Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Rajko s svojo družino vedno znova dokazuješ, kako zelo si sposoben organizirat tek.

Tako dobro napisanih rezultatov še nisem nikjer videl. Res je da ti je bil v veliko pomoč čip, a stvari je potrebno vseeno spravit na papir.

Vpisan je vsak krog posebej, kar zelo pripomore k analizi teka.

POHVALNO :clap:
Bravo Vreme :clap: Moram priznati, da si presegel vsa moja že tako visoka pričakovanja. Timeing je res naredil svoje. Z Zdravkecom sva naslednji dan modrovala, kako bi lahko v bodoče povečali število tekače na tej enkratni prireditvi. Predlagam, da se v bodoče zapre polovico cestišča in se promet uredi kot v času gradbenih del :mrgreen: . Tako bi ta hitri lahko brzeli po cesti, pločnik pa bi bil rezerviran za sprehajalce :wink: .
Hvala vsem za super družbo :laola
Ohoj, pozabil obelodanit, da drugo leto zagotovo pridem :D
Zakaj? Itak zato, ker je lepo in fajn pa zaradi družbe in ...
... in ker sem dobil oziroma srečno vlovil štartnino za drugo leto.

:laola
Zdravko res je, drugo leto moraš prit če ne drugega za to,ker si zadel brezplačno štartnino Bi pa ob tem še spomnil, da se še ni javil srečnež, ki ima v rokah kuverto še z eno brezplačno štartnino, pa tudi kar nekaj je še tekmovalcev ,ki so prijeli poletno naročnino na Vrhunski dosežek pa se še niso javili!

Sicer pa ZdravC a si pozabil,da si ti že imel enkrat (lani) št. številko ena na svojih prsih???

Slika

dvakrat pa jo ja ne moreš imet :lol:

Tulček vajina ideja je sicer odlična, a sta pozabila nas to,da bi tako bila potrebna zapora ceste . S tem pa je povezano en kup dovoljenj papirjev in kaj še vem kaj. Naj Sladkih6 kar ostane takšen kot je. Sladkih6 namreč ne bo nikoli množična prireditev naj kar ostane pri številko sto, je to kar dovolj za naš zaloga!!
Se opravičujem, sedaj se javlja drugi srečnež, ki je prejel brezplačno štartnino, in bo naslednje leto zagotovo prišel, saj takšne prireditve se ne sme zmuditi.
Vreme, hvala za rezultate! :clap:
Kar ne morem nehat računat in analizirat. Računam, računam, računam........... Se že pripravljam za naslednjo leto. :mrgreen: (samo teoretično, praktično še ne gre). :wink:
Vreme napisal/-a:Sicer pa ZdravC a si pozabil, da si ti že imel enkrat (lani) št. številko ena na svojih prsih???

Res je, da se včasih vsega ne spomnim, vendar jaz ne pozabljam :mrgreen: saj "vse je v glavi, čuj" :--
Pa saj je res tudi številka 2 ali 3 odlična :D
Vreme napisal/-a:... pa tudi kar nekaj je še tekmovalcev ,ki so prijeli poletno naročnino na Vrhunski dosežek pa se še niso javili!

Sem eden od srečnežev, ki smo dobili polletno naročnino, sem že poslal svoj naslov in upam, da je bilo z mailom vse OK.
Rezultati pa res odlično obdelani :clap: , samo nekatere številke moram naslednje leto popravit... :lauf: :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 ero
Vreme in družina, najlepša in največja hvala še v mojem imenu :!:

Sladkih6 je iz veliko razlogov vrhunec tekaške sezone. Najmočnejši razlog je vaša srčnost. Upam, da vam s svojo navdušenostjo in besedami zahvale vsaj malo poplačamo ves trud, ki ga vlagate v Sladkih6.

---

Čestitke vsem, ki ste krožili po Sladkem Vrhu. Odlični ste!!!
---

Zase pa bom čisto kratek - žal mi je, da sem ta vikend odležal. Bolezen v najbolj nepravem času pač. Že razmišljam, kam bi šel v bližnji prihodnosti, da bi not prinesel 6 ur kilometrov. Vsega dne izjemnega vzdušja seveda ne morem kar tako 'noter prinesti', zato se že veselim Sladkih6 2010 in jih komaj čakam :)
vencelj napisal/-a:
Vreme napisal/-a:... pa tudi kar nekaj je še tekmovalcev ,ki so prijeli poletno naročnino na Vrhunski dosežek pa se še niso javili!

Sem eden od srečnežev, ki smo dobili polletno naročnino, sem že poslal svoj naslov in upam, da je bilo z mailom vse OK.
Rezultati pa res odlično obdelani :clap: , samo nekatere številke moram naslednje leto popravit... :lauf: :juhuhu:

LP, vencelj

Enako. Se vidi, od kod prihajava :D .

lp, Štefan
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA