milan napisal/-a:Še moje na kratko:
Ob 10h stopiva v vrsto za oddajo prtljage, ki sva jo uspela oddati ob 10.33 !!!
Zamudil vzdušje na štartu.
Ne razumem kako se tu vsako leto zatika. Verjetno bi bilo bolje, če bi torbe razdelili že ob prijavi in bi bila oddaja potem lahko zelo hitra.
-marjetka- napisal/-a:In ko danes, dan potem, gledam te slike, berem te zgodbe in mi pogled kar naprej uhaja k novi medalji v moji zbirki, sem lahko samo srečna in vesela, da sem v življenju dobila to priložnost. In ne nazadnje še to, kar je najbolj dragoceno – prav v tekaških vrstah sem spoznala toliko pozitivnih ljudi, ki te lahko v kateremkoli trenutku dvignejo in ponesejo iz tistih manj prijetnih situacij, ki jih je prepolno okoli nas, da se danes res počutim kot velika zmagovalka.![]()
Torkel napisal/-a:Odlični pogoji. Rokavice sem oblačil in slačil. Nekako nisem vedel kaj z njimi...
kepi napisal/-a:Kakšno je kaj zdravstveno stanje pri vas sotekačih? Glede na prevladujoče mnenje po ostalih splošnih forumih smo vsi, ki smo ki smo včerajl tekli v naslednjih dneh obsojeni na počasno smrt zaradi pljučnice ali gripe... Sam se zaenkrat še odlično počutim glede na pretečenih 42, ampak ker gre za očitno same poznavalce me kar malo skrbi:)
pajo napisal/-a:kepi napisal/-a:Kakšno je kaj zdravstveno stanje pri vas sotekačih? Glede na prevladujoče mnenje po ostalih splošnih forumih smo vsi, ki smo ki smo včerajl tekli v naslednjih dneh obsojeni na počasno smrt zaradi pljučnice ali gripe... Sam se zaenkrat še odlično počutim glede na pretečenih 42, ampak ker gre za očitno same poznavalce me kar malo skrbi:)
Pozabi kaj bereš. To pišejo ljudje iz naslonjača ali pa postelje. Res nisem bil na 42 km - pol manj ampak ob 8:30h sem bil že na PST-ju in vsaj za sedaj še vse špila. Kdor redno teče čez celo leto se nima česa bati. Tako je moje mišljenje.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA