Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
Toni je (bil) na Oprtalju že konkretno prvi. Grem jaz zdajle počasi se sončit na obalo, pa potem mogoče na tistih 42 km.
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Majči, jast sem v 27 urah dva bota spala.... ti pa non stop u laufu? :laola

Upam, da si še namest mene mal spala. :lol: :lol:
 TONEK
Slovenci smo v Istri zopet pustili svoj pečat. Odnesli smo jim največ medalj (19), od tega 8 zlatih.
Pa naj kdo reče, da Istra ni naša. :D
Uporabniški avatar
 zz topka
Helenca moja, kot edini predstavnici naše države :Fslo na 100 milj se ti za sedmo mesto lahko samo globoko poklonim. :cast1: :cast1: :cast1:
Tudi če poročilo ne bo lektorirano , ti zanj že kar zdaj dam pet. Ma, kaj pet, čisto deset ti dam. :clap: :clap: :clap:

Tonek: Bolj star, bolj nor. :clap: :clap: :clap:
 KadilecSamo
Čestitke vsem za nastop na prvi spomladanski klasiki :lol: Komaj čakam poročila in nekoliko bolj obsežne fotogalerije.Imam pa tudi eno vprašanje.V tabeli z rezultati sta podani dve hitosti.Zanima me tista,ki ima puščico navzgor(npr. 0,64)Ali je to št.višinskih metrov na uro oz. nekaj v tem smislu?

Hvala in LP
 ajp
Lep pozdrav,prvič v življenju sem naredil 100 milj dolgi trail. Lansko leto sem uspešno končal 110.ko pa sem si rekel, da bom letos opravil z 172km. Začelo se je kar v redu in do Poklona mi je šlo čisto OK, potem pa se je začel pekel, ki je trajal vse do Trstenika. Grabili so me krči na obeh straneh kolen kar se mi še nikoli ni zgodilo, v hrib sploh nisem mogel hodit in sem se moral vsakih 50m ustaviti in odpočiti. Če ne bi imel pomoči s strani Simona in Ozbeja bi verjetno v Buzetu odstopil. Po polurnem počitku sem prišel malo k sebi in se odpravil počasi naprej. Komaj sem se privlekel do Motovuna, kjer me je čakal brat, ki me je potem spremljal do cilja. Na koncu se je nabralo 26ur in25 minut kar je zadostovalo za 35- o mesto. Rad bi se zahvalil vsem, ki ste mi kakorkoli pomagali. lp Andrej
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA