Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Muci, čestitke za desetko! Moj prvi tek je bil ravno desetka v Radencih pred štirimi leti - in sem tekla nad uro!
Drugače pa tudi moj sobotni tempo v Radencih ni bil niti blizu 5 min/km. :!: :D
spela* napisal/-a:Muci, čestitke za desetko! Moj prvi tek je bil ravno desetka v Radencih pred štirimi leti - in sem tekla nad uro!

hvala spela* počasi se daleč pride, a ne ;)
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:Muci, čestitke za desetko! Moj prvi tek je bil ravno desetka v Radencih pred štirimi leti - in sem tekla nad uro!

kako zanimivo Špela. MOjA prva polovička je bila pred 4 leti ravno tako v Radencih. Bilo je še bolj vroče, kot letos...
zanimiv zapis iz moje prve polovičke je pa tukaj
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=61494

če gledam nazaj sem že takrat slutil, da res ni polovička vse kar zmorem....... :mrgreen:
MatjazV napisal/-a:Ja, saj človek kar ne bi verjel. 15 let sem čakal in zbiral pogum, da se v Radencih končno spopadem z maratonsko razdaljo. V vseh teh letih sem vedno štartal na 10-ki ali pa polovički, maratona pa sem se vedno branil (bal :oops: ). Pred Radenci imam enostavno rešpekt in to izključno zaradi precej neugodnih vremenskih razmer.

Lp, Matjaž

Me veseli,da nisem edini, ki je tako razmišljal :wink:

Sicer pa berem tvoj zapis, kot da bi bral svojega, le časi so zelo različni :mrgreen:

Sicer pa bom tudi jaz naslednje leto sigurno na štartu. Od vseh tekov, ki jih prirejajo v Radencih nisem tekel še samo na 5,5 km razdalji :ignore: . No v resnici mi manjka še tud Veveričkin tek :lol:
[quote="tae"]Ne vem kako je bilo včasih v Radencih glede maratonk, za letos me je pa presenetilo število tekmovalk v maratonu, le 33. :shock: [quote="tae"]

Letošnjih 33 dam je daleč največja udeležba maratonk do sedaj. :clap: :laola
RoKo napisal/-a:
tae napisal/-a:Ne vem kako je bilo včasih v Radencih glede maratonk, za letos me je pa presenetilo število tekmovalk v maratonu, le 33. :shock:
tae napisal/-a:

Letošnjih 33 dam je daleč največja udeležba maratonk do sedaj. :clap: :laola

2011 - 19 žensk....2010-20 žensk...2009-12 žensk
Pa naj bo to moj prvi post. Letos sem prvič tekel v Radencih in nasploh na množični tekaški prireditvi. Občutek je seveda nekaj posebnega. Že na začetku smo se dobro pogreli saj smo na start 10km in 5.5km čakali kakih 10min(lahko bi štaratali 5min prej). Prvih 5km mi je minilo zelo hitro, zadnjih pet pa se je kar nekako vlekelo, morda zaradi prehitrega tempa na začetku, pa tudi neke večje podpore ni ob progi, kar seveda ni bilo pričakovat glede na to da tekma ni ravno v velikem mestu :). No ja zadnja 2km sem imel rahlo krizo in za konec ni ostao veliko energije. S časom sem zadovoljen, čeprav je bila skrita želja pod 40min, ni se izšlo, a le za 5sekund. Vseeno sem zelo zadovoljen. Drugo leto spet. Morda na polovičko, za maraton pa bo treba še malo poguma zbrat.
Aja pa f405 mi je nameril 10.260km
@muci in kakšen je bil uradn čas?

K tole berem sploh nism bil tolk slab, glede na to da samo en mesec tečem in sem pršu pod eno uro. Fajn :D.

Mam pa tud jst zdej cilj 21km.
cresh napisal/-a:@muci in kakšen je bil uradn čas?

K tole berem sploh nism bil tolk slab, glede na to da samo en mesec tečem in sem pršu pod eno uro. Fajn :D.

Mam pa tud jst zdej cilj 21km.

čestitam za tvoj rezultat :clap:
moj uradni čas je bil slabi 2 minuti pod eno uro ;)
drugače pa je meni endomondo nameril 10,37km
potem se pa vidimo v lj na 21-tki če bo vse po planu, a ne? :)
No sem čisto novi v "teku" in bom tudi prvi post napisal kar v tej temi.

Moja prva udeležba na Maratonu Treh Src na 5,5km.

Odlična izkušnja potekala brez težav vreme mi je ugajalo čas pa rekreacijski 31:29. Majica se mi zdi super, uporabna. Zdaj pa dalje na 10. ;)
VICTOR napisal/-a:Zdravo!

Lahko prosim vsi, ki ste pretekli polovičko ali maraton, napišete koliko so vam namerile vaše urice ? Pa znamko ure zraven... :D

Meni je moj Garmin F60 nameril precej več kot 4 ure.
Mogoče bi izmeril še kaj drugega, če bi imela na supergi še footpod. :D
scorpz napisal/-a:No sem čisto novi v "teku" in bom tudi prvi post napisal kar v tej temi.

Moja prva udeležba na Maratonu Treh Src na 5,5km.

Odlična izkušnja potekala brez težav vreme mi je ugajalo čas pa rekreacijski 31:29. Majica se mi zdi super, uporabna. Zdaj pa dalje na 10. ;)

čestitke za prvo udeležbo na teku :laola
spela* napisal/-a:
zdejan napisal/-a:Kaj pa točna razdalja na 10 km progi? Garmin 110 je izmeril 10.270m.

Mislim, da je okrog 10,3 km.

Ne vem zakaj je proga daljša od 10 km, kar ne bi bilo potrebno. Vsakih 100, 200 m se pozna, ko delaš primerjavo z ostalimi teki.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA