ja, nič, a čem še jaz kaj napisat. Kot pri miciM, je bila tudi pri meni letos 5. obletnica prve udeležbe in najkrajša kilometrina. Pa spet kot pri miciM, ne vem, kaj točno je tu v zraku, maširanje 100 na uro do konca, menda sva vplačali štartnino za celih 6 ur, ne pa samo za dve, kolikor sem imela namen laufat in sem se menda tega tudi dejansko dosti dobro držala. Prvo uro skupaj s kapom TF, sva kar malo force nabrala za naprej, drugo uro malo po svoje, potem pa sploh vse bolj kot ne v stilu miciM in moje malenkosti, se še tukaj zahvalim za družbo na marelčkanju, so me sicer resnično dajale skomine, da bi zadnjo uro spet tekla, pa me je misel na še enkrat mokre cunje od tega kar hitro odvrnila.

v štih probo sem takoj na začetku dobila ene čudne superge še malo bolj čudne barve (pasale so na mojo ostalo opravo), najprej mi ni šlo v glavo to, da mi je številka 38 in pol prav (vse superge imam vsaj 39, če ne še več), madonca, pa tisti luknjasti podplat, ki je zgledal kot da je nekje skrit en feder noter, čeprav ne vem točno, kam naj bi se uturil. Pogledam soseda misha76, pa on ima prav tako čudo na nogah, pa pravi, da so fajn, pa medtem pravi Ero, da lahko v njih malo odtečem, mogoče mi je pa zato tako dobro šlo, skratka na noge sem dobila tole

Neke "oblačne" onke...Skratka, človek da tole na nogo, občutek v primerjavi z običajnimi čisto na glavo postavljen. Malo me je skrbelo vse skupaj, spomnite se na tiste prej omenjene nevidne fedre. Pa dajmo probat, saj itak nimam namena kaj dosti po lužah skakati. Malo morgen, teh oblačkov se kar nisem naveličala in moje "domače" uležane superge so do konca ostale varno suhe pod mizico. Po šestih urah lahko rečem, da lepo preprečujejo pristanek na peto; če tečeš, še malo bolj kot če hodiš, z njimi med tekom tudi enkrat nisem "zadrsala", so pa tudi fajn za v luže, ker so toliko višje, nekje vmes so sicer malce škripale kot da bi bila voda noter, ampak v takšnih luknjah se voda ravno ne more zadrževati. Sem prvič naredila takšno "neumnost" (za Sladkih6 se že spodobi), da sem jih imela celih 6 ur na nogah (pa ne v sedečem položaju). In po 6ih urah lahko rečem, da so se super obnesle. Sploh pa tisto presenečenje na koncu, ko sem vmes že študirala, kako jih bom odnesla domov posušit in glih da ne razkužit, da jih vrnem nazaj. In seveda zdaj tudi vem, zakaj me je vreme vmes parkrat pohodil s komentarjem, da imam nove superge. Sem namreč vsakemu povedala (jp, jaz sem imela časa za klepetanje na pretek), da so izposojene. Ker na koncu se je na podelitvi izkazalo, da grejo z mano domov. So bile namreč namenjene nekomu za nagrado in so očitno kar same izbrale mene. Sicer za tisto kategorijo 75 kg + zaostajam na veliko (maučk sem šla brat na net, pa misho mi je že nekaj namignil), ampak jaz verjetno ne bi rabila ravno kakih hitrih superg, jaz rabim bolj takšne, ki trajajo in so še za kako trail varianto dobre. Saj bi jih obula tudi včeraj na Pohorje, pa so bile skoz in skoz mokre. Ma zdaj so doma že suhe. Statistika je takšna, da sem v njih brez težav pretekla dober polmaraton, ostalo pa udarila hitro hojo z malce teka. Plana mi niso pokvarile

. Kvečjemu so ga malce pohitrile, žuljev nič, bolečin tudi ne, edino z Erom sva včeraj ugotavljala, da naju malce boli tam spodaj nekje v pregibu (danes o tem ni več ne duha ne sluha). Bodo služile svojemu namenu. Hvala sodelujočim v tej akciji.

hvala Koražija family in asistentom za režijo celega dogodka,

hvala mojemu rumenkotu, ker me je varno dostavljal in pobiral cel vikend, pa ker ni dvomil vame (sama namreč sem, pa ne samo enkrat),

hvala moji trmi, ker mi ni pustila ostati doma in se cajtati dalje,

hvala miciM za družbo (jp, se ponavljam)

hvala ZZtopki za dobrote, so na varnem na balkonu in v shrambi,

hvala zvezdici in kairosu za prijetno klepetanje,

hvala Pohorski kavarni za dobre tortice in gostoljubje,

hvala nani in Milenku za družbo, sploh včeraj na Pohorju, ker mi ni bilo potrebno bezljati gor, dol itak ne morem

...

vsem ostalim neimenovanim tudi, če pa sem koga slučajno spustila, sledi popravni izpit naslednje leto.