Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vreme
Poti sicer ne poznam, a čuje se resnično noro. Čestike prav vsem!! Tisto o tem ko pa bom velik pa raje ne bom :?
VZPONI: ČAS: VMESNI ČASI: SPREMLJEVALEC:

1. 18:50 / sin Klemen
2. 20:10 1:20 Klemen
3. 21:30 1:20 /
4. 22:55 1:25 /
5. 00:20 1:25 sin Tilen
6. 1:49 1:30 Tilen
7. 3:15 1:25 Tilen
8. 4:55 1:40(zajtrk) /
9. 6:24 1:29
10. 7:51 1:27

11. 9:23 1:24
12. 10:56 1:33
13. 12:20 1:24
14. 13:52 1:32
15. 15:25 1:33
16. 17:11 1:46

Vsem iskrena hvala za čestitke,posebna zahvala družini Rekar za sodelovanje.Za trenutek sem odložil svoje delo in prišel na Kališče,sedaj pa grem nazaj na gradbišče urit svoje telo.Lepo se imejte in uživajte v tem,kar vam je dano.Lep pozdrav,Šavs Ivan.
Uporabniški avatar
 Franci65
Čestitam za izreden dosežek!!!
 glumac
Ivan, ti si itak legenda, ma ga ni da bi ti sledil.
Bi pa še enkrat pohvalil enga "starejšega gospoda" janezau, ki pa je itak car.
Vsi ste bli dobri!!!
Uporabniški avatar
 elingr
No da še jest napišem kuko je zgledala dirka z moje strani. blo je res zaj.......sam poj k po tekmi spijes par pirov je pa vse ze spet ok.cestitke vsem se posebej pa jensterletu pa igiju za 10 vzponov.Igi je le dokazov da ni kr tko,ves trud k ga je vlozu v trninge je pomoje poplacan.ha ha
zdej gre pa med KLJUKE :D
 bokij
Čestitke vsem, še posebej:

- Igorju za neumoren trening in 10-ko, prav tako Jenstrletu
- družini Božič za nov rekord, res ste pokazali veliko volje, še posebej Anže in Aljaž
- Juretu za izvrsten finiš in rekord v izkoriščenju vseh 12 ur
- Marjanu za boj s koleni in Venclju, klub temu, da mu je zmanjkalo volje
- Šavsu za vzdržljivost
- vsem nastopajočim dekletom
- ORGANIZATORJEM in OKREPČEVALNICAM (pečen krompir je bil odličen)

Kar pa se tiče motivacije, tudi meni jo je zmanjkalo za devetič. In glej ga na zadnjem ovinku pred kočo drugič mladega očka Primoža, ki pravi: "Dej hitr ubrn, greva še en krog skupj". Sicer je moral rečt še enkrat, no po sva pa šla.
Primož HVALA !!!
Ko se srečamo pa :toast:

Lep pozdrav
Bojan J.
Šavs Ivan napisal/-a: Za trenutek sem odložil svoje delo in prišel na Kališče,sedaj pa grem nazaj na gradbišče urit svoje telo.Lepo se imejte in uživajte v tem,kar vam je dano.Lep pozdrav,Šavs Ivan.

Bravo Šavsi, ti si car Kališča :cast: , :cast1: čestitke pa seveda tudi vsem ostalim udeležencem, ki ste se odločili za ta podvig.
:laola
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitke vsem, še posebej pa zmagovalcu 12ur Jocu in legendi Kališča Ivanu za 24urni "sprehod" :clap: :laola

Predvsem je bilo napeto tik pred iztekom 12ur, ko smo pred kočo čakali in držali pesti da uspeta zadnji vzpon Igor (10x) in Cvet(9x). Seveda jima je uspelo :clap:

Pohvale tudi organizatorjem za več kot le 12urni trud :laola :laola
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čestitam vsem včerajšnjim tekmovalkam in tekmovalcem, zlasti zmagovalnemu paru - zakoncema Marjeti in Jocu, ki sta se končno tudi v naših krajih predstavila s svojo vrhunsko pripravljenostjo. :cast: Šavsi, legenda 12.ur Kališča, ti si pa, itak, poglavje zase. :clap: Predvidevam, da si sprožil nov izziv. 8) :wink:

Izbor mojega letošnjega junaka :arrow: letos sem izbral kar dva: Anžeta in Aljaža. :cast1: :laola
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 06 Apr 2008, 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 AVI
...no pa da še sam nekaj napišem....zame je bila izjemna tekma, predvsem s samim sabo (prvič na 12 ur Kališča).....najprej vsa pohvala organizatorjem, palačinke so bile fenomenalne :D :D ...tako, da sem se z veseljem vračal v dolino, če smo pa že v dolini se pa seveda spet vrnemo GOR.. :lol: .....in tako, se je zgodilo 7x......več kot sem pričakoval.... :D :D ....zelo zadovoljen......

...vsekakor čestitke ekipi TF Ž (20 vzponov)....po mojem smo se odlično odrezali..... :laola ...

...pa srečno....
 marjeta
Najlepša hvala za vse čestitke.Pohvale seveda organizatorju za res raznoliko ponudbo.Čestitke vsem ostalim tekmovalcem..

Lep pozdrav Marjeta,Joco :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
Cveto napisal/-a:

vencelj napisal/-a:Mimogrede: kako izračunati kilometre?

Zanimivo vprašanje
Jast sem imel food pod in mi je za 9 krogov naračunalo točno 60km
Na podlagi tega bi lahko zračunav okvirno tvoje kilometre. samo odvisno kje točno si hodu gor oz. dol.

lp Jure

Mislim, da sva hodila po skoraj istih poteh, torej bi bil krog po varianti pod žičnico dolg dobrih 6,5 km ali slabih 7 km- tam nekje vmes :?

Ampak danes imam pa že skoraj slabo vest, zaradi slabega izkoristka tistih 12 ur :roll:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Cveto
vencelj napisal/-a:Ampak danes imam pa že skoraj slabo vest, zaradi slabega izkoristka tistih 12 ur :roll:
lp, vencelj

Ja škoda k ti je zmankalo motivacije?
Sam osebno menim, da si imel še dovolj fizične moči za dva kroga in časa tudi še na pretek.
Vendar kot sem že rekel: Za to tekmo moraš imeti v glavi čas hoje oz. teka 12ur. Ne pa števila krogov! Potem ti pa ne zmanka motivacije. Drugo je če imaš kake druge probleme npr.kolena.
Seveda je pa pomembno koliko si natreniran, temu pa prilagodiš tempo, ki si ga nekako sposoben držati 12ur.

No ja Vecelj pokal smo kljub temu dobl:):D
Če bi še tist čas izkorist bi ga pa mogoče za trtje mesto :wink:

Lp, Jure
 večno mlad
Po dveh dneh še vedno včasih pomislim ali je bilo prav, da sem nehal že ob treh ali ne. Poudariti moram še enkrat, da mi je šlo letos res najboljše od nog doslej, najhitreje in predvsem brez bolečin oziroma krčev, pa še v dobri družbi. Letos sem se res zasitil tega tekanja gor dol tako, da sem še vedno mnenja, da je mogoče vendarle bolje, da sem odnehal. Se bo pač ta psihična volja, ki mi jo je letos mogoče malo zmanjkalo, prenesla na naslednje letošnje tekme ali pa na jubilejno deseto ponovitev Kališča. MOgoče je celo bolje, da si eno leto malo slabši v skupni razvrstitvi, da potem spet drugo leto grizeš do konca. Sebi sem vendarle tudi letos dokazal, da sem še vedno kar konkurenčen. In če ti naenkrat pade vse dol je najbolje za tebe, da prekineš, ker si ti lahko tisto, kar najraje počneš zasiti za nekaj časa. Spet je torej tisto, kar sem že prej napisal, verjetno je bolje, da sem nehal. Po drugi strani pa si misliš, nisi do konca pokazal vsega, kar zmoreš, nisi dal svojega maksimuma, do ekipe nisi oddelal vsega svojega, kar si si zadal.

Ah ne lepa tekma je bila, motiv še vedno obstaja, lačen sem novih izzivov, vesel sem, da sem razčistil sam s sabo in že komaj čakam treking izziva na Mosorju. Se vidimo.
Šavs Ivan napisal/-a:
Za trenutek sem odložil svoje delo in prišel na Kališče,sedaj pa grem nazaj na gradbišče urit svoje telo.Lepo se imejte in uživajte v tem,kar vam je dano.Lep pozdrav,Šavs Ivan.

Bravo Ivan!

Moje iskrene čestitke za tvoj neponovljiv uspeh. Naj ti še dolgo greje
dušo in srce!

Lep dan še naprej! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA