Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ali si že bil na Kališču?

Da
21
51%
Ne
9
22%
Kje pa je to???
11
27%
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem se tudi jaz udeležil zimske lige na Kališče- prvič. Med vožnjo sem spremljal zunanje temperature, ki so nihale med -7 °C in -11 °C. V Železnikih smo imeli zjutraj jasno vreme, nato vseskozi megla, med Preddvorom in Mačami pa se je že spet toliko odprlo, da se je videlo proti Storžiču :D . Spodaj je bilo res kar mrzlo, sem pa po dveh dneh lazenja po Ratitovcu vedel, da so zgoraj vreme in temperature veliko bolj prijazne. Tako je tudi bilo, na Kališču je bilo tudi zunaj že prav prijetno.
Zimska liga bo trajala še tri mesece vsako nedeljo in če sem bil danes prvič, prav gotovo ne tudi zadnjič. Je pa res, da moram od doma eno uro pred štartom...
Rezultati bodo pa itak na standardnem naslovu. :wink:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Zdaj pa še uradno:
Zadnja uradna tekma ZIMSKE LIGE bo v nedeljo, 9. marca 2008!!!

Vzrok za skrajšanje so Velikonočni prazniki, bližina 9. preizkusa 12 ur Kališča, mogoče pa še kaj drugega :wink: !

Točen datum in čas zaključne prireditve bom pravočasno objavil.

Več na www.kalisce.com

LP marjan
Uporabniški avatar
 firbec
Ob sedmih je pri nas minus 1°C, snega nič, med dežjem rahlo sneži, spodaj blato, zgoraj proga ledena!
Srečno!
LP Marjan
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Rezultati današnje tekme:
http://www.kalisce.com/0708rezult/zl/dirka-12.pdf

Skupni rezultati:
http://www.kalisce.com/0708rezult/zl/sk ... skupno.pdf

Čestitke vsem, ki so dovolj odštekani, da se podajo v takem tempu na progo v nemogočih razmerah, posebno hudi pa so bili tisti, ki so premagali zgornji ledeni del brez železnih dodatkov na podplatih... :cast:
Jaz sem šel zelo počasi in previdno, pa sem zelo zadovoljen, da sem v enem kosu prišel gor in se vrnil v dolino.

LP VB
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Snega še vedno ni!
Še enkrat hvala g. Božiču st. za nesebično pomoč pri administraciji!
Tekmovalci, ki niso takoj obrnili, so lahko tudi zaplesali ob zvokih hišnega ansambla.
Hvala!
LP marjan
 janezu
danes odlični-mehki pogoji :( (glej rezultat nejca) vodno hlajenje gor in dol. pa tudi plesa po blatu navzdol ni manjkalo.od vsega še najbolj trpijo pralni stroji.firbec pa klasično hiter! pozdrav,tudi na pohorje! ju
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
janezu napisal/-a: ... pozdrav tudi na pohorje! ju

Hvala enako na Kališče 8)
Uporabniški avatar
 vencelj
Po včerajšnji logaški 27-itici in današnji jutranji nespečnosti sem se pravočasno namalal pri potoku za svoj drugi nastop na že 13. zaporedni nedeljski Zimski ligi na Kališče. Fajn zadeva, bom še kdaj prišel. Danes pa sploh, ko so se ponavljale vremenske razmere izpred (?? 10-14dni??), spodaj megla, zgoraj pa ena sama jasnina, krasni razgledi...Pa seveda podaljšanje današnje ture, katerega avtorja sta bila janezu in boni, v praksi pa je to pomenilo tek (pospešen pohod, tekaška sprostitev, uživanje na soncu in razgledih...) po- zame- nekaterih novih poteh skozi Hudičev boršt, preko Potoške gore in Sv. Jakoba v Preddvor. Bo tudi treba kdaj ponovit! :juhuhu:
lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA