Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:idea: Nimam zimske opreme za K24, pa si pol ne upam napisati odgovora :D :hehe:

ne res ...osebno se mi klub namigom, ki jih Zvone tako lepo homeopatsko dozira, sploh nič več ne svita, kaj naj bi besede pomenile...in kaj neki pomenijo narekovaji :?: Po moje ravno v njih tiči bistvo vsega :D
Napisal/-a klas » 12. 11. 2012, 15:13

Janez ( klas) je napisal:

***************************************************************************************

he, he Zvone...samo eno črko si dodal nič kaj radodarno.

Rad pa bi povedal naslednje. Kot vemo, so Avstrijci trčeni na razne table in opozorila o prepovedih dostopa in privatnih lastninah...gre za pravo onesneževanje okolja s temi vsemi "privat" tablami in označbami. Tega ni v taki pretirani obliki niti v Nečiji, niti v Švici ali Italiji....pri nas, v Sloveniji pa smo v naravi na srečo še vedno svobodni... , dokler na veleposestniki ne začnejo prepovedovati dostope do njihovih gozdov.

Skratka po moje gre za odsev na pločevini. Ti si šel od Gradca gor v hrib in v eni od teh pločevinastih tabel te je privabil odsev nočnega Gradca. Vidi se po moje tudi tvoja čelka.
Da gre za tablo in odsev je očitno (motna, spremenjen odsev).

Naj bo zapis tudi namenjen vsem nam, da se zavedamo, kako pomembno je, da si v Sloveniji ogranimo prost dostop do narave in gozda. Ne morem si privoščiti, da vsak dan ne bi bil nekaj posebnega

************************************************************************************

Odgovor je "not".

Kdo prvi....

lp. zvone
MančaPomaranča napisal/-a:
klas napisal/-a:in kaj neki pomenijo narekovaji :?: Po moje ravno v njih tiči bistvo vsega :D

Po moje narekovaji samo ponazarjajo presledke.

In ja, tudi jaz nisem še nič kaj bližje rešitvi... :lol:

To drži: narekovaji so presledki!

TOREJ:

Namig št.: 8:

ODSEV na _ _ _ _ _ S _ _ _ " _ R _ T _ _ " _ _ D _ _ G _ " Z _ _ _ _ _ _ _ _ _

lp. zvone!

P.S. lahko pa se gremo črkovanja: po črkah!

Manča: reči kakšno črko...
INOT napisal/-a:Bom pa še jaz malo pomagal :D
Zadnje tri bi lahko bile:" HRBTNI PODLAGI ZEMLJEVIDA"
Prvo besedo pa naj kar drugi ugibajo.

Inot!

žal ni

Janez ( klas) je "opisal" uganko! Le vpisati jo je treba not!

Mala malica!

ODSEV na _ _ _ _ _ S _ _ _ " _ R _ T _ _ " _ _ D _ _ G _ " Z _ _ _ _ _ _ _ _ _

lp. zvone
Slika

Bravo Boštjan, ZdravC in Janez!

Rešeno:

ODSEV na KOVINSKIH " VRATIH " VODNEGA " ZBIRALNIKA

Glavno nagrado (vodenje po K-24) dobi Boštjan!

Tolažilni nagradi ("pomoč" pri vodenju po K-24 ) pa ZdravC in Janez (klas)!
Čas vodenja : po vaši izbiri v letu 2013.

lp. zvone

P.S. Trekkingu se lahko pridružijo v si sodelujoči pri reševanju uganke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com