Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nova
Pozdravljeni,

opazila sem, da je prireditev snemala televizija. Ali kdo ve, kdaj in na katerem programu si bo mogoče ogledati reportažo?
Hvala in LP!
Uporabniški avatar
 ziga
Če se ne motim, bo v petek v oddaji ZDAJ!, na drugem programu nacionalke.
 Igi69
Ja, res, čestitke organizatorjem. Vinček pa pršut se je prav lepo prilegel. In enega in drugega ni več :wink:

Edinole, lahko bi objavili tudi neto rezultate. Razen za tistih nekaj najboljših je za veliko večino pomemben neto čas, torej čas, ki smo ga dejansko porabili od štarta do cilja.

Pa še to, kaj pravite, koliko je burja podaljšala naš tek? Po moji oceni tam nekje 3 do 4 minute?
Uporabniški avatar
 namaste
Igi69 napisal/-a: Edinole, lahko bi objavili tudi neto rezultate. Razen za tistih nekaj najboljših je za veliko večino pomemben neto čas, torej čas, ki smo ga dejansko porabili od štarta do cilja.

Se podpišem pod tole - kako to, da ni neto rezultatov?
Lani so bili...
 nova
Glede na to, da so lani neto čase objavili, verjamem, da jih bodo tudi letos. Obdelava podatkov pač izgleda vzame nekaj časa. Predvidevam, da bodo objavili tudi rezultate po posameznih kategorijah in ločeno glede na spol.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla,

drugič sem pretekla 21 km in sem navdušena nad lastnim rezultatom. Vreme je bilo pravzaprav čudovito, meni je prijal veter, ki me je prepihal (no ja, bilo je malo hladno, priznam).
Tek je res super.
Čestitke vsem udeležencem.

Drugič pa več sonca.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 23 Avg 2007, 06:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončka napisal/-a:sem navdušena nad lastnim rezultatom.
....
Tek je res super, še posebej daljše znojenje prija telesu. :oops:
Drugič pa več sonca.

Čestitke Sončka za PB.
Uporabniški avatar
 mirc1
a so teli rezultati v bruto ali neto časih na strani od mkm
 mojA
bruto, ne? :?: :!: :!: v resnic smo bli še BOOOOOLJŠI, še HIIIIIIITREEEEEEEEJŠIIIII! 8)
uPAM, DA BODO TUDI NETTO ČASI OBJAVLJENI :lol:
 AinE
Pa se še jaz javim. Tudi prvič v Sežani. Rezultat ustrezen pripravam in nepoznavanju trase. Organizacija OK. Upala sem le, da bo topleje.

Sem še med anonimnimi člani, ker nimam dresa. Opazila sem kar nekaj lastnikov dresov TF in se jih poskušala zapominiti.

sinisini napisal/-a:.....samo ena mala pripombica, ker sem nov, forumcev ne poznam in bi za naslednjič priporočal eno zbirno mesto samo za TF in bo potem led prebit in še spoznali se bomo malo bolje. :)

S to pripombico bi se strinjala.

Lp vsem razkrinkanim in nerazkrinkanim članom TF.
E.
 Daisy
Vse čestitke organizatorjem! Bilo je krasno!!!! Le burja je bila mal prehuda, predvsem na koncu! A nič zato. Drugo leto zagotovo pridem nazaj! Na prelepi kras
Uporabniški avatar
 BoF
Na MKM smo bili kot kraški pršuti: preznojeno slani in dodobra prepihani od kraške burje :hehe:
Uporabniški avatar
 hudirudi
zivjo

sam sem ze ene 4tic pretekel 8mko, zanekrat mi se nikoli ni uspelo nastudirati za 21tkotako zgodaj v sezoni.

organizacija super, vreme malce ponagajalo, pa ni bilo hudo.
super vzdusje, trasa lustna kot vedno, se ze veselim zopet naslednje leto.

seveda pa vmes se kaksne trojke in ljubljanski polm :-)

lp HR
Uporabniški avatar
 Damijan
vambomzepokazu napisal/-a:Letos ni netto časov! Zahvalte se burji!

Tu si lahko preberete zakaj:http://www.sport-sezana.com/maraton2007/default.asp?stran=mnenje

To je tole:
Zaradi nepričakovanih sunkov burje in velikega števila tekačev na startu, smo zaradi varnostnih ukrepov, umaknili talni trak za meritev osebnih (netto) časov. Odločitev ni bila enostavna, vendar smo kot organizatorji morali učinkovito ter hitro ukrepati, saj je prevladalo mnenje, da je bolje zagotoviti varen start, kot pa izvesti meritev osebnih časov in pri tem tvegati scenarij, da nam burja med startom dvigne merilni trak in udeležencem povzroči dodatne zaplete. Kaj hitro bi se namreč lahko pripetilo, da bi se kdo od tekačev zapletel v nepričakovano dvignjeni merilni trak in s tem povzročil poškodbe sebi ter drugim udeležencem. Start tako številne skupine na tovrstnih maratonih je s stališča organizatorja najbolj kritičen trenutek, za to odločitev ni bila lahka. Ko smo tehtali, ali varnost na startu ali osebni časi, smo se odločili za varnost, upamo pa seveda, da nam tega, dragi tekači, ne boste zamerili, saj je varnost na prvem mestu.

Organizator MKM 2007

Pošteno, bi komentiral..

Sicer pa: kaj ne merite časov z lastnimi štparicami? Al gre za stvar "uradni netto čas"?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA