Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Mija
Wega napisal/-a:Ampak res: koliko je bil pravzaprav dolg krog? Poslušam variante od 3,2 do 3,6. Koliko pa je bilo res???

moja ura je pokazala 3.24 km
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:Pajk in MojcaZ sta svoje delo opravila tako kot sta napovedala in upam, da niso bili preveč razočarani nad mojim rezultatom.

Laufer, ni panike! Svoje delo si dobro opravil! :clap: Samo, da se nisi zadušil. :wink:

Organizatorji so rekli, da je bil krog dolg 3,6km. Zdaj pa res ne vem več kdo ima prav. :roll: :lol:

Vidim, da ste se vsi imeli super! Res, organizacija je bila res dobra. :clap: :laola

Me veseli, da se še vidimo v mojem "bodočem" mestu. 8)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
EčO napisal/-a: V zvezi tega tudi kritika organizatorju, ki jih na koncu niti z besedo ni omenil.

Škoda, glede na to, da so ob prijavili obljubili tudi nagrado za najmlajše. Mogoče pa sedaj to berejo, pa bo drugo leto.

Vsekakor pa rakcem čestitke za izreden rezultat!!!
 MIROSAN
Lepa prireditev štafet, pohvala organizatorjem, čeprav nas je malo pomladil, da smo bili pod 180 let.
Ko smo se peljali proti velenju, je bilo vreme deževno, tako da smo se psihično pripravili za deževni tek, potem nas pa je sonček prijetno presenetil.Teren okoli jezera se mi je zdel čudovit, ne premehak in ne pretrd.
Zahvala tudi Lili in Igorju za organizacijo in prevoz , pa Jankotu za prijavne zadeve. Upam da drugo leto zopet ponovimo tek štafet.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Prireditev, prva te vrste, ki sem se je udeležil, je bila zelo zanimiva. Spoznal sem nekaj novih članov TF, preveril svojo telesno pripravljenost in občutil presenetljivo dobro naročene vremenske razmere (sonce).

S svojim rezultatom sem zadovoljen (13:26,0), z dosežkom ekipe tudi, vendar kot pravijo vedno je lahko boljše. Zato drugo leto še bolj noro, še bolj na poskok.

Čestitke vsem udeležencem za odlične rezultate. Hvala organizatorju.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Laufer napisal/-a: ZdravkoC je pred tekmo naredil krog in povedal, da je Garmin 305 pokazal 3,4 km.

Ja, rekel sem 3,3 km in še nekaj malega, ker nisem bil popolnoma prepričan, kje sem pritisnil start. Na tekmi mi je Garmin FR 305 nameril moj krog točno 3,278 km, torej 3.300 m.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: Vsekakor pa rakcem čestitke za izreden rezultat!!!

Točno tako
Izredno prijetno jih je bilo videti med nami
Otroci 2much4me odraščajo, EČO pa skrbi za nove upe in vzpodbude na TF
Uporabniški avatar
 INOT
Moja 205-tka je namerila Sebi 3.25 km, meni pa 3.29 km.
 Stane Meža
Lep pozdrav tekači,ste se spočili od nedelje.Kod soorganizator bi dodal nekaj odgovorov.Najprej zahvala vsem udeležencem zaprihod v Velenje.Krog je uradno dolg 3.290Km.Razlika med razspisom in stanjem je prišla ker smo načrtovali še malo bolj zahteven tek od lani.Vendar je prevladav razum.Rezultati posameznikov so vnešeni glede navpis oziroma vrsni red prijavljenih.
Vodja vsake ekipe še prejme rezultate ter cd uradnega fotografa.Še nasvet z moje strani , tekmovalke si je treba zagotoviti zelo zgodaj sa jtiste udarne.Naša jebila SUPER.
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz se pridružujem pohvalam. Tek je bil odlićno organiziran. Lepo je, da je vsak v cilju tudi dobil medaljo. Naša ekipa je letos prvič sodelovala, in bili smo kar zadovoljni s svojim rezultatom. Mislim, da bo drugo leto še več ekip, saj dober glas daleć seže.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 damajanty
:D - tole z razdaljo se mi pa zdi, da je večna debata. Že recimo po koncu Teka ob Savi ste se spraševali, koliko je dolga proga. Pa sej ni tak pomembno, al pač?! Tistih par sto metrov gor al dol...mislte si, da je bla proga daljša, pa bo še ego čist zadovoljen 8)
 Rungirl
Meni se tudi zdi z metri in kalkuliranaj okoli dolžine res nepotrebno...mene ni nič motilo...raje sem gledala lepo okolico..kot pa to koliko imam še za preteči in koliko moram hiteti...

LP

Rungirl
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čudovito
:arrow: včeraj sem prejel od Športnega društva poslovnega sistema premogovnik Velenje CD s fotkami in izprintane rezultate. Superca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA