Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

migajte
FOTOABUM s jubilejnega 30. tekaškega Maratona treh src 2010 Radenci
klikni na sliko
Slika
PS
Člani kolesarske sekcije Radenci smo tudi letos organizirali okrepčevalnice na tekaškem Maratonu treh src
:mrgreen:
 AinE
Na MTS sem bila prvič predlanskim, ko sem sklenila, da v Radence ne grem več, ker je prevroče. Ker se vse slabo hitro pozabi, sem se letos spet prijavila in začuda mi ni bilo vroče. Celo zeblo me prvih nekaj km. Razmere za tek so bile tokrat idealne. Pri moji hitrosti me veter ni motil. :wink:
Zaradi poškodb lansko leto, sem se polovičke lotila zelo previdno. Nekje na polovici sem spoznala, da kot kaže večjih težav ne bo, zato sem nekoliko pospešila in brez bolečin zadovoljna prišla v cilj. Zdaj vem, da grem naslednjič lahko hitreje. :D
Nana in Bojan, hvala. Na naslednji TF izlet :juhuhu: vama prinesem čokolado :arrow: tisto najboljšo, iz Gorenjke.
TF družba, super ste. :heart
E.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ker sem že tolikokrat omenjen :lol: , pa še nekaj mojih besed.

Tudi sam sem zjutraj prvo pogledal skozi okno in :oops: , lije kot iz škafa. Kaj te češ, saj sem vedel kaj bo. Oblečen v deževno opravo krenem proti Radencem in glej ga zlomka od Apač naprej ni ne duha ne sluha o dežju :clap: , pa saj si ga nihče ni želel, tisti vetrček pa bomo že pozabili :D, nekaj pa ja moramo imeti za izgovor :lol:

Kar se tiče mojega teka sem bil na cilju več kot zadovoljen. Čeprav sem na štartu vedel, da je vreme idealno za tek v Radencih, kjer ponavadi zijamo od vročine se mi ni niti sanjalo, da se bom tako približal znameniti znamki dveh ur. Za slabi dve minuti slabši čas bi lahko našel tisoč izgovorov, pa ne bom, ker je to moj najboljši "novodobni" čas na malih maratonih, za nameček, pa sem popravil tudi svoj rekord na 10 km . Kaj hočeš lepšega :juhuhu: Radenci še pridemo!!!
 Miran
Iskrene čestitke vsem za dosežene rezultate, še zlasti za dosežene osebne rekorde! :clap:

Pa tudi vsem ostalim, ki ste zmogli progo in prišli v cilj.
Vsak je zmagovalec, ki preteče zadano razdaljo! :laola

Lepo je teči v prijetni tekaški družbi!
Hvala "zajčku za čas 3:10:00" za lep in prijeten tek - tempo.

Hvala tudi vsem, ki ste nas spodbujali ob progi!

Tekaški pozdravček,
Miran
Uporabniški avatar
 mrzli
Bravo Raf :clap: ! Vsaka čast :cast1: :laola

Zdaj sem še jaz dobil navdih, da se odločim za svoj 1. maraton. letos še verjetno ne,
drugo leto bi pa se morda lahko zgodilo :) .
Vedno bolj ugotavljam, da je res večina v glavi, no tud pripravljen moraš bit en mal a ne,
ma glava je tista, v kateri je nek kontrolni center, ki nas vodi, da se odločamo tako ali drugače (zdaj sem že malo pofilozofiral :) )

Lepo se imejte in uživajte v teku :laola
Uporabniški avatar
 lonely
mrzli napisal/-a:Bravo Raf :clap: ! Vsaka čast :cast1: :laola

Zdaj sem še jaz dobil navdih, da se odločim za svoj 1. maraton. letos še verjetno ne,
drugo leto bi pa se morda lahko zgodilo :) .
Vedno bolj ugotavljam, da je res večina v glavi, no tud pripravljen moraš bit en mal a ne,
ma glava je tista, v kateri je nek kontrolni center, ki nas vodi, da se odločamo tako ali drugače (zdaj sem že malo pofilozofiral :) )

Lepo se imejte in uživajte v teku :laola

Nič drugo leto...kar letos 10.10....Lago di Garda...vem da to želiš.
Uporabniški avatar
 mrzli
Bravo lonely, dober spomin imaš :) , Lago di Garda oz. Gardsko jezero je res v ožjem izboru za moj 1. maraton. Morda bi pa lahko bilo letos, bo treba močno premislit.
Uporabniški avatar
 Arabo
vlado napisal/-a:V Radence sem prišel z namenom in željo,da izboljšam svoj najboljši čas 1.48.23.
Z Arabom sva se dogovorila,da štartamo skupaj.Končala sva tudi skupaj.Moja ura je
pokazala 1.42.33. moj nov najboljši čas.
....
V soboto zjutraj sem dvignil štartno številko in so mi čip zalepili z lepilnim trakom
na številko in tam je tudi ostal.Posledica je ,da mojega uradnega rezultata ni nikjer.
Očitno čip v tistem položaju ni odčitaval.Sprašujem se, če si lahko vpišem moj nov PB v
večno lestvico polmaratoncev.

lp Vlado

Ker očitno nisi bil edini, ki je "spregledal" čip, menim, da ni težav za "priznanje" tvojega časa. Kot si omenil, sva štartala in končala tek skupaj, torej je tvoj uradni čas enak mojemu, to je 1:42:31. Sicer predlagam, da mogoče kaj napišeš tudi uradnemu merilcu časov - Timingu. Sicer pa res ne vem, zakaj so ob prevzemu številk čip nalepili za štartno številko( kot na večini tekov), potem pa senzorji tako postavljenega čipa ne zaznajo? Boh?

Drugače pa želim čestitati vsem, ki so odtekli, ..... dosegli ali presegli svoja pričakovanja ipd. Glavno je, da smo vsi "končno" uživali v teku v Radencih.
 janzi
No da še jaz malo pokomentiram Radence 2010. Bil je moj prvi maraton v Radencih in hkrati tretji v moji kratki tekaški karieri.
V Radence sem se odpravil z kančkom strahu, saj so me v preteklem tednu pestile prebavne težave, regeneracija po maratonu iz Trsta je bila bolj tako, za piko na i pa še slaba vremenska napoved. Pred startom sem si glede na situacijo zadal cilj preteči nekje pod štirimi urami. Po pretečenih treh km je bilo že čutiti da bo kar šlo in da so se noge že utečene. Priklopim se na zajca za 3:30 in do dobre polovice prvega kroga tečemo skupaj, nato pa sem se začel počasi oddaljevati, nujni skok v grmičevje in nadaljevanje proti zaključku prvega kroga. Takrat priteče že omenjeni zajec s svojo grupo mimo, kot za stavo, morala pade, kljub temu da sem bil že sam prehiter za tri in pol. Nekaj časa je trajalo da sem se ponovno zbral in pričel teči svoj tempo in dal vojno napoved vetru. Vmes srečal še nekaj TF si izmenjali nekaj spodbudnih besed in nadaljeval , nekje na tridesetem dohitim še lonely-ja ki je bil kar besen na tisti veter. Na 39-tem mi pa uspe ujeti tistega tahitrega zajca, :D nato pa z veliko volje in veselja še naprej do cilja in do naše Petre :laola . Ura na cilju pokaže za minuto boljši čas kot pred štirinajstimi dnevi v Trstu.
Prekosil sem samega sebe. Pred pol leta preteči dva maratona v štirinajstih dneh je bila zame to »misija nemogoče«, poleg tega pa doseči še PB :clap: :clap: ….
Čestitke vsem za pretečene razdalje in izboljšan PB , ter hvala vsem navijačem za navijanje in TF za spodbujanje :laola .
Uporabniški avatar
 tae
Alja, a ti moram kaj plačati, da si mi namenila takšno pozornost :D ?

Super fotke, hvala. Očitno sva bila oba na pravem mestu.

Sorry, ker te nisem opazil.
Uporabniški avatar
 še1PR
tae napisal/-a:Alja, a ti moram kaj plačati, da si mi namenila takšno pozornost :D ?

Tae, to je z obrestmi za tvoj DVD! :wink: :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA