Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MIROSAN napisal/-a:Tudi jaz sem že dobil majico ASICS in prav tako 2 številki premajhno, tako da ni govora ,da bi jo lahko uporabljal, po vsej verjetnosti gre za ženski model, zato pa so številke majhne... :roll: :?: Zanima me če se jih da zamenjati za večjo številko..., ta zadeva se pa bolj organizatorja tiče...??? :?: :!:

Malo počakaj, bova zamenjala. Jaz bom zagotovo dobila, ko jo bodo izvolili poslati :evil: , moško M ali L. :--
maca napisal/-a:
MIROSAN napisal/-a:Tudi jaz sem že dobil majico ASICS in prav tako 2 številki premajhno, tako da ni govora ,da bi jo lahko uporabljal, po vsej verjetnosti gre za ženski model, zato pa so številke majhne... :roll: :?: Zanima me če se jih da zamenjati za večjo številko..., ta zadeva se pa bolj organizatorja tiče...??? :?: :!:

Malo počakaj, bova zamenjala. Jaz bom zagotovo dobila, ko jo bodo izvolili poslati :evil: , moško M ali L. :--

Ja Maca, sej teb bi bila pa že prov... :roll: sam se mi zdi da boš pa ti dobila manjšo številko - majico za predšolske otroke, pa ti bo tudi premajhna... :roll: :?:
Mislim da bi bilo fer in prov, da bi tisti, ki je rihtal te "majice" tudi nekaj ukrepal, oz., da naj bi se omogočila zamenjava...! :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA