Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 LILA
RAZEN BURJE, KI MI JE DELALA PREGLAVICE, DA NISEM NA TRENUTKE VEDELA ALI SE SPLOH PREMIKAM - NIMAM.
KO PA SE IŠČEM NA REZULTATIH POD TEKAŠKI FORUM, SE NAJDEM POD
(PD RTV LJUBLJANA).
BOM JUTRI KLICALA, DA POPRAVIJO.

PS
LEPO JE BILO POČABLJATI S TEKAČI TF.
Uporabniški avatar
 RoKo
LILA napisal/-a:KO PA SE IŠČEM NA REZULTATIH POD TEKAŠKI FORUM, SE NAJDEM POD
(PD RTV LJUBLJANA).

Se klubi duplirajo, če je kdo opazil, tečejo tud Italijani za policijo, pa neki Kraševci so menjali klub, računalnik ali tisti za tipkovnico. Dvomim da bo kaj popravkov.
Uporabniški avatar
 shash
Želim izraziti posebne čestitke vsem, ki ste prestali ognjeni krst kakšne tekaške tekme - prireditve. Le tako naprej, užitki na tekmah imajo poseben čar.

LP
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi midva z Lili sva uspešno spravila pod streho MKM. Zelo razgibana proga in pa burja (kot bi bil v vetrovniku) so opravili svoje, vendar sva kljub vsemu na cilj prišla prej kot sva načrtovala... :wink:

Organizatorjem in udeležencem pa hvala za tako pozitivno vzdušje... :laola
 deniss
Pa še moja malenkost...

Odprli sezono...bolj rekreativno, ampak vse pohvale organizatorjem in vsem tekačem...

Super tek, v redu organizacija, predvsem pa veliko pozitivnega naboja...še tako naprej...
Uporabniški avatar
 pegaz
LILA napisal/-a:KO PA SE IŠČEM NA REZULTATIH POD TEKAŠKI FORUM, SE NAJDEM POD
(PD RTV LJUBLJANA).

PS
LEPO JE BILO POČABLJATI S TEKAČI TF.

Lila,
ob prijavi sploh ni bilo mogoče vpisati kluba (al pa jest rabm bukove špegle, aneda, Bajsi)

in tako je Pegaz tekel za TS Radenci ????? (a je to kej za pojest?) :P

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dk6800
7. MKM je bil odličen,

vetr ok, na vreme se nemoreš zgovarjat ker tega ne moreš spremenit, vse ostalo je pa bilo več kot vredi!

!!! RADENCI > PRIHAJAMO< !!!

hvala vsem navijačem za vzpodbudo ;)
Uporabniški avatar
 PUHKO
Slava in čast organizatorjem in vsem nam tekačem, ki smo pršli in zmagal! :D

Brava veliki Dasa za tvoj prvi mali maraton u življenju... :cast:

:laola
 nova
Včeraj sem na teku izredno uživala. Vse je blo super. Še burja me ni motila, ker mi je pozitivno energijo dalo sonce.
Čestitke in pohvale organizatorjem!
Uporabniški avatar
 Staša
Kar letela sem! Po devetih mesecih sem spet letela. Leteeeeeeeeeelaaaa. Leteeeeeeeeeeelaaaa v burjiiii. Lep uvod v novo sezono.

Sežana je bila pred tremi leti moja prva in najlepša! In taka je bila tudi včeraj! Organizacija odlična! Komaj čakam, da bo spet :)
Uporabniški avatar
 Asterix
Živjo,

Ja, res pohvale organizatorjem. Vse je potekalo gladko. Tudi za najmlajše so poskrbeli odlično. Naslednjič zagotovo spet pridem.
Uporabniški avatar
 EčO
Številka 441 je pretakla do cilja! Čeprav, ugotovitev na koncu :arrow: več škode kot koristi! Ampka kaj češ, trma je trma!

Drugače pa! Organizacije res super!

Za razliko od večine, pa mene, ob vseh ostalih težavah, burja sploh ni motila! A je kaj pihalo :?: :lol:
Uporabniški avatar
 namaste
Sežana je res zakon!!!
Čestitke vsem, ki so poskrbeli, da je vse teklo kot po maslu :laola
Tale burja je tudi meni delala malo preglavic, ampak ni bilo panike.
Se vidimo drugo leto :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Car napisal/-a:tule bi se spodobil še poziv tistim jamravcem, ki so vseskozi bentili nad organizatorji in višino pirjavnine.....naj se malo posujejo s pepelom...

... Zlasti to velja za tiste, ki še nikoli niso bili tam; pa toliko, predvsem pa vseskozi, so udrihali čez organizacijo MKM. :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA