Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vreme
marčni zajec napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Marčni zajec če moreš posnemi, ker nekateri tega ne moremo videti.

bom, ni problema.

Verjetno boš posnel na video?. A boš lahko to spravil recimo na You tube???

Sicer pa si poglejte fotografije, ki so nastale na štengah:

http://good-times.webshots.com/slidesho ... 5457SFJFDW

Foto: ZdravkoC in nekaj malega moja malenkost :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@vreme - lepo si ti to zrihto :shock:
Uporabniški avatar
 50cent
Vau Vreme, svaka čast, res si se lepo potrudil :clap: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
Vreme napisal/-a:Verjetno boš posnel na video?. A boš lahko to spravil recimo na You tube???

lahko mi en kolega pol to spravi v digitalno obliko, ampak lahko daš posnetek s TV na youtube? zaradi avtorskih pravic ne vem, da ne bo kaj narobe?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marčni zajec napisal/-a: lahko mi en kolega pol to spravi v digitalno obliko, ampak lahko daš posnetek s TV na youtube? zaradi avtorskih pravic ne vem, da ne bo kaj narobe?

Snemaš lahko samo za individualno uporabo.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Fotke, da prav uživaš v njih. Montaža pa tud.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tek_v_snegu napisal/-a:Fotke, da prav uživaš v njih..

ja, najbolj sem užival, ko sem lahko nekoga posnel na teku tako, da se vidi akcija, Maribor in še Pohorje ... noro ... lepo
vseeno, tudi če ne misliš mojih fotk, užitek je isti :D

tek_v_snegu napisal/-a:Montaža pa tud

@vreme, kaj si pa tu zmontiral :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Tudi jaz se pridružujem pohvalam vsem fotografom, da ne bom koga užalil, če ga nebi naštel. :cast1:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
sem posnel reportažo, ki je bila na televiziji.
slabi 2 minuti traja. bom spravil v digitalno obliko in nekem nalimal, da se bo dalo videt. sporočim takoj ko bo.
 bobsaap
Hmm, morem priznat, da ste meli tud kako simatično punco vmes,... :oops: khmmm, jurka_79 lepo si se stekla navzgor! :D
Uporabniški avatar
 olson
Vauuu :clap: super fotke.
Zdravko hvala za CD se vidmo v bližni prihodnosti. :lol:
lp OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Posnetek na Tv Maribor je res skromen. Boljše, da niso dali nič kot pa par minutk videa brez komentarja. Očitno so dali prednost mariborski mestni avanturi :D Tako pa je bilo vse skupaj brez repa in glave. Naključni gledalec verjetno sploh ni razumel za kaj je šlo :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA