Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Evo, da še jaz na kratko opišem moj nastop oziroma udeležbo na TF10ki
V glavnem, o mojem rezultatu ne bi preveč pisal, saj je najslabši v zadnjih 4 letih na 10 km odkar se ukvarjam s tekom, je pa res, da sedaj vsaj vem, zakaj sem za moje pojme zopet tekel zelo slabo... :evil: :? :roll:, tako, da se mi letos slabi nastopi kar vrstijo...
Drugače se pa pridružujem mnenju ostalih udeležencev, da je bila tekma res odlično organizirana, še posebej motivacijska je bila glasba, s pomočjo katere sem precej lažje opravil 25 krogov, pa posebej se moram tudi zahvaliti :cast: :cast1: delilcem vode, brez katere bi bil rezultat verjetno še precej slabši in pa seveda navijačem, za bučno navijanje :laola :TF)
Vesel sem bil tudi nove tekaške majice in pa tekaških hlač, edina pomanjkljivost tekme je bilo za moje pojme (pre)vroče vreme, vendar tukaj ni izgovor, saj so bili pogoji enaki za vse...
Zahvalil bi se tudi za slike, ki sem jih že arhiviral...

Lp! :wink:

p.s.Čestitam Matjažu za zmago :clap: :cast1: ter vsem ostalim za dosežene rezultate... :clap:
p.p.s.: Tae, hvala za pomoč v zadnjih nekaj krogih :cast: :cast1:, ker sem tudi jaz razmišljal, da odstopim... :oops: :evil:
Končno spet pri računalniku
:arrow: http://picasaweb.google.com/zdravc58/2TF10kaDomzale#
Vzorčno sem naložil par fotk iz zadnje dirke, kjer se da jasno videti, da ni šlo za hec. Fotk iz zadnje dirke imam precej in če kdo želi, jih lahko dobi na CD-ju.
Iz fotk se pa vidi tudi kakšna gužva je bila okrog zmagovalca
Slika
in kako so garali šerpe ob progi
Slika
Filmček je res fleten. Pa da zdaj skup sklamfam še svoje vtise, je kar malo težko, ker jih je za en dr. roman. Ko berem vse skupaj za nazaj, mi je prav malo hecno, večinoma bi radi kar nekam v kot podstrešja pospravili vse skupaj. Kje pa? Meni je zabavno že samo s tega vidika, ko gledam na preteklo leto, ker lani mi je stadion predstavljal dobesedno nočno moro. Ero je še nekam resno vzel mojo domislico, da bom polovičko odtekla v eno, polovičko pa v drugo smer. Pa tisti vesoljec, kateri me je 7x in še večkrat prehitel, letos se s tem sploh nisem ubadala. Greš in kar je, pač je. Moja "taktika" pa je takšna, da slabše kot je bilo, itak ne more biti. Drži kot pribito. Naj bi se nekaj šparala za naslednji dan in Vrbsko jezero, pa mi je na obeh tekih šlo glede na letošnje stanje nadpovprečno dobro, ah, super. No, seveda je imel še kdo prste zraven, kustus je bil itak 1A s svojim navijanjem, pa Eggy v tistem vogalu, Ana nekoliko naprej, Matjaž je bezljal gori in doli, kak komentar z njegove strani je tudi delal v pozitivno smer. Še največ pa mi pomeni vpitje moje sestre tam s prostovoljskega štanta. Tae je doktoriral z podajanjem vode. Skratka... Splačalo se je prijaviti zadnjo minuto (hvala vsem tistim, katerih ni bilo, drugače bi za nano in zame prostora zmanjkalo), priti, odteči svojih 25, dobiti še kako grbo ali dve in v nedeljo še s polno torbo domžalskih vtisov (Laufer, hvala, ker si mi dal tako krasno iztočnico) narediti še juriš na Vrbsko jezero.
Prvi dve sta za mano, baje sem na ta prvi letela na fedrcih, na tej sem fedrce spet našla, me zanima, kako bo drugo leto. No, kolajne še nsiem rpobala, tako da ne vem, če je prava, ma psihi je super sedla.
Zmotilo me je pa isto kot že lani, spet se je našel en padalec, ki zbija moralo, meni niti ne, ampak ko sem poslušala ostale. V čem je poanta, da se nekdo da med ta počasne, potem pa šiba okoli in prehiteva in prehiteva.
Loni napisal/-a:Zmotilo me je pa isto kot že lani, spet se je našel en padalec, ki zbija moralo, meni niti ne, ampak ko sem poslušala ostale. V čem je poanta, da se nekdo da med ta počasne, potem pa šiba okoli in prehiteva in prehiteva.

Se moram strinjat s tem. Se mi ne zdi preveč pošteno. :wink:
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:Zmotilo me je pa isto kot že lani, spet se je našel en padalec, ki zbija moralo, meni niti ne, ampak ko sem poslušala ostale. V čem je poanta, da se nekdo da med ta počasne, potem pa šiba okoli in prehiteva in prehiteva.

Torej tisti, ki ima recimo ob 11. sluzbo naj ne hodi na TF10 ce ni dovolj pocasen. Ker s takimi ki ob sobotah delajo se pa mi res ne bomo ukvarjali ;)
grb napisal/-a:
nana napisal/-a:

Torej tisti, ki ima recimo ob 11. sluzbo naj ne hodi na TF10 ce ni dovolj pocasen. Ker s takimi ki ob sobotah delajo se pa mi res ne bomo ukvarjali ;)

Leti na to, da bi bilo za psiho ta počasnih fajn, če bi kdo vsaj omenil, da bodo tudi kaki spidiji zraven tekli. Pa ga odmisliš in je to to.
hoj,

glede prijavljenih časov, dejanskih časov in menjav skupin - izjem ni! razen, če so :)

ljudje imajo različne razloge za menjavo skupine. in vsi ti razlogi so za njih pomembni. zato jim poskušamo ustreči, ne?

po drugi strani pa - če ste sposobni preteči 25 krogov po takem soncu, vas en tekač, ki gre malo hitreje, res ne vrže iz sistema. ne de ne?
No, Tomažu sem lani povedala, da se mu zahvaljujem za demoralizacijo na celi črti. Drugače sem pa lahko tiho, sem se tudi sama prestavljala, ker sem v ta prvo malce previsoko letela. No, morda bom pa drugo leto že napredovala do druge skupine. In bom potem jamrala o pasji vročini, peklenskem tempu in spidvejistih. Vedno se bo našlo malo morje takih, ki me bodo prehitevali. No, saj jaz sem tudi koga. Classixov komentar o mojem prehitevanju mi je čisto dobro sedel. Pa tista njegova pripomba o dobrih dejanjih lani in letos tudi.
Malenkosti so tiste, ki nas delajo velike.
ero napisal/-a:hoj,

glede prijavljenih časov, dejanskih časov in menjav skupin - izjem ni! razen, če so :)

ljudje imajo različne razloge za menjavo skupine. in vsi ti razlogi so za njih pomembni. zato jim poskušamo ustreči, ne?

po drugi strani pa - če ste sposobni preteči 25 krogov po takem soncu, vas en tekač, ki gre malo hitreje, res ne vrže iz sistema. ne de ne?
Loni napisal/-a: Vedno se bo našlo malo morje takih, ki me bodo prehitevali. No, saj jaz sem tudi koga. Classixov komentar o mojem prehitevanju mi je čisto dobro sedel. Pa tista njegova pripomba o dobrih dejanjih lani in letos tudi.
Malenkosti so tiste, ki nas delajo velike.

Madoniš, ko prebiram tole (tako malo iz firbca )...
Ma Loni in ostali "ta počasni polžki"... a ste se kdaj vprašali zakaj se sploh tako imenujete... ravno važno je kako hitro kdo teče...tečeš kakor tečeš eni malo hitreje drugi malo manj...ma jaka muda. Največja bedarija je da bi tako razmišljanje pripeljalo do nekih manjvrednostnih kompleksov. Pa prav k .... če te en prehiti 10x v eni uri.
Glej če se cel forum skup da nas ni za pol kozarca mlačne vode.
Če se pa kdo napaja s tem , da te prehiteva je pa druga zgodba.
Ne vem zakaj se mi zadnje čase ravno tisti špica rekreativci zdijo tako... malo čudni?
Kovit, se dobro sliši, samo dopovej to ti (ok, ti bi še to zmogel) onemu črvu, ki se tam nekje po glavi podi. Je pa res, ni poanta v tem. Lani sem šla probat, če sem sploh sposobna pretečt tistih 25 krogov, so se mi vlekli precej dalj kot sem dejansko porabila, letos se mi je pa zdelo, da so šli 1, 2, 3 mimo. Pa cajt ni bil boljši od lanskega, samo podstrešje je malo bolj pospravljeno. Pa tako fajn je bilo opazovat zaslon, ko si zagledal svoj priimek in cifro krogov. Super zadeva.
tititititi, pa kaj pol. Še na nekaj sem pozabila. Lani sem izjavila, da ne pridem nikoli več. To je bila pa ena zelo velika laž :-- Ne samo, da imam grbe, imam tudi nos stila Ostržek. Zato bom zdaj rajši rekla, da drugo leto tudi pridem, če ne bo kake višje sile vmes.
[/quote]Pa tisti vesoljec, kateri me je 7x in še večkrat prehitel, letos se s tem sploh nisem ubadala. Greš in kar je, pač je.

Zmotilo me je pa isto kot že lani, spet se je našel en padalec, ki zbija moralo, meni niti ne, ampak ko sem poslušala ostale. V čem je poanta, da se nekdo da med ta počasne, potem pa šiba okoli in prehiteva in prehiteva.[/quote]

Ker tole verjetno leti tudi na mene, se čutim dolžnega dati pojasnilo. Za tole čudovito prireditev sem izvedel tri dni pred štartom (hvala Ero za mail). Ker že zelooo dolgo nisem tekel na stezi na čas, sem pri prijavljanju časa ugibal in prijavil 55:00. Skupin nisem jaz sestavil. Na dan prireditve sem se počutil odlično, zato sem se odločil, da bom tekel na vso moč in kar bo, pač bo. Tekel sem dobrih 6 minut bolje od prijavljenega časa (vsekakor pa nisem bil edini, ki mu je to uspelo). Zato se na tem mestu iskreno opravičujem, če sem komu s svojim tekom vzbudil negativne občutke.

Obljubim, da bom odslej redno in pridno treniral in prihodnje leto nastopil v najhitrejši skupini (kar je moj cilj).

Sicer pa, res čudovita prireditev, enkratna organizacija, super vzdušje ob progi, d best didžej (glasba je bila izjemna vzpodbuda)... :laola
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA