Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Katrin
sosed napisal/-a:v cilju je bilo sadja, sokov in piškotov več kot dovolj. sam sem jih hodil rabutat še kakšno uro po prihodu v cilj. eden od prijateljev je šel po pašti celo po cel krožnik piškotov za našo družbo - baje jih je gospa ponudila sama, ko je vzel malo več piškotov in jih zavil v prtiček...

Očitno sem jaz preveč prijazna, dam kuponček in čakam, da kaj dobim. Težit je treba, pa imaš vse... dobr, no harm done, mi je pač Bohinj prodal še svojo gostinsko ponudbo, bom za naslednjič vedela :D
Uporabniški avatar
 Speedy
bosin napisal/-a:Štart na asfaltni cesti je v Bohinju zaenkrat utopija.

Hmmm, zdaj je nekaj utopija kar je včasih že bilo.... Ne samo štart, tudi tek po cesti.... Ja saj vem, časi in zakoni se spreminjajo in preteklost postane utopija za prihodnost :( .

bosin napisal/-a:In, ja, cena: 3000 sit v predprijavi, ki je bila možna 14 dni. Res premalo časa za odločitev o udeležbi?In zakaj ravno 3000sit? Zato, ker smo izračunali, da s tako ceno pri 500 tekačih in na tak način, pri takem nivoju ravno lepo pokrijemo stroške. Brez pomoči občine ali kake druge skupnosti.

Ejga, ravno to je hudo hudo hudo narobe, da v vseh letih ne najdete skupnega jezika z lokalno skupnostjo in prireditev izpeljete skupaj ali jo celo v celoti prevzamejo sami. Če so pa Bohinjci tako zagaman narod in ne želijo take prireditve, pojdite drugam. Lahko bi vam bili hvaležni, da ste postavili tek in bi ga oni morali krepko podpreti (občina Radovljica, turistično društvo itd.)

In ja, jaz popenim, ko želijo množici tekačev zaračunati še parkirnino, ko jim že itak naredimo mnogo profita ker pač vsi ne nosimo sendvičev in pira od doma. Mene v Bohinj na tekmo že dolgo namenoma ni in me ne bo, če se v organizacijskem smislu zadeva korenito ne popravi.
Uporabniški avatar
 mitjas
Katrin napisal/-a:
sosed napisal/-a:v cilju je bilo sadja, sokov in piškotov več kot dovolj. sam sem jih hodil rabutat še kakšno uro po prihodu v cilj. eden od prijateljev je šel po pašti celo po cel krožnik piškotov za našo družbo - baje jih je gospa ponudila sama, ko je vzel malo več piškotov in jih zavil v prtiček...

Očitno sem jaz preveč prijazna, dam kuponček in čakam, da kaj dobim. Težit je treba, pa imaš vse... dobr, no harm done, mi je pač Bohinj prodal še svojo gostinsko ponudbo, bom za naslednjič vedela :D

Kuponček je bil za enolončnico al kakorkoli že to imenuješ... in to si dobil ob brunarici... pijača in sadje je blo pa v vojaškem šotoru...

Kar se pa parnine tiče je pa tko, ob pol devetih je bil parkirni prostor nad Skalco prazen! PA tudi ob cesti dvomim da je kdo pobiral parkirnino.
Če pa zadnji trenutek prideš in lahko parkiraš na samo še plačljivih parkiriščih z redarjem, potem je pa to tvoj problem, ne organizatorjev...
Uporabniški avatar
 marijakvc
Zdi se mi, da eni v tem forumu kritizirajo samo zato, da kaj napisejo ali zato, ker sami niso bili med organizatorji :oops: . Ne vem, ce se to splaca????Tek je še vse kaj drugega. :D
Uporabniški avatar
 Dule
marijakvc dobrodošla na Tekaški forum in ti želim veliko konstruktivne debate. Glede mnenj pa saj veš sto ljudi sto mnenj... in prav je tako.. :D
Uporabniški avatar
 milkec
marijakvc napisal/-a:Zdi se mi, da eni v tem forumu kritizirajo samo zato, da kaj napisejo

Nekje sem prebral, da je dialog (ali pogovor) nasportovanje sogovornikov. Kajti, če se dva strinjata o neki stvari se o tisti stvari ne razvije pogovor. Očitno to še kako drži :D
Uporabniški avatar
 pershing
milkec napisal/-a:
marijakvc napisal/-a:Zdi se mi, da eni v tem forumu kritizirajo samo zato, da kaj napisejo

Nekje sem prebral, da je dialog (ali pogovor) nasportovanje sogovornikov. Kajti, če se dva strinjata o neki stvari se o tisti stvari ne razvije pogovor. Očitno to še kako drži :D

:clap: :clap: Tako se govori Milkec!!!

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA