- 24 Okt 2005, 13:31
Rainbow, zlata si.
Pravzaprav sem med tekom res imel občutek, da nekaj minut pred menoj teče ena fejst punca, ki mi pošilja pozitivne misli in energijo .....
Tudi sam delim mnenje s tistimi, ki trdijo, da so ravnokar preživeli enega najčudovitejših vikendov v življenju.
Sploh se ne bom spuščal v podrobnosti
vsemu, kar je karkoli v zvezi z LM, dajem oceno deset plus.
... In, kako je meni mineval krstni nastop na uradni polovički. Enostavno, mudilo se mi je nazaj v štartno - ciljni prostor, saj sem Silvi obljubil, da bo sama le kakšni dve urici.
No, še ena "resna" analiza mojega nastopa. Za začetek kar vzpodbudno, prvih 18 kilometrov je moj "računalniški program" deloval zelo zanesljivo, saj sem venomer tekel enakomernih 5,5 min/km, seveda z izdatno pomočjo odlično razvrščenih ter založenih okrepčevalnic.
Že sem začenjal sanjariti o nečem, kar si nekaj dni nazaj nisem upal niti pomisliti in sicer o magični meji dveh uric.
Vendar bo ta naloga ostala za drugič, kajti na osemnajstem kilometru je moj "računalniški program" napadel nekakšen virus
začel me je "glodati" krč meč, najprej v levi nogi, kmalu pa je moj krč dobil družbo še z desne strani.
.... In tempo je začel počasi, a zanesljivo padati, teku je pričenjala delati družbo tudi vedno bolj pogosta hoja ...
Slab kilometer pred ciljem pa je zopet posijalo sonce in sicer v obliki gorečih navijačič ter navijačev TF, ki so mi s svojim huronskim navijanjem pomagali, da sem pozabil bolečine v nogah ter si ponovno povrnil prejšnji tempo.
Žal pa je bilo že prepozno in sem svojo magično mejo zgrešil za pičlih 18 sekund (netto 2.00.17):oops: (Je slučajno kdo pomislil na Brdo in mojih 50.03.
)
Pa, vendarle je zelo daleč od tega, da bi bil s svojim tekom razočaran, kje pa .... zelo, zelo sem zadovoljen pa tudi ponosen sem nase ... No, saj ste tisti, ki ste bili včeraj na analizi to lahko tudi sami razbrali .....
Svoje poročilo zaključujem s čestitko vsem našim članicam in članom za odlično opravljene naloge, zlasti pogled na vrh razpredelnic ženskih kategorij mi kar sam od sebe razvleče lička v nasmeh. Veggie in Kristina
PS: Moki, čimprej se spravi iz zadnjega mesta v kategoriji na 21 km tja, kamor zasluženo spadaš
42 km....
Sošolka napisal/-a:.... In Vlajko me zanima, kako mu je uspelo? Vlajko, sem se večkrat spomnila nate tekom včerajšnjega dne in še danes. Upam, da ti je šlo in da si tudi ti zadovoljen s svojim dosežkom...
Rainbow, zlata si.

Tudi sam delim mnenje s tistimi, ki trdijo, da so ravnokar preživeli enega najčudovitejših vikendov v življenju.

... In, kako je meni mineval krstni nastop na uradni polovički. Enostavno, mudilo se mi je nazaj v štartno - ciljni prostor, saj sem Silvi obljubil, da bo sama le kakšni dve urici.

No, še ena "resna" analiza mojega nastopa. Za začetek kar vzpodbudno, prvih 18 kilometrov je moj "računalniški program" deloval zelo zanesljivo, saj sem venomer tekel enakomernih 5,5 min/km, seveda z izdatno pomočjo odlično razvrščenih ter založenih okrepčevalnic.

Že sem začenjal sanjariti o nečem, kar si nekaj dni nazaj nisem upal niti pomisliti in sicer o magični meji dveh uric.

Pa, vendarle je zelo daleč od tega, da bi bil s svojim tekom razočaran, kje pa .... zelo, zelo sem zadovoljen pa tudi ponosen sem nase ... No, saj ste tisti, ki ste bili včeraj na analizi to lahko tudi sami razbrali .....

Svoje poročilo zaključujem s čestitko vsem našim članicam in članom za odlično opravljene naloge, zlasti pogled na vrh razpredelnic ženskih kategorij mi kar sam od sebe razvleče lička v nasmeh. Veggie in Kristina

PS: Moki, čimprej se spravi iz zadnjega mesta v kategoriji na 21 km tja, kamor zasluženo spadaš

Včas' s'm teku hit', zdej pa z'lo počas...