Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mihaperme
Sej nimam več kej napisat, ker so vsi že napisal vse o vzdušju, tekmi, analizi, ...
Zame je bila tale tekma NORO DOBRA :D :D . Tekel sem za svojo dušo in ne na razultat, bil sem tudi eden od zajčkov, tko da sem se med tekom lahko užival na progi in opazovanjem pokrajine okoli Palmanove.

O ANALIZI pa sploh ne bom govoru, k je bila NORA :o :o .
Uporabniški avatar
 vidkul
Uf ja tale Palmanova pa seka. Proga mi je dosti bolj vseč kot je v LJ. Pa tudi temperatura mi je dosti bolj ustrezala.
Nekako do polovice proge sva tekla s Pegazom skupaj, ki je držal res konstanten tempo. HVALA Pegaz! Nato, sem dobil rahlo krizo...pulz je šel tudi na 186 med krizo :shock:, tako da sem moral malo upočasniti. Tako je vse do 18km kazalo, da lahko še tečem pod 2 urama. A žal noge in duša niso dale. No, rekord pa sem vseeno popravil za 10 min.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Barb
V vednost:
Denar,ki je ostal od busa, gre v blagajno-če pa kdo želi nazaj(320,00sit),pa mi naj pošlje ZS.

Doma imam dve moški majici-sivo in rumeno. Tista dva,ki jih pogrešata,pa se naj prav tako javita na ZS,da ju vrnem.

Pa hvala:
-Mirotu za pomoč pri preštevanju vsega drobiža in prijavnic,
-Damijanu in mislim da Jožetu(ne vem točno) pri nošenju štartnih številk
-Damijanu pri komuniciranju z Italijani
-Bajsiju za koktejle
-mislim,da Simi za odlično vino
-vsem za potrpežljivo čakanje na razglasitev rezultatov-ipak se je izplačalo
-vsem za darilo in zaupanje pokala v "moje varovanje"-gdč.kolegici nisem dopustila, da ga oskruni
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kaj naj rečem o tej prireditvi, kot to da je bila čudovita glede na to kolikšna je bila startnina.S samim tekom sem sicer bolj zadovoljen kot je bilo v Ljubljani.Tukaj me saj ni zabolelo v zgornjem delu hrbta.Rezultat bi bil lahko seveda boljši, ampak glede na to kaj se je dogajalo letos pri meni, se ne morem pritoževati.Priznam pa da naslednjo leto startam na definitivno boljši rezultat samo če bo zdravje dobro služilo.
Alešu še enkrat čestitke za dosežen rezultat ravno tako MatjažuV.Gaga ( Tini ) da se je spravila na ta mali maraton, čestitam.Ravno tako Staši, Nataši,Mirotu,Jcerni in tako dalje.Ma dijo mijo je toliko ljudi bilo, da je bilo res noro čudovito.Organizacija je bila za te razmere v redu.So se potrudili v najboljši luči.Kot je JCerni omenil je rezultat seveda odvisen tudi od konfiguracije terena po katerem poteka mali maraton, ali maraton.Ta mali maraton je seveda hitrejši kot Ljubljanski in tudi lažji.Hitrost in s tem povezan končni čas pa je tudi odvisen od ovinkov in ostalih malenkosti.Samo poglejte kakšne čase se dosega na atletskih stezah definitivno hitrejše kot na cestnih tekih.Potem je faktor hitrosti odvisen tudi od dolžine koraka, od tega koliko časa imaš nogo v stiku s samimi tlemi in podobno.Vse je ena sama fizika, fizika.Hitrost in še enkrat hitrost.
A ja GAGA hvala za spodbudo med samim tekom ko smo prihajali v mesto in delali krog sem te slišal, hvala.
Pokrajina je bila čudovita malce je pihal veter tudi ta je malce pripomogel, da je kateri tekel malce počasneje za spoznanje.
Matevž upam, da se boš pozdravil nogo.Kakor so mi rekli, da si se nekaj poškodoval.Sam pa imam v planu naslednje leto en nori rezultat v glavi za 21km, 42km in tudi 24urni tek.Sedaj bomo šli na tek v Vipavo, potem v Štanjel in na koncu še v Dolsko.Potem pa po novem letu bo pa norišnica.
Vino je bilo sladko, a vendar čudovito za okus.Kljub temu, da ne pijem belega pa je prijal.Noge pa, kaj naj rečem včeraj me niso nič bolele.Danes pa sem že kar nekaj kolesaril, tako da nisem kaj dosti počival eno malo no.Jutri pa začnemo jovo na novo.
Vse skupaj je malo pomešano, ampak če je bilo pa tako čudovito.Da človek ne ve s katerega konca naj bi začel.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
Staša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Namesto lova za makaroni in potico sem za iztek zadnji krog spremljal še Nto in Bora, kmalu pa sta od naše četice iz začelja pritekla tudi Staša in Vid.

kakšna manipulacija z rezultati je pa tole?!?
(... pena obrisana...)
potem na Fotrovem teku Nta pride na mesto pred mano, čeprav jo čakam med potjo kar nekajkrat, da opravi cimote (nema veze), zdaj pa še tule?!?
:(

Staša, moje javno opravičilo. Sam ne me tepst! Res si tekla daleč pred Nto, Borom in Vidom. Poročilo je bilo kratkovidno, neuko in nerodno in je posledica mojih možganskih končičev, ki so se vsled napora takoj po prihodu v cilj malo zafecljali. In še potem nisem dobil potice, tko da je bil volk lačen, koza pa je šla spat.
;)
Sori še enkrat!
Uporabniški avatar
 Staša
KAJ SI REKEL? NISEM DOBRO SLIŠALA??? A LAHKO PONOVIŠ, PROSIM?!? :)

:wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Staša napisal/-a:KAJ SI REKEL? NISEM DOBRO SLIŠALA??? A LAHKO PONOVIŠ, PROSIM?!? :)
:wink:

O Staša, draga, hitra ti gazela naša,
Brez tvojega nasmeha bi nam v žilah kri zastala,
Koraka tvoj'ga Slave hči nobena ne prekaša,
Da le v bodočnosti bi vedno zmagovala!
:)
(ja, Dpop Laureatus, črnogorska varianta ma svoje slabe strani ;))
Uporabniški avatar
 Bor
pegaz napisal/-a:volk lačen, koza pa je šla spat.
;)

hehe

Staša, a si to mislna....
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Cestitke vsem za izpeljavo tega projekta. :cast: Organizatorjem in tekacem. :cast: Ja, TF virus je uspesno izvozno blago. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Staša
Pot je dolga in brezglavo tekati, smisla nima to.
Edino je pravilo, izkušnje z delom, z leti pridejo.  
Grdo se moti, kdor misli da le čas merilo je uspeha,
Ak zaleti se na začetku, hitro tud' junak se upeha.
Zato pa pamet skrbno uporabljaj, ne le surovo moč.
Udarci so srca predragoceni, da metal bi jih proč.

Hudiča, naročim dpopu eno pesem za pegaza, da bi doumel, kako močno se je zmotil, ko me je upočasnil, dpop pa ne bi bil dpop, če me ne bi še bolj bremzal! :? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 Nataša
Uh, dobr. sem se že ustrašla, da si ti to pesmco napisala pa da so vsi ratal pesniki pa da forum kar preimenujemo v poetični forum :shock:
okej, okej, ipak je Dpop JOGGER, kot večkrat poudarja :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša, maj point igzekli!
A si rekla Jogger al Jagger?
(I can't get no... PRESS)
Uporabniški avatar
 miro
Najprej opravičilo , res sva z Brigito zamudila dve minuti v Tivoli , čeprav sva se z Lancovega odpravila pet minut pred dogovorjenim časom , - krivi so bili semaforji na vseh mogočih in nemogočih krajih. Vedno sva pripeljala na rdečo barvo , no je bilo pa potem lepše , ko ste se počasi odtaljevali in ogrevali na normalno temperaturo.
Tek drugače lep , vzel sem ga za trening in druženje. Spoznal sem kar nekaj novih članov "TF", čeprav smo že stari znanci.
V Palmanovi pa je bilo vsaj četrtino vseh udeležencev iz Slovenije , nismo bili samo člani TF ampak so bili še iz drugih krajev.
Malo sem bil žalosten , ker zaradi počitka nisem mogel "razviti" brzine na častnem krogu na stadionu , čeprav mi ponavadi finiš ne dela težav.
Lepo pa je bilo tudi na raztekanju , ko sva z Matejo obujala spomine na najine začetke, ko sva se lahko še kosala , sedaj pa je Mateja nekaj svetlobnih let pred mano , pa je še vedno tisto preprosto, prijazno dekle.
No dobro sem se počutil v vaši družbi in upam , da tak "izlet " čimprej ponovimo- mogoče celo dva avtobusa.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA