Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
miro napisal/-a: mogoče celo dva avtobusa.

no go
kako pa naj sedim v dveh busih :roll: :roll:
kvečjemu dvonadstropni bus :idea:
 dpop
pegaz napisal/-a:(ja, Dpop Laureatus, črnogorska varianta ma svoje slabe strani ;))

NIJESI U PRAVU :wink: :lol:

Pogledajte ljudi, konja s krilima, brzina, snaga,
Elegancija je to u pokretu, svakom oku draga.
Gazi sve pred sobom, prepreka za njega nema,
Ali prepuna je glava svega, šta če, gde, dilema.
Zlo ne čini on, al ipak mogao bi da se postidi,
Uspori neka, da i oko sebe svijet ljepote vidi.

1273 Darko

P.S. Recimo da je to sedaj "tisto kar je hotela Staša"...
ili pak nije :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
 dpop
Bor napisal/-a:kvaliteta? no ja...dpop ne gledat

Dragi moj Macesenček :wink:

Slikce so COOL... kvaliteta je pač "najboljše" kar se da
izvleči iz kompakta.... ampak imaš pa smisel za "ujeti
trenutek"... to NAJVEČ šteje :!: :wink:

Skratka... lepe fotke... :cast: :cast:
(ampak čisto tako btw... zakaj mislite da sem jaz neka
referenca za fotke :? :roll: :wink: :oops: :oops: )

1274 Darko

P.S. Zdej čakamo pa še fotke od gospoda "Imam-Fleš" :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Me veseli, da nisem edini, ki misli, da je muka nalaganje fotk. Sem se res namatral, da sem naložil še II. del foto galerije. Barb je škljocala vse živo. No ja, spet je zamudila moj prihod v cilj.

Nataša pravi, da manjkajo njene slikce. Tule je ena umetniška
Slika

Ostale najdete v galeriji.

Se vidmo jutr na predavanju N. Kozjek

L.P.

MatjazV

P.S.

POGREŠAM SIVO ŠVIC MAJICO. JO JE KDO NAJDU NA BUSU?
 Nataša
Bor ni taprau zajc k ni pokazal zob, jest sem jih pa. Okej, Matjaž, lih VanGogh ni no... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MatjažR
Tudi jaz sem s tekom zadovoljen. Po dolgem času spet ena 21 ka. Vesel sem da sem brez večjih težav premagal res lepo progo.

Vesel pa sem tudi, da sem se znašel v VAŠI DRUŽBI.

Matjaž R :D
 Ninocka
Nedelja (21.11.2004)bo ostal v spominu kot fantasticen dan... Prijetne debate z Vidom in Benom na busu, spoznavanje novih obrazov, naknadno mesanje imen in obrazov, debate na analizi...V glavnem super druzenje v pisani in raznoliki druscini TF. Komaj cakam, da se spet odpravimo na kaksen tekaski izlet

Sam tek pa je bil to nedeljo poezija: ciprese ob poti, pa prelep trg Palmanove, pa primorske vasice, zasnezeni hribi pred/za nami, Pegazova eleganca, Natasina lebdeca tehnika teka, kramljanje in smeh...Se mi zdi, da nisem tekla temvec si samo ogledovala pokrajino, se zabavala in kramljala.
Vse fantasticno razen sledecih stirih dogodkov:
- zadnjih 500m ( Ninocka kljub dobrim oznakam pretecenih kilometrov, mislila, da je cilj tam kot je start in je zaprintala malce prezgodaj, tako da je bil tisti sicer dobro zamisljen krog po stadionu-kot na OI :P - edino neumno trpljenje)
- pasta njam, omaka za pasto nenjam,
- manjkajoci morski sadezi na pizzi,
-izgubljena nogavicka.

Hvala vsem za super dan, predvsem pa Barb za celotno logisticno-organizacijsko izpleljavo!
In hvala Pegaz za vse informacije o najinem teku in seveda druzbo!
Aja in hvala mojim nogicam, da so bile tako kooprerativne (verjetno so se oddolzile za betoniranje na LM)

Se vidimo na naslednjem teku (Dolsko) oz. upam, da se naksnem decemberskem treningu!
Uporabniški avatar
 Mathew
Da še jest rečem kakšno: ste Forumovci ena čist taprava druščna, sami prvoligaši, tako da moram reč, da si štejem v čast, da sem lahko tekla pod vašim okriljem. Dan je bil krasn, družba odlična in cel avtobus je deloval res tako enotno, kot da bi se vse poznali že celo večnost. Matrali smo se od desetih naprej vsak po svoje in prepoznavali svoje meje in je že nekako tako, da kolikor večje je vloženo delo, toliko večje je zadovoljstvo na koncu.
Pegazu pa še poseben odstavek:
Potem je prišel bus, mi na njega - in pademo direkt u pečico! Vroč zrak bi nas skoraj zazibal v sen...če ne bi izjemno moteča družba TF-ovcev (posebej izpostavljam dolenjski del z Matthewko na čelu) ves čas podirala mojo spalno koncentracijo in smo namesto spanca kresali globoko debato

Spalna koncentracija je več kot očitno morala biti zelo zelo slaba, da se je pustila zmotiti tako slabotnemu oz. kakor imenuje Pegaz "izjemno motečemu elementu". Mora pa Pegaz prznat, da bi drgač tud sončni vzhod prespal in zamudu čist vse. Razn štarta. Najbrž.

Vam vsem pa želim še naprej dobre teke in hitre noge in še naprej bodte tako veseli in nasmejani.
Mateja :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dat Gemet, kok ste navalili, Pegaz pa Pegaz. Ko da sem Osoba A v Nagradni uganki #11!
(Po mojem je Lučko. Al pa Oranžni slon. Ma ne, Dpop. Če mogoče ni punčka...) :P
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Mathew
Pegaz, kaj je to Dat Gemet? Pa #11?
Ker zgleda, da ne vem ama čist nč. Me je sram...
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Jest enih sedemdeset fotk mam iz Plmanove, ma se mi jih res ne da na galerijo metat eno po eno, zajeban je tole... Mislm!!! Ne bom. Eto! Barb dej uno črno mačko stran, kr je nagraužna. Bay d wey, a je kdo kej slišal za tek v Reggio Emili, to je od Palmanove še naprej. Je menda druga nedela v decembru, pa zdej ne vem, a je 21 pa 42 al je samo 42... Hu nouz???
 Nataša
halo tupoljev
ne se ti hecat
teb je vse tko mal zamal
a miniistrstvo deluje in te budn opazuje

bi kerfulj
sporoča tud black cat
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Ej, ne me zezat, mam gužvo svetovno s teksti in fotkami za redno delo, tako, da mi po deset ali dvanjajst urnem tapkanju po čarunalniku niti najmanj ne pade na pamet, da bi se zajebaval še z galerijo, ki je tko preklemansko zamudna, da je joj. Res se mn ne da. Eto. Pa opazujte mene tko al pa kako drgač. Ne morem :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA