- 12 Jul 2010, 16:05
Enkica niti ni bila pri zadnjih, prav odlična je bila!!!
No, res smo tekli v isti družbi, tudi jaz sem občudovala bosonoga tekača; očeta in sineta. Ja, lepo sta navijala za gledalce!
Sicer pa; tudi jaz sem bila v kiklici, enkrat, ko sem vaju prehitela, sta to tudi opazili. Bi kaj rekla takrat, ma mi je bilo malo nerodno.
DOmžalska (saj je na stadionu, ne) mi pa ne diši, ravno zaradi stadiona, ne vem, če bi zmogla...
mušnica napisal/-a:Enkica, ko si zadnja pomisli na to, da si nekomu polepšala dan in tekmo, kajti ko se je ozrl, ni bil zadnji - ergo: opravljaš dobra dela![]()
![]()
jaz jih pogosto na lokalnih tekih, ko ni veliko tekmovalcev
![]()
Pajo, jaz še razmišljam o Domžalski desetki, lani sem bila samo prostovoljka, mi tekanje po štadionu ne diši najbolj - travme iz OŠ itd
Enkica niti ni bila pri zadnjih, prav odlična je bila!!!
No, res smo tekli v isti družbi, tudi jaz sem občudovala bosonoga tekača; očeta in sineta. Ja, lepo sta navijala za gledalce!
Sicer pa; tudi jaz sem bila v kiklici, enkrat, ko sem vaju prehitela, sta to tudi opazili. Bi kaj rekla takrat, ma mi je bilo malo nerodno.

DOmžalska (saj je na stadionu, ne) mi pa ne diši, ravno zaradi stadiona, ne vem, če bi zmogla...