Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tilcara napisal/-a:Obivankenobi, le vkup, le vkup uboga gmajna :wink:
Na LM te ne spustimo skozi..boks te že čaka, kjer piše Wellcome 42..verjemi, drugi krog specialni efekti -----------> garantiram :D

Tilcara ti prizanese, ker ne promovira Radencev za prvi maraton..moj prvi je bil Radenci na KVADRAT :lol:

Evo Tilcara, uboga gmajna gre vkup, tako, da pridem v boks za Wellcome 42... :shock: :oops:, sicer pa ne vem, a se nej veselim specialnih efektov v drugem krogu... :?: :roll: :), drugače pa Radencev pa verjetno ne bi šel, še en krog ne, kaj šele dva... :nono: :hello:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:
kovit napisal/-a:Ja kva zdej?
Greš ali ne greš...
seveda bi rad mal potekmoval in rabm eno žrtev :) Jaz začnem danes s treningi... ne bo zajebancije...
:D

Ok Kovit, sprejmem izziv... :roll: :) , mogoče je pa res že čas, da po 6 letih tekanja odtečem svoj prvi maraton... :shock: :oops:, čeprav mogoče ni preveč smiselno, da bi tekmoval s tabo kot izkušenim maratoncem... :clap: :cast:, čeprav se pa ne bom predal kar tako... :nono: :--, tako, da kar začni s treningi... :wink:

:shock: :shock:
O šit, pa je res zagrabu...
Dobr da sem včeraj začel tekat...
Kako naj zdaj...moji cilji so bili 5:0/km na izi ... to bo prepočasi ...res ne vem, zdaj lahko samo upam da se bo na 33 km zaletu v zid...
Bom raje tiho...grem laufat
:D :D :D
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:
kovit napisal/-a:Ja kva zdej?
Greš ali ne greš...
seveda bi rad mal potekmoval in rabm eno žrtev :) Jaz začnem danes s treningi... ne bo zajebancije...
:D

Ok Kovit, sprejmem izziv... :roll: :) , mogoče je pa res že čas, da po 6 letih tekanja odtečem svoj prvi maraton... :shock: :oops:, čeprav mogoče ni preveč smiselno, da bi tekmoval s tabo kot izkušenim maratoncem... :clap: :cast:, čeprav se pa ne bom predal kar tako... :nono: :--, tako, da kar začni s treningi... :wink:

:shock: :shock:
O šit, pa je res zagrabu...
Dobr da sem včeraj začel tekat...
Kako naj zdaj...moji cilji so bili 5:0/km na izi ... to bo prepočasi ...res ne vem, zdaj lahko samo upam da se bo na 33 km zaletu v zid...
Bom raje tiho...grem laufat
:D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:, ja valda sem zagrabu... :-- :wink:, pa 5:00 je prepočasi ja..., pa ne računaj preveč na zid...pa pejt laufat, da te ne bom predolg čakal v cilju... :-- 8) :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA