Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 primus
Hm, pa slikce (neuradne) ?
Uporabniški avatar
 Dule
primus napisal/-a:Hm, pa slikce (neuradne) ?

pa res predvsem tiste iz ultima kilometra kje so :?: :evil: :wink:

A je spet štrajk :roll:
Uporabniški avatar
 Sanči
Slikce prihajajoooo!!! Mela sem mal problema s fotkičem, ampak so že na računalniku do konca vikenda bojo v naši galeriji!! Obljuuuubiiim!!! :lol:

Vesel december je tu!!! :toast: Lep pozdravček!! :--
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Verjetno ste že iz predhodnih postov v poročilu razbrali, da sem bil tudi jaz v Palmanovi. Res prijeten dan in izlet, ki me je močno spominjal na sindikalne izlete pred 20 leti s to razliko, da smo vmes še tekli. :wink:

Ker je vse bistveno, kar se je ta dan dogajalo, že napisano, bi se samo zahvalil:
:arrow: Kapitanu Perotu za odlično organizacijo;
:arrow: :driver: Janku za brezhibno vožnjo in neomajno duhovitost;
:arrow: Nataši za moralno podporo med tekom (ob spodbudnih besedah še pomisliti nisem upal na odstop :wink: );
.
:arrow: vsem za prijetno družbo...... :cast1:

Seveda ne smem pozabiti še posebaj pohvaliti naše vrhniške navijačice in navijača, ki so cel dan skrbeli za dobro voljo, v ciljni ravnini pa so tako glasno navijali, da jih je res slišala cela Palmanova...

LP Vilko B.

PS: Zdaj se grem pa še pofočkat na večno lestvico, kajti kljub vsem nevšečnostim z gležnjem je PB vseeno padel..

PPS: Sanči, ko boš objavljala fotografije, naredi posebno cenzuro in ne objavljaj fotografij, kjer se pojavlja "runner with nr.666" :wink: . Ne bi namreč rad gledal njegove zmatrane face. :wink:

PPPS: Primus, kako mišica??? Še boli ali je že primorana štepati nove kilometre???
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 04 Dec 2005, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sanči
Heeeeej!!! :juhuhu:

Kot obljubljeno, malo pozno pa vseeno, slike so tukaj!!! :clap: Niso sicer na forumovski galeriji SE :!: , so pa na tem naslovu http://www.sendpix.com/albums/05120409/n43p5c0cst/ !!! Ko zberem še ostale slike, ki jih je baje kar veliko, pa odprem galerijo na forumu!!

Lep tekaški pozdrav in uživajte!!

Sanja :mrgreen:
Uporabniški avatar
 primus
2MUCH4ME napisal/-a:PPPS: Primus, kako mišica??? Še boli ali je že primorana štepati nove kilometre???

Ne boli, jo pa še 'čutim'.
Do nadaljnjega - tekaški počitek & veseli december ! :wink: 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA