokazali da se da z timskim delom in pravo "motivacijo" :D doseči odličen rezultat.
spela* napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:Če na hitro seštejem vse km pretečene v 8 urah,

Islandija? :D

Laufer, naj me vrag, če še kdaj pritisnem sprožilec, ko boš v mojem vidnem polju. :twisted: :--

Ja, Islandija imaš prav...čeprav bi rabili še kakšnega plavalca (triatlonca), da bi dosegli islandski ognjenik Eyjafjallajökull. :D
Zgolj toliko v vednost...da bo morda komu malce lažje:))...jaz še zdaj ne morem normalno hoditi. Toliko kot sem v soboto uničil noge, jih nisem še na nobeni tekmi do sedaj. Nekateri ste pisali, da ste se udeležili (ali se nameravali) kakšne pripreditve v nedeljo, jaz pa sem prosil triletnega sinčka, če lahko malce počasneje hodi ker tati danes ni tako olimpijsko razpoložen:)

Še enkrat čestitke vsem!

P.S. Jure, če to bereš...drugo leto si zaslužijo nagrado prav vsi udeleženci. Še posebej ker bi lahko skromna darilca naredili otroci...ki bi jim bilo to najbrž v posebno zadovoljstvo.
Pozdravljeni VSI tekači!

Najprej čestitke vsem, ki ste se udeležili Formaratona in pretekli n krogov!
Upam, da ste z organizacijo in izvedno Formaratona 2010 zadovoljnji in da se vidimo naslednje leto.

Na Formini strani www.fplus.si pripravljamo kratko reportažo iz prireditve. Prosim za imeni tekačic, ki sta skupaj z nami praznovali rojstni dan.

Hvala in še veliko tekaških užitkov

Žiga
žabc napisal/-a:Zgolj toliko v vednost...da bo morda komu malce lažje:))...jaz še zdaj ne morem normalno hoditi.

Uf, mi je že malce lažje :oops: :mrgreen: :D
...kljub temu pa še ne morem normalno hoditi in bojim se, da je zame Jugovzhodni treking odpadel... :?
Žiga Golouh napisal/-a:Pozdravljeni VSI tekači!

Najprej čestitke vsem, ki ste se udeležili Formaratona in pretekli n krogov!
Upam, da ste z organizacijo in izvedno Formaratona 2010 zadovoljnji in da se vidimo naslednje leto.

Na Formini strani http://www.fplus.si pripravljamo kratko reportažo iz prireditve. Prosim za imeni tekačic, ki sta skupaj z nami praznovali rojstni dan.

Hvala in še veliko tekaških užitkov

Žiga

Saj smo napisali. Zadovoljni smo DELNO!
Na tekaških tekmovanjih je običajno, da so na stopničkah trije in ne samo en tekmovalec. Tu ne gre za nagrade ampak za običajno prakso in spoštovanje do tekmovalcev. Če si ded idi pa vprašaj tipa, ki je pretekel 90,85 km, če je zadovoljen ker ga niste niti omenili v proglasitvi. Ženskam se pa raje niti ne približuj :FO: :D
Če se greste doborodelnost potem vsaj cenite naš trud!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA