Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

moder
raf napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Bilo je res zelo soparno, obliž na potno kožo ni prijel, tako da sem moral med tekom sleči majico, drugače bi bilo tako kot v Radencih.

Ja tudi jaz imam danes te preklemane bradavičke ful boleče. Sedaj vsaj vem kako zgleda, ko mora ženska dojiti in ima mulc ful sesalni refleks. nič kaj prijetno ni tole .

Priporočam kremo NOK Sports Akileine....meni pri taksnih tezavah pomaga. Drugace sem jo naročil preko neta, gor pa pise da jo uvaza Egida plus d.o.o., Preglov trg 2; Ljubljana
 spela*
vandrovc napisal/-a:

Hehe, vidim, da je bila LoniM kar tiho. :lol:
Rokov tek bom verjetno spustila in bom, če bom tisto soboto tekla, raje to počela v Tivoliju, za dober namen. Kar pa ne pomeni, da je bil ptujski pomaraton moj zadnji. :wink:

Spela* hvala za čestitke... Povem pa ti, da boš veliko zamudila, če boš Rokov tek izpustila. Res, to je pa tek za dušo!

srečno... ;)

Kolikor sem jaz slišala, je bolj tek za želodec kot za dušo. :lol:
 apis
Pozdravljeni vsi, predvsem pa tisti,ki ste se v nedeljo potili na ptujskem maratonu. Kaj se vam ne zdi, da so organizatorji malo zamešali proge. Tisti podalšek(za puhovim mostom), ki smo ga naredili tisti, ki smo tekli na 21km-dejansko je bilo 21,9 bi verjetno morali teči tisti na 7 km- dejansko 6,2 km ?? Ste tudi drugi izmerili daljšo progo na 21?
Uporabniški avatar
 Loni
vandrovc napisal/-a:

Hehe, vidim, da je bila LoniM kar tiho. :lol:
Rokov tek bom verjetno spustila in bom, če bom tisto soboto tekla, raje to počela v Tivoliju, za dober namen. Kar pa ne pomeni, da je bil ptujski pomaraton moj zadnji. :wink:

Spela* hvala za čestitke... Povem pa ti, da boš veliko zamudila, če boš Rokov tek izpustila. Res, to je pa tek za dušo!

srečno... ;)

Kje? Kaj? Kako? Zakaj?
Aja, Rokov tek mi malo narobe hodi časovno, bom cel teden službeno v Nemčiji in nimam pojma, kdaj točno bom nazaj, po 800 km vožnje v smeri doma pa resnično dvomim, da bi bila dovolj fit za avto peljat do tam, kaj šele laufat. Sicer vem, da to meni ni podobno, ma ne vem, če bi šla probat. Pa da ne pozabim, sem že prijavljena za en tek v nedeljo.
Nimam pojma... Na izzive se me da hitro dobit, to pa priznam. Imam cajta za premislek do petka.
 spela*
apis napisal/-a:Pozdravljeni vsi, predvsem pa tisti,ki ste se v nedeljo potili na ptujskem maratonu. Kaj se vam ne zdi, da so organizatorji malo zamešali proge. Tisti podalšek(za puhovim mostom), ki smo ga naredili tisti, ki smo tekli na 21km-dejansko je bilo 21,9 bi verjetno morali teči tisti na 7 km- dejansko 6,2 km ?? Ste tudi drugi izmerili daljšo progo na 21?

Glede na zagotovila tistih z merilci razdalj je bila proga za polmaraton izmerjena točno, le oznaki za 5 in 15 km sta bili napačno postavljeni. Nismo pretekli nič več, kot bi morali. :wink:
Tista, ki naj bi bila dolga 7 km, je pa res merila le 6,2 ...

Loni, morda si spregledala tole izjavo vandrovca:
Tako da Spela* in LoniM, sigurno se ga udeležite, ta vajin drugi maraton bo popravil vtis prvemu, in tako se bosta odločile brez problemov za tretjega... pa kopalk ne pozabta, če ne...bo pa dobrošel Evin kostim. 100 % imam dovoljenje za tipanje, ker 100 % ne vidim.

:lol:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:Loni, morda si spregledala tole izjavo vandrovca:
Tako da Spela* in LoniM, sigurno se ga udeležite, ta vajin drugi maraton bo popravil vtis prvemu, in tako se bosta odločile brez problemov za tretjega... pa kopalk ne pozabta, če ne...bo pa dobrošel Evin kostim. 100 % imam dovoljenje za tipanje, ker 100 % ne vidim.

:lol:

Sem jo, ja, sem šla zdajle nazaj brat vse skupaj.
 moder
apis napisal/-a:Pozdravljeni vsi, predvsem pa tisti,ki ste se v nedeljo potili na ptujskem maratonu. Kaj se vam ne zdi, da so organizatorji malo zamešali proge. Tisti podalšek(za puhovim mostom), ki smo ga naredili tisti, ki smo tekli na 21km-dejansko je bilo 21,9 bi verjetno morali teči tisti na 7 km- dejansko 6,2 km ?? Ste tudi drugi izmerili daljšo progo na 21?

ne na 21 km je blo tocno, no vsaj garmin je pokazal do metra tocno tak kot mora bit dolzina na polmaratonu.... :D
Uporabniški avatar
 Classix
vandrovc napisal/-a:HVALA...VAM...za čestitke in pohvale...Vsi smo zmagovalci...kjer je volja...tam je pot...in pa...v slogi je moč...

Srečno... ;)

V današnji številki časnika ''Total tedna'' je na predzadnji strani objavljena tvoja zgodba.

Morda jo kdo lahko skenira in objavi tukaj.

Srečno Vandrovc !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
5r002 napisal/-a:
aadler napisal/-a:Nekaj slik iz polmaratona! :hack:

http://www.moj-album.com/vstopnica/wfnolsbjxd/

aadler :arrow: tnx za fotke (sm se celo najdu gor) :!: :cast: :D

:arrow: a mogoče kdo ve kolikšna je bila v nedeljo temperatura med 10. in 13. uro :?: :?:

31 stopinj uradno, žgalo je pa verjetno hudo več
 BoštjanS
S tekom se ukvarjam krajši čas in je Ptujski maraton(7) moj drugi, prvi so bli Radenci(10).
Žal sem razočaran nad organizacijo. Voda, ki je bila obljubljena in prav tako narisana na karti mislim da na 4km, je ni bilo. Obljubili so celo tuš na krajšem ki ga ni bilo.
Ko sem prišel na cilj in takoj pado na travo je takoj bil en ob meni za čip, celo zmagovalca na 21 so takoj ulovili.
Vendar se mi bo ta maraton vtisnil v spomin ker sem prvič zmagal na nekem teku, kategorija moški 16-19let 7km :) Žal pa sem na neuradni rezultat malo zamešal in sem mislil da sem 7 v kategoriji zato pa žal nisem ostal do konca.
 moder
lenči napisal/-a:
5r002 napisal/-a:
aadler napisal/-a:Nekaj slik iz polmaratona! :hack:

http://www.moj-album.com/vstopnica/wfnolsbjxd/

aadler :arrow: tnx za fotke (sm se celo najdu gor) :!: :cast: :D

:arrow: a mogoče kdo ve kolikšna je bila v nedeljo temperatura med 10. in 13. uro :?: :?:

31 stopinj uradno, žgalo je pa verjetno hudo več

Ja vreme pa res presenca, danes je ze deset stopinj celzija, pred tednom dni pa cez 30 na Ptujskem maratonu....kaj se dogaja s tem planetom???? :o
Uporabniški avatar
 vandrovc
Kolega hvala ker sta me prečitala in objavila tu, eh pa saj ne bi blo treba, mi je kar nerodno. ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA