Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Cveto, Sebi in ostali naši.
Čestitam za doseženo.
:laola
V cilj sem prišel v enem kosu. Na koncu so se ravno v času, ko sem v cilj prihajal tudi
sam, pojavile še težave s ciljno uro. Organizatorji so tako za vseh dobrih 70 tekmovalcev,
ki smo padli v to časovno luknjo, določili enak čas in enako uvrstitev - 200. mesto absolutno s časom 18:59:16. Ko sem nekaj časa po prihodu v cilj, bolj mimogrede pogledal na uro, je bila 04:53 (18:53), uvrstitev pa verjetno tam okoli 215. mesta. Na zadnji kontrolni točki sem bil 235., do cilja pa sem prehitel kakšnih 20 tekmovalcev.
A to so že podrobnosti. Na strani ultratrailmb sem našel vrstni red prehodov skozi točke, tam sem naveden kot 215., kar se ujema s tem, kar sem zaznaval.
Dirka je bila čisti odkop, razmere pa milo rečeno brutalne. Podrobnosti bom zapisal takoj, ko najdem nekaj več časa za pisanje. Do takrat pa hvala vsem, ki ste navijali in vsem, ki ste pošiljali vspodbudne misli in bodrilne sms-e.
:D
Lepo pozdravljeni, Peter
Še kratko poročilo CVETO POWER TEAM :lol: :twisted:

Štartali smo iz Kamnika ob 1h zjutraj in v Chamonix prispeli nekje ob 9:30. Nastanilismo se v kampu in začeli s pripravami na tekmo in z raziskovanjem samega mesta.Tukaj ljudje dobesedno živijo za to tekmo, mesto prelito s polno adrenalina in kondicije, raj za ljudi, ki radi hodijo po športnih trgovinah :twisted:
Uspešno smo se prijavili in prav tako uspešno v petek ob 18.30 štartali UTMB 2010. Po treh urah Cveto kliče, da je tekma prekinjena in naslednji dan ob 10h zjutraj štart in Courmayeur-ja. Cveto na cilju nekje 1.10 uri, absolutno 113. mesto, od moških 107., v svoji kategoriji 56., s progo opravil v 14urah in 54 min. Isti dan ob 10. uri smo začeli s pakiranjem in odpravljanjem proti domu z vmesnimi postanki in ogledi raznih mest. V Kamnik smo prispeli okoli 1 ure zjutraj.
Malo bo napisal še Cveto, toda zaradi sponzorjev smo dolžni v naslednjih dneh napisati članek in ga objaviti v lokalnih časopisih in prav tako na forumu.
Na kratko : NORA izkušnja za naju s Sandro, tega ne pozabiš.
PS: Macuh in ostali čestitke
Še ena fotka:
Slika
Bravo! Super ste! :clap:

Ne gre mi v glavo: 166 km, 9500 višincev prej kot v 15 urah. Noro...
To je odličen rezultat že za ravninski tek 8)
Daj Cveto pridi nam za iztek postavit nov rekord na šentiljski :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Samo: dobro preberi temo... Letos ni bilo 166km dolge proge... Cvetotu so progo skrajšali... :roll:

@Peter in Cveto: vidva sta res živa norca! Še enkrat čestitam! :laola
Samo :
Cveto je prvi dan odtekel 21km. Na 21km so tekmo prekinili zaradi vremena, ob 7:30 uri naslednji dan so tekmovalci pričeli dobivati sms-e, da se tekma nadaljuje v mestu Courmayeur ob 10h. Od tam pa je odtekel 98km v tem času.
Bravo Cveto!

Čestitke tudi tebi. Za te pogoje res izjemen čas!

Čeprav si "najbrž" nekoliko razočaran zaradi "skrajšanja proge", saj nisi mogel v celoti pokazati svojo izjemno pripravljenost, verjamem, da bo ti tudi ta izkušnja več kot le motiv in pomoč pri pripravah in naskoku na UTMB v naslednjem letu.

Kdo ve, mogoče bova tedaj "začela" skupaj!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Morem malo dvignit temo, da bodo čim prej obširna poročila junakov :D
Če prav razumem, pa bo drugo leto Zvone spet pisal poročilo :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA