Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kakšno je kaj zdravstveno stanje pri vas sotekačih? Glede na prevladujoče mnenje po ostalih splošnih forumih smo vsi, ki smo ki smo včerajl tekli v naslednjih dneh obsojeni na počasno smrt zaradi pljučnice ali gripe... Sam se zaenkrat še odlično počutim glede na pretečenih 42, ampak ker gre za očitno same poznavalce me kar malo skrbi:)
milan napisal/-a:Še moje na kratko:
Ob 10h stopiva v vrsto za oddajo prtljage, ki sva jo uspela oddati ob 10.33 !!!
Zamudil vzdušje na štartu :( .
Ne razumem kako se tu vsako leto zatika. Verjetno bi bilo bolje, če bi torbe razdelili že ob prijavi in bi bila oddaja potem lahko zelo hitra.

Na točno to sem tudi jaz pomislila. Če bi nam torbe razdelili ob prevzemu štartnih številk, bi menda že znali sami napisati svojo številko na za to namenjen bel flek, a ne. Oddajanje garderobe je na LM vedno pravi podvig, stat pol in več ure na temparaturi pod ničlo je pa ogrevanje, da mu ni para. Še dobro, da mi je potem temparaturo pošteno dvignil mladec, ki me je tik pred štartom, poleg odprtega prehoda v boks (ki ga je nameraval ravno v tistem hipu zapret) nagnal na plezanje preko zaščitne ograje.
Od vsega je prav gotovo še najmanj motilo vreme :D .
Nekje je potrebno začeti.....čestitke vsem udeležencem včerajšnjega teka v Ljubljani :clap:

Hvala navijačem, ki ste stali, čakali na nas,ne samo prvi krog, vstrajali ste tudi drugi krog :laola .Ko tečem, ni nasmeha na mojih ustnicah,včeraj pa niti ni bilo razloga, da bi ga lahko imela.........ampak z vašim navijajem, se je pojavljal :D , bili ste pogonska moja sila.
Hvala tekaču, ki mi je svetoval korak, za korakom..... :clap: , hvala še nekomu, ki me je spomnil, kaj nosim na roki NEVER GIVE UP :laola cilj je bil dosežen.

Marjetka in ostali, ki ste včeraj štartali prvič na 21 km, ki ste šartali prvič na 42 km in 10 kilometerski razdalji :laola ene velike velike čestitke še enkrat....ZMAGOVALCI STE, ZA SEBE IN NAST :clap: :clap: :clap:

Vsem fotkarjem :clap: :clap: :clap: , hvala za slikce :D
Najprej:
-marjetka- :cast1:, meni so se ob prebiranju tvojega poročila kar nekaj začele oči rosit..... :D

Kot je že nekdo zapisal, najtežja je bila pot v in iz Ljubljane. Na poti domov je snežilo še bolj kot zjutraj, tako da smo se kar "fijakali" do doma. :wink:

Kdo me pozna ve, da me vedno zeloooo zebe in da zime :evil: ne maram. Ampak če verjamete ali ne, meni včerajšnje vreme in temperature med tekom sploh niso povzročale preglavic. :D Glede na svoje treninge (katerih je bilo zelo malo) sem 21-ko pretekla skorajda brez težav, temperatura mi je bila pisana na kožo, ni me zeblo, ni mi bilo vroče, ustavila sem se prvič na predzadnji okrepčevalnici, saj žeje ni bilo. Pridelala sem si edino en majhen žulj zaradi mokrih nogavic. V glavnem zadovoljna z svojim tekom in časom. :laola

Med tekom malo klepetala z samostojnim (sva se celo pot nekako lovila, malo eden malo drugi... :wink: ), dohitele so me nataša in MiciM, katere me seveda niso čakale in so po izmenjavi parih stavkov odletele naprej. Bravo punce! :clap:

Glede na to da sva z bratrancem imela avto na tržnici, sva po teku zagrabila vsak svojo potovalko in se odhitela preoblačit na WC po tržnico. Vam povem da imaj tam menda še talno gretje, pravi luksus je bil to. Najraje bi kar tam na WC-ju ostala. :rol:

Čestitke vsem , ki ste tekli v tem vremenu in premagali sami sebe! :laola :clap:
-marjetka- napisal/-a:In ko danes, dan potem, gledam te slike, berem te zgodbe in mi pogled kar naprej uhaja k novi medalji v moji zbirki, sem lahko samo srečna in vesela, da sem v življenju dobila to priložnost. In ne nazadnje še to, kar je najbolj dragoceno – prav v tekaških vrstah sem spoznala toliko pozitivnih ljudi, ki te lahko v kateremkoli trenutku dvignejo in ponesejo iz tistih manj prijetnih situacij, ki jih je prepolno okoli nas, da se danes res počutim kot velika zmagovalka. :laola :laola

Bravo Marjetka, čestitam !!!

Čestitke tudi ostalim za vse včerajšnje zimske kilometre.
Tretje javljanje.

Ali je analiza po teku uspela? Se opravičujem za mojo odsotnost, čeprav sem se pred tem nekaj ustil, da bom prišel. Priznam, ni se mi dalo. Domov sem šel spat.

Morda je zdaj že čas, da tudi o svojem teku kaj povem. Kljub takšnim in drugačnim napovedim glede vremena, tega enostavno nisem verjel in hkrati upal, da se bodo tokrat vremenarji zmotili. Pa se žal niso. V Kamniku je res snežilo na polno. Vedno imam že dan pred tekmo pripravljeno vse za na tekmovanje, tudi tokrat je bilo tako in tega bi se moral držati. Jaz pa bedak, tik pred zdajci zamenjam superge. Pripravljene sem imel lahke racerke. Ker sem mislil, da bo na progi plundra kot smo jo imeli mi, sem se odločal med lahkimi in drsečimi supergami, ter težkimi goretex nepremočljivimi. Žal (po mojem glavna napaka današnjega dne) sem zbral napačne. S temi "kramparicami" dejansko še nikoli nisem sploh tekel po asfaltu kaj šele na tekmi. Uporabljam jih zelo redko za v sneg ali kakšen neurejen teren z drsečo podlago. V Ljubljani pa praktično nič snega v primerjavi s Kamnikom, zato mi je bilo takoj žal glede superg.
Na štartu skupaj z našim Zajcem. Nekajkrat sva se še menjavala med progo. Pa Avi ga je na začetku kar preveč žgal za maraton. Jaz sem ciljal na 3:53 min./km, kar mi ni uspelo. Je pa pri tem zanimivo, da sem delal vse "po knjigah in pravilih" pa se še vedno ni izšlo. Npr. prejšnjo nedeljo mi je šlo ob Savi zelo dobro, teden pred tekmo sem izvedel le en počasen in en hitrejši tek, se pravi sem bil spočit, spal sem dobro. Med tekom nisem bil lačen, žejen ali s kakšnimi bolečinami. Pa kljub vsemu kar ni šlo. Zgovarjam se sicer lahko na vreme (vendar smo imeli vsi enakega), edina oteževalna okoliščina so bile res te superge.
Še prejšnji teden sem mislil, da bi se lahko udarila z Obivankenobijem na ljubljancu. Ma, nimam šans proti njemu. Na 5 km me je prehitel in do cilja naredil že skoraj 4 minute prednosti. Noro. Obivankenobi, sprejmi vse moje spoštovanje do tebe in čestitke :laola res si zelo dober tekač, kljub ogromnemu številu tekem. Jaz se ti očitno lahko približam le, če imaš ti slab dan in jaz dobrega. V prihodnje si bom moral najti drugega slabšega internega tekmovalca. :D
Vseeno pa čas 1:23:53 predstavlja moj najboljši čas na dosedanjih ljubljanskih polmaratonih.
Zanimivo, ko me ljudje sprašujejo o teku, jim povem, da pač nisem bil zadovoljen, spraševalci pa so z mojo uvrstitvijo full zadovoljni. Kako same številke različnim ljudem pomenijo različno.
Med tekom me ni nič zeblo, v cilju pa full. Po vsaki tekmi me vedno bolijo noge, ne glede na razdaljo, čas, tempo in uvrstitev.
Še ena dogodivščina več v življenju.
kepi napisal/-a:Kakšno je kaj zdravstveno stanje pri vas sotekačih? Glede na prevladujoče mnenje po ostalih splošnih forumih smo vsi, ki smo ki smo včerajl tekli v naslednjih dneh obsojeni na počasno smrt zaradi pljučnice ali gripe... Sam se zaenkrat še odlično počutim glede na pretečenih 42, ampak ker gre za očitno same poznavalce me kar malo skrbi:)

Pozabi kaj bereš. To pišejo ljudje iz naslonjača ali pa postelje. Res nisem bil na 42 km - pol manj ampak ob 8:30h sem bil že na PST-ju in vsaj za sedaj še vse špila. Kdor redno teče čez celo leto se nima česa bati. Tako je moje mišljenje. :clap:
pajo napisal/-a:
kepi napisal/-a:Kakšno je kaj zdravstveno stanje pri vas sotekačih? Glede na prevladujoče mnenje po ostalih splošnih forumih smo vsi, ki smo ki smo včerajl tekli v naslednjih dneh obsojeni na počasno smrt zaradi pljučnice ali gripe... Sam se zaenkrat še odlično počutim glede na pretečenih 42, ampak ker gre za očitno same poznavalce me kar malo skrbi:)

Pozabi kaj bereš. To pišejo ljudje iz naslonjača ali pa postelje. Res nisem bil na 42 km - pol manj ampak ob 8:30h sem bil že na PST-ju in vsaj za sedaj še vse špila. Kdor redno teče čez celo leto se nima česa bati. Tako je moje mišljenje. :clap:

Pol bi tisti, ki smo bli na zimski Tran-Slo mogli bit že vsi pod rušo, pa jih je kr nekaj včeraj blo tud na maratonu :--

Seveda pa na tem mestu ČESTITKE vsem :laola
Čestitke vsem udeležencem...še posebaj čestitam vsem otrokom za njihove pretečene metre/km...letos me je od teka odvrnila poškodba in ko berem poročila...se počutim enkratno...kod da sem tekel z vami....še enkrat bravo, bravo vsem :laola
Pretekla 21 km, tud pomislila nisem da ne bi šla :D :D . Zdravje top :) , razpoloženje :laola , vsaka čast pa navijačem :clap: Mislim, da je bilo njim težje stati na mrazu, kot nam, ki smo tekli. No ja, najtežeje je bilo očitno tistim, ki se zgražajo nad nami ki smo tekli :--(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA