Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Fiftijeva (Borisova) zgodba nam da misliti in hkrati vedeti, da je dejansko možno premagati tudi ultra maraton z razmeroma majhno kilometražo. Če bi na zadevo gledali po šolsko, bi bilo še za 21-ko malo. Res noro. Najbolj zanimivo se mi zdi, da opisuješ pot, kilometre in občutke, praktično nobenega govora pa ni o tvoji utrujenosti, naveličanosti, zidu ali celo odstopu. Kot bi dal to že nekajkrat čez. Mislim, da si rojen ultraš in si si to potrdil sedaj. Glede na tvojo mladost, verjamem da je še dolga ultra kariera pred tabo. Ljudje na veliki zvon obešajo (no tudi jaz bi, če bi se tako odločil :D ) svoj prvi maraton, ti pa greš v tišini in odlaufaš svojo prvo 100-ko. Želja je premagala bolečino, utrujenost in posledično progo. Dober si.

Tudi ostalim seveda vse čestitke, je pa res, da ste ostali že "stari ultra mački" in vmes ena "mačka" :D

Zanimivo vas je prebirati, čeprav sem kratkaš.
Uporabniški avatar
 še1PR
Ko se po 50centovem zapisu počutim kot poje Alicia Keys, zraven pa točim :--( sreče, ki nočejo nehati teči, priznam, da nisem sposobna spisat svojih občutkov, zato vsa ganjena poobjavljam 50centov zapis na blogu, ki sem ga poskusila ilustrirati s fotografijami. Neskončno srečna sem, da so sanje postale resnica... Boris, :heart :cast: :cmok: !
Uporabniški avatar
 miro
Vsem udeležencem iskrene čestitke!!

Mogoče,samo mogoče, tudi jaz, kdaj...?

ALJA,tebi pa še posebne čestitke, ne vem ,če taka dekleta, še kje obstajajo?,no mogoče še katera s Tekaškega foruma.
Alja, res si carica!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tatjana
miro napisal/-a:ALJA,tebi pa še posebne čestitke, ne vem ,če taka dekleta, še kje obstajajo?,no mogoče še katera s Tekaškega foruma.
Alja, res si carica!

Se podpišem! :clap: :cast1: Dobra podpora dosti pomaga. In tudi v tem primeru drži rek, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska! ;)
Uporabniški avatar
 tulček
Tatjana, ni čisto tak. Rek pravi, da za vsakim uspešnim moškim stoji še bolj uspešna ženska! Jaz sicer Alje ne poznam, vidle sva se ziher že kje, ampak Boris, drži se je. Slika

Pa še nekaj, glede na Borisovo zgodbo, se ne bom nič čudla, če bo drugo leto šel v Biel bus poln TF-jevcev. Slika Dečko je dokazal, še en rek in sicer, da so edine meje tiste, ki si jih postavimo v glavi.
Uporabniški avatar
 Vreme
še1PR napisal/-a:Oj, TFjčki! Sej nič ne rečem... Hvala pa to! Ampak ne pozabit!
To je bil 50centov tek!!!!
Slika

Prispeti v cilj z nasmeškom na licu- to naj bo prvi in zadnji cilj vsakega tekača!!!! Bravo !!!! :laola
še1PR napisal/-a:Oj, TFjčki! Sej nič ne rečem... Hvala pa to! Ampak ne pozabit!
To je bil 50centov tek!!!!

Ziher, vendar, kolikor jaz vem, se ti fifti zahvaljuje, pa se lahko tudi mi :wink:

:laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 50cent
Še enkrat hvala vsem za izkazano podporo :clap: . Sedaj po parih dneh sem začel dojemati, da sem glede na to kako sem šel pripravljen v Biel dosegel vrhunski rezultat :) . Pa da še odgovorim nekaterim forumovcem:

tae napisal/-a: Najbolj zanimivo se mi zdi, da opisuješ pot, kilometre in občutke, praktično nobenega govora pa ni o tvoji utrujenosti, naveličanosti, zidu ali celo odstopu.

@Tae: utrujenost, naveličanost, zid in odstop sem že pred štartom črtal iz svojega slovarja tako da jih med tekmo nisem poznal :wink: . Vsak kilometer sem dojemal drugače zato naveličanosti ni bilo. Utrujen nisem bil, saj nisem pomišljal na to. Moj zid se je nehal zidati s tistim trenutkom, ko sem začel hoditi pred vsako strmino in ga zato ni bilo. Odstop.......daj Tae bodi resen :nono: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Zraven tega naj povem še, da so ti kilometri ki sem jih imel letos pretečenih in zmogel Biel bolj izjema kot pravilo. Lani ko sem se pripravljal za tek čez Pohorje(65km) sem vsak drugi dan skoraj kri puščal na treningih in verjetno je telo imelo v spominu tisto garanje, ki sem ga takrat izvajal. Nekakšno osnovo je pa že treba imeti. Sicer pa Tae tako kot si rekel, če bi gledali po šolsko.....bi bilo res bolje, da bi ostal doma pokrit z odejo in čakal na rezultate od nataše in naših pubecov :wink: .

@ Vsi ostali TFjevci ki pojete salve Alji.....saj Alja je super in fajn. Res se je potrudila, da sva kljub neprespanosti opravila z Bielom tako kot je treba. Ko ima človek takega prijatelja/co ob strani se mu vse zdi lepše in lažje ter na svojem mestu AMPAK. ...............................kolesa pa vseeno ne zna vozit :rol: :rol: :rol: :rol: :-- :-- :rol: :rol:.

@ Alja ne se jezit....saj veš, da sem včasih švical od straha in ne od teka :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Poročila Biela sem si pustila za poseben trenutek ...
Tako, da ... prebrala sem jih z zamudo, a z odprtim srcem ...

Še enkrat čestitke vsem udeležencem ...
Alja pa ... je pač Alja, vedno pripravljena na spremstvo in pomoč pa če gre za 30km :-- ali pa za 100km :clap:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA