Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dusan
Tjaša napisal/-a: v cilju me je skor pobral, na fotki pa zgledam, kot da grem na nedeljski sprehod skozi BTC.

Tjaša fotografija sploh ne laže. Točno se vidi, da imaš velikoooo rezerve in da si neskončno uživala v teku.
Ti še kar uživaj naprej.

Dušan
Uporabniški avatar
 Manika
Itak ste že vse povedali, tako da samo še jaz dodam, da je bilo res fino. Pogrešale sem navijače ob progi, pa seveda NINOČKO! Res škoda, da te ni bilo.
Pa fino vas je bilo spet vse videt in malo poklepetat.

O svojem rezultatu pa ne bi dosti govorila, sem si pa zapomnila Mirotovo pripombo, da čas ni tako pomemben, itak smo vsi pretekli isto razdaljo!
bojank napisal/-a:Žal napovedovalec zgleda ni imel pri sebi štartne liste, tako da je poznal le Romana Kejžarja. Ostali so pa bili imenovani "drugi", "tretji" itd. Pa tudi kakšen počasnejši, ki prihaja v cilj je vesel, če ga napovedovalec imenuje z imenom. Lp.

Ne vem kdaj se je začelo branje pravih imen, ampak ko sem jaz prišel v cilj, je napovedavalec že omenjal imena, tako da so zelo hitro zgleda odpravili to napako.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Tjaša napisal/-a:TomažNY, vesela sem bila pogovora s teboj. Malo, res malo je mladih ljudi, ki tako analitično in ciljno živijo življenje, prislužil si moje spoštovanje in nikoli si ne pusti vzeti ali izgubiti svojih sanj. :cast1: Odslej sva na TI!

Hvala za izraženo spoštovanje, tvoje besede mi veliko pomenijo :D !
Vsekakor sem tudi jaz vesel, da sem se imel priložnost pogovarjati s tabo in ob tem ugotoviti, da si res dobra oseba. Ni nič čudnega, da je Lučko vedno tako glasen in bahav :oops: , ko ima pa takšno ženo :!:
Upam, da se čimprej srečamo in kakšno rečemo pa SREČNO :!: :)
 Warp
Živjo,
po dolgem času sm spet mal teku. Moram rečt, da sm ful uživu. Sicr sm forumovcev bl mal sreču, sam to krivdo pripisujem sebi, ker sm bil bl leteč. Pršu v Sežano, odteku, in odšel nazaj v Ljubljano. Tko, da ni bilo veliko možnosti srečanja.
Glede organiziranosti prireditve, me je pa motilo samo to da nisem bil na seznamu in sem mogu čakati v vrsti. Sam sm tut to kr hitr pozabu in začel uživat v teku.
Me veseli, da je bilo tako veliko forumovcev, še bolj pa to da se vas je bilo toliko na ana-lizi. Le tako naprej in upam da bom naslednič tut jst prisotn.

LP URoS
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tjaša napisal/-a:...Vlajko, glej da se ne boš več štel med »začetnike« - s tem rezultatom nimaš vstopa, jasno :!: :!: :!: ...

Hvala Tjaša, še sam sem bil presenečen, koliko moči mi je ostalo za drugo polovico proge. :D Toda, tudi ti si bila med zmagovalci, to smo bili prav vsi, ki smo bili v Sežani. :cast1:

Zelo me veseli, ker sem ti končno lahko segel v roko. :D :wink:

Pa ostali forumci nikar ne "kuhajte rilca" zaradi prejšnjega stavka.Prav vsi ste moji prijatelji. :wink: :laola
Uporabniški avatar
 miro
Za vse lepo v Sežani je pripomogla tudi mama šefla, saj je poskrbela za svoje otročke in njihovo dobro počutje - potem pa nekaj pravi -, da še ni mama.
Ko bo pa prava mama , bo zagotovo še lepše njenim otrokom , ko pa že za tekaške tako poskrbi , da jim ni treba storiti drugega , kot samo odteči tek.
Barb hvala za ves trud!
Miro
Uporabniški avatar
 gorazd
Kot prvo zadovoljen!

Se strinjam z bosinom, da se organizator vedno trudi zadovoljiti udeležence, vsak ki pa se je kdaj poizkusil spoprijeti s takšno prireditvijo pa ve da vedno pride do kakšnega spodrslaja, ki pa po mojem mnenju ne sme skvariti razpoloženja udeležencev, če so se ti prišli zabavat in ne iskati napak, kar prevečkrat opažam, včasih tudi pri sebi.

Tudi sam sem imel pomisleke glede datuma, res sem zato takoj odrvel domou, a ste mi zaprli usta. Veliko tekačev, dobra volja... Sam sem v Sežani tekel prvič in mi je bilo zelo všeč. Na vložek krosa sem bil opozorjen in me zato ni toliko presenetil, sem si ga pa celo predstavljal slabše in (bosin) res je lepo in zanimivo teči čez dve državi pa čeprav je potrebno malo stisniti zobe.

Konec koncev pa je bilo včeraj lepo videti zadovoljno Leno, ki se je prvič udeležila tekme. Mislim da nas je kar nekaj, ki občasno pozabimo da je to na prvem mestu, priti v cilj in se zabavati in da na vsaki tekmi pač ne moreš izboljšati osebenega rekorda.

Mislim, da sem se že kar preveč zapletel, SE VIDIMO?? KMALU!

P.S. Aja pa hvala Barb za odlično organizacijo.
 Lučko
Ja tudi jaz bi rad pohvalil našo "majko šeflo" Barb, ki nam je (k profijem) uredila vse okoli prijav, Ana-Lize, imela je odgovore na razna vprašanja...še enkrat (od srca) BARB HVALA :wink:
Nadalje bi (iz mojega vidika) pohvalil organizatorje, ki so znali premostiti celo dež (med tekom niti kaplje), blato (bela ponjava čez blato), luknje (nekaj zakrpanih z asfaltom nekaj peskom)... 8) meni osebno je bilo vse OK al pa fajn po domač :lol:
NO NENAZADNJE PA MORAM-O POHVALITI IN ČESTITATI NAŠI FORUMKI KRISTINI ZA DRUGO MESTO V KATEGORIJI ŽENSK NA 8 KM.
ČESTIIIIIIIIIIITAMMMMMMM KRISTINA
:laola
PS
Zadnič Veggie, včeraj Kristina...bosta Kejžar pa nš laufar kmal vidla kva so TF-jevke :lol: :wink:
 laufar
Ejga, Lučko, khm, khm, da nam spet kej narobe izjavu, ampak, sm gledov mau tele slike iz Sežane, jota pa fajn zgleda, a se motm?
Uporabniški avatar
 Jure
To je bil moj prvi tek na 21 km sploh, ne le na organizirani prireditvi. Letos sem dvakrat oddtekel 19 km, a je bila razlika vseeno očitna. Po kakih 3 km sem prehitel Lučka, ki mi je pri tem povedal, da imam preslab tempo. :) :) Žab nisem opazil, ker sem se preveč osredotočil na tek. Bel tepih me je povsem zmedel, saj sem bil prepričan, da je sneg, je pa to bila odločna poteza organizatorjev. Zadnji štirje kilometri so se vlekli kot jara kača, verjetno pa se bo enako vlekel tudi "Muskelfieber," a to smo hoteli in zdaj imamo. 8) :lol: Z rezultatom 1.34.27 sem bil zelo zadovoljen, prepričan pa sem, da bo drugič še bolje.

Posebna zahvala Barb za dobro organizacijo in Dušanu za logistiko podružnice TF Savinjska dolina.
 Lučko
laufar napisal/-a:Ejga, Lučko, khm, khm, da nam spet kej narobe izjavu, ampak, sm gledov mau tele slike iz Sežane, jota pa fajn zgleda, a se motm?

Res se ne motiš, bila je odlična in postrežena v "letalski dekoraciji", lepo zelo lepo :arrow: apetitlih bi se temu rekl 8)
 igor76
hvala vsem ki ste se udeležili sežankega teka, sicer nisem forumovec niti od organizatorjev ,sem le en del klape triatloncev ki uživamo v športu bilo kakšnem.
zahvala vsem ki ste prišli ker dokler bo tak folk kot vi bo tudi šport živel
lep pozdrav od kraških polžev.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA