Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moram priznat, da sem na teku tudi malo špioniral. Kakšen krog z Natašo in še kakšen krog z Natalijo. Spoznal sem formulo njunega uspeha. Med pogovorom nista pazile in mimogrede izdale, da je ključ do uspeha: PALAČINKE. Kar dol sem padu, tako da nisem čist dober slišal al so z skuto al s čem drugim polnjene. Ampak zgleda, da jih je imela Nataša bolj namazane. :D
Komaj čakam, da sprobam to metodo.
Kljub vsemu pa kapo dol pred njunimi kilometri. Super
LEON RO napisal/-a:Moram priznat, da sem na teku tudi malo špioniral. Kakšen krog z Natašo in še kakšen krog z Natalijo. Spoznal sem formulo njunega uspeha. Med pogovorom nista pazile in mimogrede izdale, da je ključ do uspeha: PALAČINKE. Kar dol sem padu, tako da nisem čist dober slišal al so z skuto al s čem drugim polnjene. Ampak zgleda, da jih je imela Nataša bolj namazane. :D
Komaj čakam, da sprobam to metodo.
Kljub vsemu pa kapo dol pred njunimi kilometri. Super

Očitno si špionsko nalogo dobro opravil . Skutine palačinke so ZAKON!!!

:wink:
Letos sem bil prvič na tem teku Sreče in sem z končnim rezultatom zadovoljen.(95krogov)
Kar se tiče organizatorja pa moram pripomnit nekaj pomanjljivosti: :evil:
-prihod na stadion in v ciljno ravnino je bil v popolni temi,skupaj z WC-ji
-nihajna vrata so bila zakljenjena,prehod je bil ozek nekje čez 1m
-otroci-tekači so se predolgo zadrževali in grupirali na edini okrepčevalnici
-otroci-tekači in tudi domačini sprehajalci so hodili po pločniku tako da je bilo prehitevanje onemogočeno(tekaška olika pravi,omogoči in dovoli da gre hitrejši brez težav mimo tebe)
-domačin je 2x parkiral vozilo pred kontrolno točko za tuning čip,(redar ni opravljal svojega dela :?: )
-zaradi vročine bi moralo biti več tekoče vode(vsaj gasilsko vozilo z cevjo ali kak hidrant za osvežitev) :drink
-po končani prireditvi ni bilo tušev(saj kot atletska šola imate kje stadion z tuširnico...)
Upam da s tem nisem užalil nekoga,ker to ni moj namen.
ČESTITKE vsem tekačem še posebaj najbolj vstrajnim ultrašem,se vidimo drugo leto,do takrat se bo pa tudi morda kaj od napisanega popravilo.lp :laola
hvala mojim navijačem,ekipi.. še posebaj moji punci:clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA