Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

klopotec napisal/-a:Moj prvi in zadnji letošnji tek. Obenem pa najlepši do sedaj.
Tako hitro mi še 21 km ni minilo. In menda sem ga edini pretekel bos. Zmagovalec v svoji kategoriji, he,he. Nekaj zadnjih km sem šel malo počasneje, ker sem moral šparati gume (kožo na podplatih). Asfalt je tam bil precej grob in sem čutil, da bi se mi koža na desnem podplatu lahko predrla. In sta šli tisti dve minuti. Ampak ni problema.
Nisem pričakoval da bo šlo tako lahko.
Štiri mesece nazaj se mi ni več dalo tečt in sem nehal. Kolo me jih čist potegnilo vase. En mesec pred Eko maratonom pa me je tek zopet premamil. In sem probal če se lahko priprravim v enem mesecu in je šlo.
Drugo leto gotovo spet. Bos seveda. Ne vem pa kje so ostali bosi tekači.

sedaj vsaj vem, kdo me je prehiteval in dohiteval, pa zaostajal, pa spet....
oranžni napisal/-a:Moj prispevek bo danes samo za zahvala ZdravkuC, ki me je na 11km vzel pod perutničko in me spodbujal, ko so nege postale težke. No, če sem pošten, me je še bolj podžigalo to, da vztrajam ob človeku, ki je tako rekoč v MB pritekel iz Ultramaratona Zagreb - Vukovar!

Hvala, spet sem se malo zredil :D
Slika
maca napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Moj prvi in zadnji letošnji tek. Obenem pa najlepši do sedaj.
Tako hitro mi še 21 km ni minilo. In menda sem ga edini pretekel bos. Zmagovalec v svoji kategoriji, he,he. Nekaj zadnjih km sem šel malo počasneje, ker sem moral šparati gume (kožo na podplatih). Asfalt je tam bil precej grob in sem čutil, da bi se mi koža na desnem podplatu lahko predrla. In sta šli tisti dve minuti. Ampak ni problema.
Nisem pričakoval da bo šlo tako lahko.
Štiri mesece nazaj se mi ni več dalo tečt in sem nehal. Kolo me jih čist potegnilo vase. En mesec pred Eko maratonom pa me je tek zopet premamil. In sem probal če se lahko priprravim v enem mesecu in je šlo.
Drugo leto gotovo spet. Bos seveda. Ne vem pa kje so ostali bosi tekači.

sedaj vsaj vem, kdo me je prehiteval in dohiteval, pa zaostajal, pa spet....

Jaz pa še vedno ne vem, kdo je mene.
Super je blo.. nimam pa niti ene svoje fotke, pa tolk fotografov na trasi...

A se da še kje drugje kaj slik najt iz eko maratona 2, mogoče se kje najdem....

LP Kristijan
owen napisal/-a:Super je blo.. nimam pa niti ene svoje fotke, pa tolk fotografov na trasi...

A se da še kje drugje kaj slik najt iz eko maratona 2, mogoče se kje najdem....

LP Kristijan

Morda še nisi poskusil na mediaspeed.net!

LP :wink:
Pa še ena od naj-izjav mini gledalca ob progi na Pobrežju, ko smo tako v gosjem redu bolj ali manj drveli mimo njega: "Ata, kaj so pa toti pozabli?" :mrgreen:
Čestitke vsem tekačem,
zraven lepega sončnega dneva je bil Eko Maraton super organiziran, perfektne informacije, ( gospa Bojana Lep pozdrav, hvala) tudi Slovenski vojski hvala za super osvežujoč tuš. Drugo leto pridemo spet.
Škoda, da ni več slik na cilju! samo do 1:36:37. Moj brat je tekel 1:36.38 (386) na facebook strani sem eno sliko našla. So mogoče kje drugje še kašne slike???
Lady in Red!!!!!!! pred startom smo se pogovarjali, ne vem več štartne številke, Ime SAM ???, škoda, da se nismo na koncu spet srečali
Lep pozdrav iz Nemčije in mislim, da ti je vse uspelo.... .
Sina in Marjan
O, klatež, hvala! To sem pa res zgrešila. :D :clap:

(Drugače pa tisto prej ni bilo pritoževanje, prej opozarjanje, da pa MOGOČE vendarle niso na fotkah prav vsi, kot se hvalijo organizatorji. :wink: )
sina napisal/-a:Čestitke vsem tekačem,
zraven lepega sončnega dneva je bil Eko Maraton super organiziran, perfektne informacije, ( gospa Bojana Lep pozdrav, hvala) tudi Slovenski vojski hvala za super osvežujoč tuš. Drugo leto pridemo spet.
Škoda, da ni več slik na cilju! samo do 1:36:37. Moj brat je tekel 1:36.38 (386) na facebook strani sem eno sliko našla. So mogoče kje drugje še kašne slike???
Lady in Red!!!!!!! pred startom smo se pogovarjali, ne vem več štartne številke, Ime SAM ???, škoda, da se nismo na koncu spet srečali
Lep pozdrav iz Nemčije in mislim, da ti je vse uspelo.... .
Sina in Marjan

Če smem pripomiti (in se pohvaliti): za tuš je poskrbel Mariborski vodovod in ne Slovenska vojska...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA