Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Rosi, jaz pa se podpišem še pod tvojo trditev!!! Midva sva to leto doživeta "sladke" na poseben način z druge plati, ki pa je prav tako lepa!!! Iskrene čestitke družini Vreme in vsem tekačem, še posebej pa mojim favoritom :clap: :clap: :clap: ! Se vidimo drugo leto
Uporabniški avatar
 Hojca
Najprej še z moje strani en velik hvala družini Koražija :clap: in tistim, ki so jim pomagali, za super organizacijo, spet smo preživeli eno krasno in zabavno tekaško soboto.

Sama kakšnih pričakovanj nisem imela. Premalo tekanja čez poletje, pa še torkov padec na Rožniku :evil: (in posledično nekoliko boleča rebra), tako da niti približno nisem vedela, če bom tekla, hodila ali se pridružila navijačem. Začela počasi, previdno, z veliko vmesne hoje. Pa sem kmalu ugotovila, da bo kar šlo. Bolečin nobenih, počutje super :D . Ni čudno, ob taki krasni družbi in energiji…ter navijačih :laola Po dveh urah počitek, ki pa ni prav dolgo trajal…te kar potegne nazaj. No, s tole kombinacijo hoje/teka sem v šestih urah nabrala dobrih 40km ...glede na vse skupaj super zadovoljna :D :D

Čestitke vsem tekačem, navijačem, pekačem, kuharjem...vse skupaj res super fajn. :laola
Uporabniški avatar
 Forrest
Še par mojih misli,čeprav sem bolj tiha miška :oops: .Po enajstih mesecih teka si nisem niti najmanj mislil,da mi bo tek tako stekel :lol: .Najprej uspešno zaključen LM (moj prvi nasploh),zdaj pa še moj prvi ultrarun.Bo že nekaj na tem,da smo biki trmasti.
Škoda,da najhitrejši niso nosili rdečih dresov,ker bi se zapodil za njimi :lol: .
Sicer pa bom na Sladkih 6 odslej prisoten vsako leto,ker je prireditev tako edinstvena,meni do sedaj najljubša,pa še sladkosneden sem za znoret.
Upam,da kdaj kakšno rečem še s kakšnim drugim forumašem,ne samo s sosedom(you know who you are :wink: ).
Čestitke vsem tekačicam in tekačem,še posebej Urošu za bodrenje v zadnjih krogih.
Vreme,prosim,še tako naprej!
nekaj me pa skrbi :shock: :shock: ,vseh 200 in več se že vidi drugo leto na Sladkih 6,a omejitev je 100 :shock: :shock: :shock: .Upam,da bo Rajkotu to uspelo izpeljati,vse ostalo bo itak profesionalno. :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 ROSI64
alonso13 napisal/-a:nekaj me pa skrbi :shock: :shock: ,vseh 200 in več se že vidi drugo leto na Sladkih 6,a omejitev je 100 :shock: :shock: :shock: .Upam,da bo Rajkotu to uspelo izpeljati,vse ostalo bo itak profesionalno. :shock: :shock:

Bomo naredili pa tako: :idea:
:arrow: prvih 100 bo teklo od 6:00 do 12:00, drugih 100 bo pa navijalo
:arrow: ob 12:00 do 18:00 se bo pa obrnilo navijači na progo, tekači pa navijat :lol: :lol:
 spela*
ROSI64 napisal/-a:
alonso13 napisal/-a:nekaj me pa skrbi :shock: :shock: ,vseh 200 in več se že vidi drugo leto na Sladkih 6,a omejitev je 100 :shock: :shock: :shock: .Upam,da bo Rajkotu to uspelo izpeljati,vse ostalo bo itak profesionalno. :shock: :shock:

Bomo naredili pa tako: :idea:
:arrow: prvih 100 bo teklo od 6:00 do 12:00, drugih 100 bo pa navijalo
:arrow: ob 12:00 do 18:00 se bo pa obrnilo navijači na progo, tekači pa navijat :lol: :lol:

Jaz bi bila v drugi skupini. Navijala bi pa nekje od 10h dalje. :D
Zajc bi pa lahko tekel v predskupini, tisti, ki starta ob štirih zjutraj. :lol:
pajo napisal/-a:Ja drugo leto bo pa že zelo teško se pravočasno prijaviti na tale tek.Mislite, da ne verjamete?

Res je, letos sem se prijavil in plačal preko elektronskega plačila nekaj minut čez polnočjo po otvoritvi in bil 51.
Uporabniški avatar
 GTA
Čestitke prav vsem, ki ste se udeležili kroženja pri Rajkotu, meni je udeležbo žal preprečila ponovna poškodba. Bravo Boris, v tretje gre rado, drugo leto pa Uroš, zakaj pa ne?
Itak ni kaj veliko za pisat :D Sladkih6 je enostavno darilo tekačem od tekaškega Božička (Rajko z družino). Na žalost samo 1x na leto :(
Čestitke vsem za pretečene dolžine, za navijanje... Rajkotu pa obljubim, da me naslednje leto ne bo ustavila poškodba in bom odtekel vseh 6 ur in manj jedel pecivo :wink:
lp,
Peter
Najslajši tek v letu zopet opravičil svoje ime.Prvič sem prišel na sladke pred tremi leti-popoln začetnik.Bral sem poročila na TF in si poskušal predstavljati vso to sladkobo.Ker imam rad sladko se nisem mogel upreti in sem se prijavil.To je bil moj prvi ultra tek v življenju.Spominjam se kako sem se spoznal z Rosijem,Deksijem,Rolbackom,Zajcem,Zdravkotom,Mirotom.......
Odlaufal sem celih šest ur in prvič pomešal solze in smeh med tekom.Od takrat naprej uživam v dolgih tekih.Bil sem sprejet v družino in od takrat naprej je zame Sladkih 6 Družinski tek.Vsi skupaj delujemo kot velika družina.
Hvala družini Koražija da nas je posvojila in tako lepo skrbi za nas na tem tekaškem vrhuncu.
Hvala čisto vsem ki ste bili tam in s svojo pozitivno energijo naredili boljši svet.Čestitke vsem iz srca za vsak pretečen krog in medsebojno spodbujanje.
Se vidimo zopet čez eno leto
Uporabniški avatar
 natasa
Družina Koražija hvala za čudovit tekaški dan.

Kot že tradicionalno čudovito vzdušje na najbolj sladkem teku.

Se vidimo naslednje leto :!:

:wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA