Tudi jaz se s svojim rezultatom ne bi ravno hvalila, še manj pa s težkimi nogami v celotnem drugem krogu.
Seveda pa to ne pomeni, da bom imela slab spomin na 12. LM! Vreme je bilo, razen tiste plohe približno pol ure po startu, prav idealno! Organizacije je resnično napredovala, vsa pohvala! Edino sprejem opreme je škripal...
Čestitke vsem zajcem! In zahvala Erotu, katerega zajčja vloga je vključevala tudi zabavanje tekačev z zgodbicami, pripovedmi,...

Pri tem je sodeloval tudi sinisini, ki se je prvič spopadel z maratonom in bil navdušen prav nad vsem!!! Bravo!

Žal mi je takoj po prehodu v drugi krog postal zajčji tempo prehud, noge težke,...

Tista Dunajska se res vleče. No, ravno tukaj pa se mi je prikazala Marija, oziroma moj Mitja, ki je bil res zlat (no, sej je vedno, včeraj pa je bil še posebej)!

Prijavljen je bil na 21km in jih je tudi odtekel. Nato pa je počakal name in me spremljal celoten drugi krog

In samo njemu se lahko zahvalim, da se ni drugi krog spreobrnil v dolgovezno mučenje in čakanje na cilj. Nosil mi je pijačo (tako se jaz sploh nisem zaustavljala na okrepčevalnicah), me bodril in zabaval. Hvala, hvala, hvala!!! Sem mu že obljubila, da mu izpolnim tri želje
Posebna pohvala in čestitka gre sošolcu Kristiju in njegovi enoletni hčerkici Viti, ki sta hrabro premagala 21km!!! Zmagovalca, zagotovo!